Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Naďa držela kasu
Pár fotografií z areálu
Vjezd do areálu
Ahoj v Sobotu 25.4 se uskutečnil první oficiální SRAZ PŘÁTEL MOŘSKÉHO RYBOLOVU v Plzni-Letkově,v soukromém objektu Rampichov,pod záštitou Václava Rampicha a Teamu Aquantic s vedení Pavla Výboha aliaz Jigina.Zůčastnili se také majitelé Ca Hitra Tomáš Mašát s Vladimírem Umlaufem.Mezi další hlavní hosty musím zařadit Jiřího Čermáka z Plzeňského rybářského svazu,oblastního ředitele fi.Seanger Davida Kolouška a výhradního dovozce nástrah fi.ORKA Radka Schila.Na první ročník byla účast slušná.Sešli se zde převážně kamarádi,přátelé a známí kteří jezdí právě na Hitru do Gefsnesvagenu.Přednášky byli zajímavé,jídlo i pití na skvělé úrovni a potěšila i možnost zakoupení vybavení pro mořský rybolov od již zmíněných firem.Nerad bych opoměl tombolu s cenami které potěšili. Tímto bych rád poděkoval všem,kteří se na této dle mého názoru povedené akci podíleli.Fotografie dodám průběžně.
Je to tak Došky.Pokaždé vesty na lodi máme,i když třeba pod zadkem. Není přeci problém si ji obléci,když to bude nutností.Já v tom překážku opravdu nevidím.:-)
Ahoj dáš sem fotografie?Třeba by se něco hodilo.
Ahoj Jani je to moc pěkná ukázka.:-)
Tak to je super Honzo moc ti to přeji.:-)Kdyby to nebylo z ruky tak bych se stavil.
respirtep napsal:
:-D:-D:-D:-D:-D
Ahoj.Veselé vánoce a šťastný nový rok plný úlovků vám přejí Jindřich a Renáta Plzeň.:-)
Marinovaný losos s hořčicovým dressingem.8 PORCÍ- 1kg losos filety s kůží.0,5dl cukru.0,5dl soli.1 lžíce bílého pepře.1 svazek kopru.DRESSING-0.5dl hořčice obyč.1 lžíce cukru.sůl podle chuti.bílý pepř.1 lžíce octa.1dl oleje.1dl nasekaného kopru.POSTUP-Filety omyjeme a osušíme.Kopr nasekáme a smícháme s cukrem solí a pepřečm.Filety dobře potřeme směsí z obou stran a uložíme do vzdušné plastové nádoby na dva dny.Lososa vždy po 24hodinách obrátíme.Po dvou dnech filety očistíme a podáváme nakrájené na tenké plátky,spolu s hořčicovým dressingem a černým chlebem.DRESSING- Smícháme hořčici,cukr,sůl ocet a pepř.Pomalu za prudkého míchání přidáme olej.Dressing by měl být hustý a neoddělovat se od oleje.Přidáme kopr.Dobrou chuť.:-)
-
AutorPříspěvky