Nápověda Doporučujeme:

ZM

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 987)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: Digitální fotoaparát . #77588
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    Pod stromem bobr.Na Křemelné – Šumava.Kdybych měl větší přiblížení…:-|

    odpověď na: Digitální fotoaparát . #77587
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    Asi kalina (Viburnum bodnatense),ta někdy kvete už v listopadu.

    odpověď na: Aure a okolí #77526
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    Zrovna jsem to chtěl napsat,Nemá to být 12,5kg? Rekord Sima je 121cm/12,kg..

    odpověď na: RECEPTY #77280
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    Radyn napsal:

    Kime žitnou mouku mají v každém dobrém obchodě se zdravou výživou. V supermarketech jsem ji neviděl nikde.

    V Albertu,Tescu..:-P

    odpověď na: Holky na rybách #77215
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    Já myslel,že to posílá rovnou Simovi.Kolegyně z lodi.

    odpověď na: Holky na rybách #77213
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    To jsou fotky od Zerpa ?

    odpověď na: -51 stupňů #77133
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)
    odpověď na: RECEPTY #77131
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)
    odpověď na: Aure a okolí #77099
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    Ty gumy,to je rozumné a praktické.Probírání fotek je na sentimentální náladu.

    odpověď na: Aure a okolí #77097
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    Ilustrační vzpomínkové foto,kreré mají asi všichni, kdo tam jezdí. Fotografováno v březnu 2007. Jinak jsem v ČR.

    odpověď na: RECEPTY #77094
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    Omlouvám se,že dotoho šťourám,ale při použití jenom hladké mouky dostaneme bílý chléb a´la veka,který chřupe jen po vytažení z trouby.Chceme-li mít chleba připomínající náš český chléb,musíme přidat žitnou mouku atp.Prodávají se už hotové směsi,jsou další recepty,což určitě mnozí znáte a v Norsku používáte.

    odpověď na: Aure a okolí #77049
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    Tohle tady dlouho nebylo :-P:-P

    odpověď na: RECEPTY #76869
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    JAKABO – vždyť ty přitom hledání vtipů taky!

    Chce to být déle na světě a nebýt apatický…

    odpověď na: RECEPTY #76866
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    Já si představuju filetárnu,bednu ryb,většinou nevykuchaných a soustavu hadrů,kterými se ryby otírají.V bednách jsou obecňačky nažrané kraby…

    Pocit,že neopláchnuté maso bude i po několika měsících v mrazáku lepší než omyté čistou mořskou nebo sladkou vodou u mě nenastane.Teplota vzduchu je nad 6°C…Ve chvíli kdy rybu zabijete,začínají ve vnitřnostech hnilobné procesy.Kdo chce mít ryby s příchutí natrávených krabů,sleďů,ať je na vodě nekuchá,ve filetárně neomývá.Krev bezezbytku neotřete a při uskladnění je potencionálním ohniskem nepříjemných pachů rybiny po rozmrazení.Stejně při déletrvajícím zmražení, ploutve,ale i kůže.Opláchnutím nemyslím hodinové máčení,zase bychom museli mít vodu kolem 0-4°C.Že maso tresek vydrží o něco víc je dáno tím,že neobsahuje tuk,ale i u nich jsou rozdíly,takže maso kelerů,jednoskvrnek je po čase horší než u obecných.U tučných je už po týdnu zmražení znát(např.kapr,natož nevykuchaný).Takže za mě a nejsem teoretik,maso určitě omývat,pak nechat okapat,když je zima(5°C) nebo otřít hadrem.Hadry měnit a vymáchat,nechat usušit.Venku,ne jako jeden kolega,který je sušil v chatě na radiátorech a k zápachu který vydával(celý týden se nemyl a živil se sýry)přidal ještě další.

    Petrův zdar! 😀

    odpověď na: RECEPTY #76801
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    igorko napsal:

    Kamarat mi dal tip – nie som si istý či to bude fungovať aj pre morské ryby, ale pre sladkovodné určite.

    Keď chytí kapra, len ho očistí zo šupín a vôbec ho nevypitvá. Týmto ryba nepremrzne – keď ju neskoršie vyberie, nechá rozmraziť v chladničke, následne vypitve – chutí ako čerstvá.

    Výborná možnost pro saňové psy nebo medvědy.Špatný tip i na karbanátky.Nemělo to být v rubrice Vtipy?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 987)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...