Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
zdar Norci,řeším teď s kolegou jednu otázku,snad nám někdo poradí nejlépe elektrikář,zajímalo by nás zda se může na el.multík napojit
baterie 12v 74ah z auta,nestane se multíku nic?
Tak dávám palec nahoru za tip,opravdu jednoduché:-P
to gruvearbeider-přesně tak sem to myslel:-D
tak každá ryba žere i v zimě,je možné že je chytli na větších hloubkách…
Zdar Honzo,na fotce 1 a 3 je polak? si totiž nejsem jistej páč dle barvy by to měl být polak ale nějak se mi nezdá že by už začaly najíždět…
Tak slečna prodavačka-tajemnice se nejprve začervenala,zasmála a nabídku odmítla takže to kámoš zkusí určitě jindy 😀
Mám tu jednu příhodu z ůterka,není sice rybářská ale tak sem se zasmál až sem si málem cvrknul do textilu:-P
Nakupuji s kamarádama v Brně na Olympii a v obchodě Mustang,kamarád kupuje pásek na rifle,když si vybral ten který mu padl do oka
říká prodavačce…
kámoš- dejte mi rovnou dva,a slečno,tady je Vás tu škoda,nechcete jít dělat ke mě?
prodavačka -a co bych u Vás jako dělala?
kámoš-no dělala by ste tajemnicu
prodavačka-aha,a co to obnáší?
kámoš -no My by sme Vás všichni šukaly a Vy by ste to tajila….:-):-P:-D
To Kim,já když občas dělám kapra tak jej proříznu jak píše Step,akorát jej nesmažím v trjobalu ale přímo na oleji(paprika,mouka,kmín) a zdá se mi že olej pak zničí i ty menší prořízlé kůstky(ne všechny).Zkoušel jsem máslo ale to nemá takovou teplotu a kůstky zůstanou…
Takto připravuji i jiné ryby-okoun,cejn,štika a rodinka už nemusí vybírat malé kostičky kterých se tolik obávaly.
Taky tě tu Míšo zase vítám a už se těším jak spolu v Praze,pokud dojedeš,pokecáme a popijeme…Teď už jen aby vše probíhalo bez komplikací a pustili tě brzy domů,na Vánoce by to bylo bezva ne?…
jj na ptáky dou i halíci:-D:-D:-D
[yt=eVol7Nurx7c=yt]eVol7Nurx7c[/yt]
Ty tam budeš taky???Ojééje to bude parta.. těším se..[/citace]
Do práglu přijedu s celo familio už ve čtvrtek a vokážu jim
celo Prahu a za odměnu můžu jít na sraz,ale prý to tam pak nemám přehánět páč v nedělu je musím všechny přivízt ve zdraví dom…
Takže budu pít jen na “šťopičku”
😀
zdar mara45-můžeš mě taky napsat na seznam 😀
peníze dnes posílám…
To Harty,já si myslím že pokud jsi ho nikdy nejdl tak ti bude chutnat
jakkoli upravený….mě chutná nejvíc na grilu-kameni aby ti moc neutekla šťáva,ale doporučuji to nepřehánět s dobou ůpravy,čím ho tam necháš dýl tím bude víc vysušený,ideální 7 minut,samozřejmě záleží na tloušťce filety… a koření? zkus víc způsobů,udělej si kousek jen nasolený,druhý s kmínem,rybím kořením,citronovým pepřem atd…
Taky je slušnej na pánvičce na másle a když nechceš udělat doma moc bordel tak ho dát do trouby na plech se zeleninou-paprika,rajčata,polít smetanou a za hodinku se můžete ládovat…smetana rybu nevysuší,bez ní se mi zdá suchý ale to se dá napravit třeba rozpuštěným máslem nebo dobrým olivákem.Jako příloha třeba čerstvá nebo rozpékací bagetka.
Já tipuju Krétu:-D
To Shark-určitě to byl okoun,ještě si pamatuju jak jako děcko jsem ho musel házet za sebe páč to byla plevelná ryba,u karase si nejsem jistej,když byl větší tak šel na pekáč a malí ti šly jako nástraha na dravce…
-
AutorPříspěvky