Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Montáž na halibuty

• Toto téma obsahuje celkem 28 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel JanS a poslední změna proběhla před 7 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 29)
  • Autor
    Ludek Kouba
    Účastník
    (48 odpovědí)

Ahoj, letos jedu v srpnu s rodinkou do Norska. Myslíte si, že má cenu brát do stř. Norska tuto montáž na halibuty Savage Nordic Bait Fish Halibut 300g Je tam šance nějakou placku vysedět. Nebo je to spíš montáž více na sever?

Heinz
    Účastník
    (113 odpovědí)

Ve středním Norsku je halibutů sice méně než na severu, ale i tady, když mu skřížíš dráhu, tak záběr dostaneš. Ptej se na místa, kde se obvikle halibuti loví a možná se ti zadaří.

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Ahoj, letos jedu v srpnu s rodinkou do Norska. Myslíte si, že má cenu brát do stř. Norska tuto montáž na halibuty Savage Nordic Bait Fish Halibut 300g Je tam šance nějakou placku vysedět. Nebo je to spíš montáž více na sever?

Docela by mě zajímalo jakou máš motivaci zaplatit za 300 g barevného olova + kousek silonu, háček a trojháček + obratlík zhruba 10 x větší cenu, než jakou to ve skutečnosti má?

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Do té barvy se přidává 14″karatové zlato,jedině tak chytiš halíka😀

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

To jsem se taky chtěl zeptat. To si můžeš udělat sám tu montáž.

Ludek Kouba
    Účastník
    (48 odpovědí)

Do Norska jedu sám s rodinou bez kamarádů. Nemám dílnu ani formu, kde bych to mohl odlít sám. Nikdy jsem to nedělal, nemám s tím zkušenosti. Kvůli 2ks je asi pitomost něco zřizovat. Pracuji v kanceláři a jsem rád, že si doma vyměním žárovku. Pokud mě to někdo nabídnete hotové a levnější, rád si to od vás koupím. Nemám problém koupit nástrahu za 500kč, pokud funguje. U firmy Savage předpokládám, že prodává to, co chytá ryby. Čekám na vaše nabídky, díky.

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Olovo koupíš (nemusíš odlívat), monofil a dva háčky také koupíš. Navážeš sám. Ale pokud ti to vyhovuje a líbí se ti jak to je navázaný od Savage tak neváhej a kup to. Rybář musí důvěřovat nástraze. A Michal aspoň bude mít kšeft 🙂

Ludek Kouba
    Účastník
    (48 odpovědí)

Hledal jsem, kdo by nabízel takové olova samostatně a nic nenašel. Objednal jsem od každé gramáže jeden kousek. Uvidíme, jak to bude od Savage fungovat.

lev1971
    Účastník
    (84 odpovědí)

Nás naučil pan domácí že stačí najít si pěkný kámen a dvě gumky ustřihlé ze staré duše dát křížem přímo na konec. Teď mě Sim prokleje. Když jsem viděl tu cenu od Savage tak jsem upad´ na prdel.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Myslíš tím, že zátěž bude úplně nakonci a ne před háčky jako na obrázku od Savage ?

To je věčné téma do diskuze , co je vlastně lepší ….

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

zkouseli jsme na soroya a funguje to

lev1971
    Účastník
    (84 odpovědí)

Georg nám vysvětlil že je lepší mít na monofilu pod háčkem ještě asi 50 cm silonu a pak karabinku s obrtl.

pro ten kámen. Klepnutí navnadí a útok zespoda když máš dobře háček je skoro jistý zásek. Kámen spadne

a máš čistý boj a adrenalin.

Jan Peterka
    Účastník
    (2 odpovědí)

Funguje to perfektně a hlavně se to nemotá chytám na tuhle montáž již 3roky.Nástrahu jsem viděl u Belgičanů kteří vozili denně 8-15ks halibutů. Montáže jsem koupil ve švédsku které byly ještě o ca 250kč dražší než u nás určitě doporučuji

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

to Jan Peterka: Chytáš na to Savage Gear Nordic Bait fish halibut? V které části Norska? Mně se zdá těch 300g moc.

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

to Lev1971: Jak to myslíš kámen a dvě gumky ustřihlé ze staré duše dát křížem přímo na konec? A ten kámen tam máš přidělaný jak když potom spadne? Máš nějaké foto?

A vy chytáte v Hogsetu Halibuty?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 29)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Montáž na halibuty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(180)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...