Nápověda Doporučujeme:

petras1

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: SOROYA 2015 #106762
    petras1
    Člen
    (15 odpovědí)

    Radyne! ty kluku ušatá! vezmeš mě za rok taky?:-P:-P:-P taky tam chytím toho šakala…. levharta…konkinga…. no prostě teho zubáča u Ernulfa!!!

    zdravím kluky z Bestmorsu!!!!!

    odpověď na: SOROYA 2015 #106118
    petras1
    Člen
    (15 odpovědí)

    sumíku sumíku, ……

    odpověď na: SOROYA 2015 #105051
    petras1
    Člen
    (15 odpovědí)

    Jo a taky Michale Bestemors stojí? je vystrčenej na tom neeeej místě a kouká bouři přímo do tváře!! Zdravím všechny co za týden nastupují!!!! Hodně štěstí po cestě a hlavně opatrně!!!

    Bude to super. Maňo zhoupneme se, možná i proletíme !! Bude tam fučák, že to i wifinu odfoukne:-D:-D:-D to mám rád!!!

    :-E:-E:-E

    odpověď na: SOROYA 2015 #105049
    petras1
    Člen
    (15 odpovědí)

    Koukám na YR předpověď . Za týden vítr masakr. Je v Oksfjordu nějaký kino? Nebo ještě líp divadlo ? 🙂

    odpověď na: SOROYA 2015 #104901
    petras1
    Člen
    (15 odpovědí)

    Márošku, Radku, Laďo, Jirko, Michale, kluci všici – vyuzeno, klobásky, špek, maso. Super držková a guláš se mrazí. Tlačenka, prejty,kolena… v týdnu 8-O8-O8-O

    odpověď na: SOROYA 2015 #104507
    petras1
    Člen
    (15 odpovědí)

    chceš:-D:-D

    odpověď na: RECEPTY #102972
    petras1
    Člen
    (15 odpovědí)

    Perkelt z tresky .Treska z Graniaru . Dvě cibule na kostičky k tomu bobkový list, nové koření mleté i celé, protlačený česnek, špetka kmínu, lžička vegetky a vše s cibulkou na oleji do sklovata. Potom přidat tresku 1 kg nakrájenou na kostky a lehounce na směsi orestnout, ale opatrně aby se nerozpadla. přidá se lžička dobré sladké mleté papriky a zalije 0,8 litrem mléka a půl litrem smetany na vaření. Jak se začne všechno vařit, zahustíme to. Dvě lžíce mouky rozkvedlané v 0,2 litru mléka. Lehce povaříme a je to. Jak to trochu vychladne vmíchá se šťáva ze dvou citronů a osolí. Bašta jako hrom.

    odpověď na: RECEPTY #101922
    petras1
    Člen
    (15 odpovědí)

    Nejkrásnější vlákno co tady jede !!!! Tímto zdravím kluky Besrermorhouse 21-31.3 2015. Petr 8-O8-O8-O

    odpověď na: Trajekt #101503
    petras1
    Člen
    (15 odpovědí)

    Ahoj Vojtko, Jožo vzpomínám na letošní plavbu do Gdaňsku jako super povedenou!!! Slzák v baru. S klukama z Polska jsme vypili všechno co se vypít dalo. Pak měl Mároš leteckej den… prostě paráda:-D:-D:-D zdravím Petr

    odpověď na: Trajekt #14703
    petras1
    Člen
    (15 odpovědí)

    gruvearbeider napsal:

    Jezdím květen rok co rok,pátky jsou ve většině případů našlapaný, jezdím nočním,je víc kontrol.

    Tak to se teda máš 🙂 Já byl jen jendou u Bergenu http://www.inorsko.info/zajimava-mista/bergen/ A bylo tam nádherně, Jen trochu draho. Trajket vyšl asi na 700 noků, což bylo dost. A ubytko taky nebylo levný http://www.casamundo.cz/ Ale tak už to v Norsku prostě je

    odpověď na: Zajimavosti #14687
    petras1
    Člen
    (15 odpovědí)

    Lum napsal:

    OK, na to vybaveni jsem nepomyslel…

    pořádné vybavení je přece základ. Do Norska jenom s výbavou, na kterých bych zrovna nešetřil.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...