Nápověda Doporučujeme:

Červený Jndřich

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 952)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: Hitra-Grefsnesvagen #108732
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Naďa držela kasu

    odpověď na: Hitra-Grefsnesvagen #108731
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    odpověď na: Hitra-Grefsnesvagen #108730
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    odpověď na: Hitra-Grefsnesvagen #108729
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    odpověď na: Hitra-Grefsnesvagen #108727
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    odpověď na: Hitra-Grefsnesvagen #108726
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Pár fotografií z areálu

    odpověď na: Hitra-Grefsnesvagen #108724
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Vjezd do areálu

    odpověď na: Hitra-Grefsnesvagen #108717
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Ahoj v Sobotu 25.4 se uskutečnil první oficiální SRAZ PŘÁTEL MOŘSKÉHO RYBOLOVU v Plzni-Letkově,v soukromém objektu Rampichov,pod záštitou Václava Rampicha a Teamu Aquantic s vedení Pavla Výboha aliaz Jigina.Zůčastnili se také majitelé Ca Hitra Tomáš Mašát s Vladimírem Umlaufem.Mezi další hlavní hosty musím zařadit Jiřího Čermáka z Plzeňského rybářského svazu,oblastního ředitele fi.Seanger Davida Kolouška a výhradního dovozce nástrah fi.ORKA Radka Schila.Na první ročník byla účast slušná.Sešli se zde převážně kamarádi,přátelé a známí kteří jezdí právě na Hitru do Gefsnesvagenu.Přednášky byli zajímavé,jídlo i pití na skvělé úrovni a potěšila i možnost zakoupení vybavení pro mořský rybolov od již zmíněných firem.Nerad bych opoměl tombolu s cenami které potěšili. Tímto bych rád poděkoval všem,kteří se na této dle mého názoru povedené akci podíleli.Fotografie dodám průběžně.

    odpověď na: Zachranne vesty povinne!!!! #107265
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Je to tak Došky.Pokaždé vesty na lodi máme,i když třeba pod zadkem. Není přeci problém si ji obléci,když to bude nutností.Já v tom překážku opravdu nevidím.:-)

    odpověď na: Prodám věci na Norský rybolov #107259
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Ahoj dáš sem fotografie?Třeba by se něco hodilo.

    odpověď na: Zajimavosti #105104
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Ahoj Jani je to moc pěkná ukázka.:-)

    odpověď na: Lov štikozubců ve středním Norsku #103190
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Tak to je super Honzo moc ti to přeji.:-)Kdyby to nebylo z ruky tak bych se stavil.

    odpověď na: Vtipy – rybářské #101225
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    respirtep napsal:

    :-D:-D:-D:-D:-D

    odpověď na: PF 2015 #101154
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Ahoj.Veselé vánoce a šťastný nový rok plný úlovků vám přejí Jindřich a Renáta Plzeň.:-)

    odpověď na: RECEPTY #100974
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Marinovaný losos s hořčicovým dressingem.8 PORCÍ- 1kg losos filety s kůží.0,5dl cukru.0,5dl soli.1 lžíce bílého pepře.1 svazek kopru.DRESSING-0.5dl hořčice obyč.1 lžíce cukru.sůl podle chuti.bílý pepř.1 lžíce octa.1dl oleje.1dl nasekaného kopru.POSTUP-Filety omyjeme a osušíme.Kopr nasekáme a smícháme s cukrem solí a pepřečm.Filety dobře potřeme směsí z obou stran a uložíme do vzdušné plastové nádoby na dva dny.Lososa vždy po 24hodinách obrátíme.Po dvou dnech filety očistíme a podáváme nakrájené na tenké plátky,spolu s hořčicovým dressingem a černým chlebem.DRESSING- Smícháme hořčici,cukr,sůl ocet a pepř.Pomalu za prudkého míchání přidáme olej.Dressing by měl být hustý a neoddělovat se od oleje.Přidáme kopr.Dobrou chuť.:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 952)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...