[citace]zerp napsal:
Tak dobře..... Nechtěl jsem čeřit vodu...., ale od včerejška mně bylo trochu smutno z toho konce. Nechci si vynucovat velké děkovačky ale po měsících práce.... třeba dohnat Steva Lichtaga a Jakuba Vágnera a vytelefonovat ...jejich přítomnost. Nebo sehnat vše do tomboly za což ještě děkuji hlavně ICE fish )(p, Sajfrt) za dárečky + tombolu
Práce těch kteří věnovali spoustu hodin ze svého drahoceného času jako je Došky a Jířan a Mára byla malinko znehodnocená tím rychlým odchodem.
Holt je uspěchaná doba Tak to napravíme ve Spálově ??? Těším se na další setkání dobrých lidí a třeba již 12.12. na tom samém místě na VÁNOČNÍ BESÍDCE A polepšete se.......
Váš ukecaný....ZERP[/citace]
Souhlas se Zerpem a ostatními, kteří toto téma načali - ten úprk většiny účastníků po skončení tomboly byl fakt hodně překvapivý, najednou nás tam zůstalo hodně málo - to by nezaplnilo ani tolik vychvalovaný Jostolen :-) :-)
Šroubkův Spálov má obrovskou výhodu, že je tam po setmění policejní zákaz vycházení a hlavně, není tam kam utéct - i když, jeden ultra turista už to zkusil:-D :-D
Takže díky organizátorům, myslím že tento sraz byl jeden z nejlepších, který kdy byl zorganizován a kterého jsem se zúčastnil(hodnotné přednášky, skvělá kvalita zvuku ...).
To hrobové ticho při přednáškách Steva a Jakuba, ale i většiny ostatních, bylo až mrazivé ...
Skvěle strávená sobota, ještě jednou díky :-) :-)