Trajekt jsem nebookoval dopředu, přijeli jsme a hned jsme jeli Roztok Gedser. Loď poloprázdná.
Zdravíme z Norska! Ten vzduch, hory, volnost a moře plný ryb. Na hranicích chtěli vidět pasy, mít doklad kam jedem a kdy se budeme vracet. Potom známá otázka kolik máme alkoholu a přání šťastné cesty. Absolutně bez problémů. Nikdo se nás neptal kolik hodin jsme ztrávili v Švédsku. Tankovali jsme ve Švédsku jednou a platil kartou na stojanu.
Jsme v Německu a norské hranice bysme měli překročit kolem 1h v noci. Jedeme na Halden směr E6, napíšu, jak to tam vypadá.
Filé bys neměl vůbec prát. Rybí maso je jako houba, nasává vodu. Nejlépe celou rybu omýt, vyřezat z ní maso a rovnou vložit do pytlíku bez máčení ve vodě. Jen tak si domu přivezeš tu nejlepší kvalitu. ,
Když velryba zestárne, tak prostě zdechne jako člověk. Nevidím v tom nic devastujícího naše oceány.
Co dírky letos, plánujete něco?
Sime, jak jsi se ptal, co je to za rybu o pár stránek na zpět, tak je to Promethean Escolar
Michale nádherný fotky. Co kus, to obraz na zeď! Krásně nás zásobuješ.
Mám Daiwa Saltiga asi 3 roky a zdá se mi, že začíná drhnout. Děláte servis i na tyto stroje?
Podívejte se, jak se chytají velcí pstruzi ve Finnmarku.
Je to celkem běžná forma. Loni byli takový zlatí duháci v Poličce pod kopcem. Na přívlač luxusní záležitost.
Objednával jsem to tady https://www.lofoten-rorbuer.no/en/rorbu-suite-104-fisherman-s-cabin-suite