Nápověda Doporučujeme:

Novinky 2019 – DAIWA 2/2

Pro sezónu 2019 připravila DAIWA několik zajímavých novinek pro mořský rybolov. Jedná se zcela novou řadu prutů DAIWA BG Travel Pilk s titanoxidovými očky na dvojité nožce. Dále jsou to nové přívlačové navijáky z řady DAIWA Ninja LT s výjimečně hladkým a přesným chodem. Díky použití LT konceptu snížili DAIWA inženýři výrazně celkovou hmotnost navijáku. A jako poslední dnešní novinku předstvíme nové řady návazcových materiálů na moře.  Nyní si pojďme jednotlivé modely detailně představit.

BG Travel Pilk

V souladu s naší novou sérií navijáků BG DAIWA také nabízí malou sérií jigových prutů na lov z lodi na Baltském moři a v Norsku. Tyto pruty nabízí akci špičky ve spojení se silnou páteří – perfektní na prezentaci pilkerů a nástrah s lákavou akcí stejně jako špičku, která během boje pohlcuje výpady jak tresek tak halibutů.

 

Ninja LT

Nový Ninja LT vás přesvědčí nejen svým atraktivním vzhledem, ale také svými technologickými vlastnostmi. Především musíme zdůraznit jeho výjimečně hladký a přesný chod. Díky použití LT konceptu snížili DAIWA inženýři výrazně celkovou hmotnost navijáku Ninja LT. U navijáků velikosti 2500 se podařilo snížit hmotnost až o 10%! Nové převody Tough Digigear, které byly dříve používány u navijáku ve vyšší cenové hladině, jsou nyní součástí i navijáků Ninja LT.

 

Vlasec TN SW Shock Leader Nylon

Nový návazcový materiál TOURNAMENT S.W. typ N (nylon) je ideální na různé druhy mořských návazců. Materiálový mix byl vybrán tak, aby byl vlasec hladký a jednoduše se váže i přes svůj široký průměr. Díky široké cívce se vlasec odmotává ve velkých kolech a nedeformuje se.

 

Vlasec TN SW Shock Leader Fluorocarbon

S novou návazcovou šňůrou TOURNAMENT S.W. typu F (fluorocarbon), kupujete jeden z nejlepších vlasců dostupných na japonském trhu – průměry jsou speciálně upraveny pro moře, zejména na halibuty, tresky obecné a tresky tmavé stejně jako na GT, amberjaky apod. Díky široké cívce se návazec odvíjí ve velkých smyčkách a lze ho tak jednoduše narovnat – speciálně při lovu tuňáků a tresek je rovný a hladký návazcový vlasec zásadní výhodou.

 

Přejít na:

 

 

Tento článek zatím nikdo nekomentoval, buďte první!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(5)
(19)
(142)
(24)

Nahrávání ... Nahrávání ...