to Tomáš Štefka: Co chytáte? Štikáče a mníky? Na maso? Jsou už najeté makrely? Rostou houby?
Mám dotaz na někoho kdo tam teď je. Jsou tam už makrely a rostou houby?
Kousek prkýnka a do toho nabiješ hřebíčkama vršky od piva na husto vedle sebe. Funguje to parádně a je za pár korun.
to Jan Tadeas: Budeme. V jaký termín tam přesně budete? Pošlu ti číslo do SZ.
to Jan-Tadeas: Ahoj! My budeme poblíž od 17. do 25.8. tak si můžeme dát vědět místa kde koušou.
Kde je to pravé okouní místo?
to ivca: třeba tady kupujeme my – http://www.wespa.cz/prepravni-termo-boxy
Dáváte na to celý ryby nebo i filety?
to lev171: nad tím trojhákem máš ještě ten jednohák, ne? Chytli jste někde v okolí Hogsetu halibuta? My jen jednoho.
to Lev1971: Jak to myslíš kámen a dvě gumky ustřihlé ze staré duše dát křížem přímo na konec? A ten kámen tam máš přidělaný jak když potom spadne? Máš nějaké foto?
A vy chytáte v Hogsetu Halibuty?
to Jan Peterka: Chytáš na to Savage Gear Nordic Bait fish halibut? V které části Norska? Mně se zdá těch 300g moc.
Nějaký info z Hogsetu? Kdo tam byl poslední?
Olovo koupíš (nemusíš odlívat), monofil a dva háčky také koupíš. Navážeš sám. Ale pokud ti to vyhovuje a líbí se ti jak to je navázaný od Savage tak neváhej a kup to. Rybář musí důvěřovat nástraze. A Michal aspoň bude mít kšeft 🙂
To jsem se taky chtěl zeptat. To si můžeš udělat sám tu montáž.
Co Šroubek? Ten nechytá nebo co?