Nápověda Doporučujeme:

Nová loď v Dyrsfjordu

V Dyrsfjordu funguje od 20.5.22 nová loď Smartliner 21, osazená motorem Suzuki 100HP. FISHER CLASSIC – uzavřená kabina Pilot House, poskytuje ještě lepší ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Nejen, že déšť a vítr nebudou příliš otravné, ale ani nízké teploty si na uživatelích nevyberou svou daň. Díky asymetrickému čelnímu sklu kormidelny je její celkový objem optimalizován a usnadňuje navigaci uvnitř. Velká okna v kabině, která poskytují posádce úžasný panoramatický výhled.

Clasic Fisher

Řada Classic Fisher nabízí vynikající viditelnost a snadnou navigaci, odolnost, sílu a vynikající manévrovatelnost. Nekompromisní námořní vlastnosti, i na rozbouřeném moři, splňují očekávání nejnáročnějších rybářů.

Na co se těšit?

Výbava: prostor na kotvu, kotevní rolna, vazáky, nerez oka, set zábradlí, 4 držáky na pruty, prostor pro uložení prutů 2 sedačky s polstrováním, převodovka, volant, kabely, uložné prostory, manuální i elektrická pumpa, navigační světla, chemický záchod, žebřík, 75 L nádrž, úložné boxy zamykání dveří, polstrování.

Technická data

Délka 640 cm
Šířka 225 cm
Váha 800 kg
Počet osob na palubě 7
Objem palivové nádrže 75 l
Hloubka ponoru 40 cm
Kategorie C
Maximální motorizace 100 PS

 

 

1 komentář

  1. Zaplať pánbů za nové lodě v této lokaliě. Poté, co tuto lokaitu získal nový majitel se podmínky pro rybolov značně zlepšily.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(5)
(19)
(142)
(24)

Nahrávání ... Nahrávání ...