Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 4. sraz Rybolovnorsko v Praze – 14.11.2015

• Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mara45 a poslední změna proběhla před 9 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 516)
  • Autor
    mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Taky mě hodně překvapilo,že pár vteřin po konci tomboly se většina lidí zvedla a šla domů….:-x

Je pravda,že tombola skončila po půl desáté,ale myslím,že přednáška Jakuba a Steva stála za to čekání…

Čekali jsme se Zerpíkem,že si dáme s ostatníma po celodenním marathonu po kalíšku u baru,ale zbylo nás tam hodně málo…:-?

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Jak jsem slibila:

Informace o kapitanske karte a odkaz na test, ktery je samozrejme i v cestine, najdete na strankach rybolov-cestovani-norsko na strance aktuality.

http://skipperkortet.no/tsjekkisk/story.html

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

zerp napsal:

Tak dobře….. Nechtěl jsem čeřit vodu…., ale od včerejška mně bylo trochu smutno z toho konce. Nechci si vynucovat velké děkovačky ale po měsících práce…. třeba dohnat Steva Lichtaga a Jakuba Vágnera a vytelefonovat …jejich přítomnost. Nebo sehnat vše do tomboly za což ještě děkuji hlavně ICE fish )(p, Sajfrt) za dárečky + tombolu

Práce těch kteří věnovali spoustu hodin ze svého drahoceného času jako je Došky a Jířan a Mára byla malinko znehodnocená tím rychlým odchodem.

Holt je uspěchaná doba Tak to napravíme ve Spálově ??? Těším se na další setkání dobrých lidí a třeba již 12.12. na tom samém místě na VÁNOČNÍ BESÍDCE A polepšete se…….

Váš ukecaný….ZERP

Souhlas se Zerpem a ostatními, kteří toto téma načali – ten úprk většiny účastníků po skončení tomboly byl fakt hodně překvapivý, najednou nás tam zůstalo hodně málo – to by nezaplnilo ani tolik vychvalovaný Jostolen 🙂 🙂

Šroubkův Spálov má obrovskou výhodu, že je tam po setmění policejní zákaz vycházení a hlavně, není tam kam utéct – i když, jeden ultra turista už to zkusil:-D 😀

Takže díky organizátorům, myslím že tento sraz byl jeden z nejlepších, který kdy byl zorganizován a kterého jsem se zúčastnil(hodnotné přednášky, skvělá kvalita zvuku …).

To hrobové ticho při přednáškách Steva a Jakuba, ale i většiny ostatních, bylo až mrazivé …

Skvěle strávená sobota, ještě jednou díky 🙂 🙂

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Tak se zamknou dveře !!!!:-D:-D:-D:-D

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

honzak napsal:

Tak se zamknou dveře !!!!

… a bude se vybírat 10,- Kč za záchod – to jsem slyšel už při přípravě sálu v pátek 😀 😀

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Pafka napsal:

honzak napsal:

Tak se zamknou dveře !!!!

… a bude se vybírat 10,- Kč za záchod – to jsem slyšel už při přípravě sálu v pátek

:-D:-D:-D:-D:-D

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Souhlas se Zerpem i Pafkou. Po ukončení tomboly se to rozprchlo velmi rychle. Myslím, že to je hodně dáno tím, že tam spalo jen velmi málo účastníků. Každý odcházel, případně odjížděl domů. Sehnat noclehy za rozumné peníze pro takovou bandu je v Praze asi těžko řešitelné.

Nicméně organizátorům patří opravdu velký dík. Vím co to je za makačku takovou akci, s tak obrovským počtem účastníků, organizačně zvládnout. A klukům se to povedlo. Zajistit taková povídání, jaká předvedli Kuba Wágner, Steve Lichtag, nebo pan Miloš Štěpnička, která byla naprosto úchvatná muselo také stát nemalé úsilí.

