Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1,711. až 1,722. (celkem z 1,722)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: Klub Jihočeský kraj #1042152
    husky19
    Účastník

    Musím také kousek napsat k jihočeskému regionu. Jsme rodilí „Budějčáci“. Máme takovou partu, že zálohy ani nevybírám. Nikdy (a to jsme byli v norsku cca 15x) se nestalo, že by došlo na nějaké výmluvy a potíže s placením. Projeli jsme Norsko od Tregde až po Kokelv a nikdy ani náznak problému.

    A ještě:

    To dedek: I já jsem byl několikrát v Ardal fjordu (Solvag – Terje Mosnes) a musím ti dát za pravdu, že je to pěkné místo. A i trofejní ryba se dá chytit. Kolega chytil mníka 136 cm a byl to krásný válec!

    odpověď na: Aktuální informace střední Norsko 2012 #1042151
    husky19
    Účastník

    Kime, žádná tragédie! To je přeci na té rybařině to nejhezčí. Ale v září si to snad vynahradíme. SNAD!

    Jedeš v listopadu na sraz?

    husky19
    Účastník

    A ještě se omlouvám za hrubku ve slově zvírazní x zvýrazní. Samozřejmě je správně s „ý“. Tak pardon, jsou přeci prázdniny 😉

    husky19
    Účastník

    Nevím sice odkud Sorga je, ale musím se ho trochu zastat. Sice jen malinko, ale přeci. Kdyby byl odněkud z dáli a kalkuluje s cenou benzínu či nafty, nebude to moc levný výlet.

    To ale není můj případ. Já se moc s kolegy moc těším na nové i staré kamarády a známé. A pokud nám MifakM zajistí dobré moravské vínko, …:-). Nemám nic proti cuvée, některé je fakt špičkové, zvírazní chuť jednotlivých odrůd a je ku prospěchu. Naproti tomu bych nerad pil směsku podřadné kvality odpovídající „krabicáku z Lidlu“ :-x.

    Ale to určitě nebude náš případ. MifakMovi věřím a určitě to bude skvělé.

    A Sorgo, zahoď splín a pesimizmus a pojeď také. Vždyť výlety do Norska také něco stojí a dáváme to rádi a i několikrát ročně. Tak proč na pokraji zimy nepokecat s partou přátel z celé republiky o činnosti, kterou máme tak rádi. Vždyť se známe jen z různých diskuzních fór a pod svými přezdívkami.

    Když to tak po sobě čtu, tak to vypadá jako „reklama na sraz“ :-D, ale rozhodně tomu tak není a já (i moji kolegové)se opravdu moc těšíme!!

    odpověď na: Aktuální informace střední Norsko 2012 #1042132
    husky19
    Účastník

    Už začátkem června jsme se vrátili z Dolmoy. Měli jsme od Kima (za což mu ještě jednou děkuji) pěkná místa na halíky. Také bych je tam čekal, ale nepovedl se ani jeden. A to je na té rybařině krásné. Nic není předem jasné. Jedeme na stejná místa ještě v září, tak se snad poštěstí.

    Dnes jsem se stavěl za Simem v Dolní Lhotě a zjišťoval informace o Soroya, kam jedeme v květnu 2013. Koupil jsem i vychvalovaný Roybait Jig, takže rozhodně nehážu pušku do obilí!

    odpověď na: Druhy ryb #1042091
    husky19
    Účastník

    Pyskounů je, hlavně dole na jihu, poměrně hodně, ale tomu pyskounovi na obrázku nebude na tom štěrku asi nejlépe 😐

    odpověď na: Soroya – komentáře k lokalitě #1042065
    husky19
    Účastník

    Jedu na Soroyu v květnu a zajímaly by mne názory na cestu. Buď jet Rostock-Gedser a most v Öresundu, nebo Rostock-Trelleborg. Více lidí jezdí přes Gedser, ale mne se jeví jako lepší varianta do Trelleborgu. Budeme mít půjčené obytné auto, takže spaní a plánování cesty není nikterak zásadní.

    Dík za vaše názory

    odpověď na: Kdo, kdy a kam jede 2012 #1042064
    husky19
    Účastník

    13.9. Dolmoy

    husky19
    Účastník

    To MifakM:

    Dík, zítra jedu do Brna a zastavím se za Michalem v Dolní Lhotě. V květnu jedeme na Soroyu, tak potřebuji nějaké informace. V Norsku jsem byl již 16x (hlavně Hitra a Dolmoy), ale vysoko jen 1x Kokelv.

    Ve čtvrtek by měl mít kolega jasno a já ti potvrdím konečný počet.:-)

    husky19
    Účastník

    To MifakM:

    Čtyři lidé tutově a poslední zvažuje své časové možnosti.

    husky19
    Účastník

    Je třeba někam poslat peníze předem, nebo se platí až na místě?

    Už se moc těšíme!

    odpověď na: RECEPTY #1042018
    husky19
    Účastník

    Mník je skvělá ryba! Maso trochu sušší, ale jinak výborná. Dělám ho často na řízky. Ještě lepší je příprava na venkovním grilu na lávovém kameni. Udělám porce dle libosti, přidám česnek, kadeřavou petržel a zakapu olivovým olejem. Nechám uležet několik hodin. Před přípravou osolím a připravuji na lávovém kameni. Důležité je, aby byl kamen dokonale rozpálený. pokud není, bude se maso ke kameni lepit. Příprava je vemi rychlá a výsledek skvělý!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1,711. až 1,722. (celkem z 1,722)