Takže za nás, jihočechy, ještě jednou díky a za rok zase nashle!8-)8-)8-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (98 odpovědí)

Ahoj všichni,

na úvod chci moc poděkovat za skvělou akci,Kuba i Steve byli neskuteční. Poprvé jsem byl na takovéto akci a příště si určitě nenechám ujít. Na rozdíl od většiny jsem zůstal až do konce a zavíral bar 😯 . Ale nelituju toho,že mě bolela celou neděli hlava,byla jen malá daň za super zážitek.

Ještě chci poprosit o info,kde bych našel fotky,co dělal pan fotograf. Vyfotil jsem se s Jakubem a v euforii zapomněl požádat o kontakt.

Díííííky!

Berny z Veiholmenu a Budějic.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

berny72 napsal:

Ahoj všichni,

na úvod chci moc poděkovat za skvělou akci,Kuba i Steve byli neskuteční. Poprvé jsem byl na takovéto akci a příště si určitě nenechám ujít. Na rozdíl od většiny jsem zůstal až do konce a zavíral bar . Ale nelituju toho,že mě bolela celou neděli hlava,byla jen malá daň za super zážitek.

Ještě chci poprosit o info,kde bych našel fotky,co dělal pan fotograf. Vyfotil jsem se s Jakubem a v euforii zapomněl požádat o kontakt.

Díííííky!

Berny z Veiholmenu a Budějic.

Na straně 20 – poslední příspěvek – najdeš mail na Máru, který Ti fotku pošle 🙂 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (98 odpovědí)

Ještě jednou díky.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Berny72, škoda že se naší Husinecké partě nepodařilo vyrazit s tebou. Doufám, že nám to příště dáš rozkazem:-)

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Ahoj Všem, i já děkuji za sraz, který byl podle mého lepší než v minulých letech. Problém s odcházením lidí bude nejspíš v tom, že sraz rybolovnorsko cca 2 roky zpátky, připomínal po 20.00.hod. spíš oslavu postupu okresního přeboru do 1B, než zapálenou diskusi na téma rybolov na moři. Přednáška Steva a Jakuba se povedla a čím více odborných a věcných přednášek bude, tím sraz bude dostávat na hodnotě. Díky s pozdravem Láďa

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Tak doufám, že mi to příště vyjde a budu se moci zúčastnit 😉

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Také bych rád poděkoval za super sraz. Přednášky super, organizace taky.

Rád bych poděkoval i za dobré jídlo, které restaurace připravila.

Odchod jsem také zvolil hned po ukončení, jelikož dojíždím kousek za Prahu a i tak mi cesta trvala hodinu a půl. A přeci nepojedu autem 

Příště to napravím a vymyslím to jinak, abych mohl zůstat delší dobu.

Ještě jednou díky všem co se na této akci podíleli.

Canda

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Preparator napsal:

Ahoj Všem, i já děkuji za sraz, který byl podle mého lepší než v minulých letech. Problém s odcházením lidí bude nejspíš v tom, že sraz rybolovnorsko cca 2 roky zpátky, připomínal po 20.00.hod. spíš oslavu postupu okresního přeboru do 1B, než zapálenou diskusi na téma rybolov na moři. Přednáška Steva a Jakuba se povedla a čím více odborných a věcných přednášek bude, tím sraz bude dostávat na hodnotě. Díky s pozdravem Láďa

Láďo, chtěl jsem si s tebou a Honzem taky pokecat. Přijeli jste těsně před Jakubem. A po skončení tomboly jsem se byl trochu vyvětrat a doplnit E-cígo. Jak jsem se vrátil, tak jsi tam už nebyl. Mrzí mne to.

Kor, když jsi mi to přislíbil. Tak snad příště. ( anebo je varianta, že jsem Vás přehlídl, nebo jsme se minuli ) což si myslím, že asi ne.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 516)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 4. sraz Rybolovnorsko v Praze – 14.11.2015

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...