Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Když jsme před léty jezdili na Hitru tak velká písková plotna se nacházela u jihozápadního
okraje v průlivu mezi Hitrou a Smolou. Tam jsme halíky několikrát chytili. Z CK Eden
je to ale poměrně daleko. Karel
Pokud někdo čeká až na závěrečný úklid lodě, tak mu to fakt nezávidím. Zaschlá krev jde dolů opravdu jen velmi těžce. Je potřeba během rybolovu prolévat loď vodou dokud je krev čerstvá a nezaschlá. Od toho máme na každé lodi kýbl na vodu opatřený provazem. Všechny naše lodě mají odtok a špinavá voda odteče ven.
Pravdu má předseda !!!!!!! Každý den, průběžně přes den a hlavně po příjezdu stačí pár kbelíků a krev nemá šanci zaschnout. Karel
Na plotnách jsme chytali už dvakrát. Zítra jedeme zase. Zatím vítr
4_5. Tak se dá jezdit celkem v pohodě. Karel
Ryby se musí hledat. Problém je ten že nejsou najetí malí keleři. Voda je stále
studenější než jiné roky. No a velké ryby mají problém. Karel
Dík,takhle jdeme na halíky,předloni jsme je chytli taky jen na kelery. Lapli jste aj okouny? Nevím kam na ně??
Na rybářské mapě je to značeno jako zhruba ovál s jednotnou hloubkou
254m. A jak píše Došky tuknout o dno a zvednout cca 5 až 10m. Karel
Na tom autě sedí Pepíček. Je velice čistotný. S námi i stoloval na terase.
Papá z ruky. Na wc odlétá nad vodu. Karel
Máro, prosím připiš u mne ještě dva kousky. Platit budou na místě. Děkuji Karel
Tady je naše galerie gafů, co naše skupina shromáždila za 11let ježdění do Norska. Jsou to jak domácí výroba, tak i normálně koupené různě po krámech. Za mě je nejlepší ten první vlevo.
Naše parta má šikulu Mirka, který vyrobí gaf jaký potřebujeme. A nemají chybu. Karel
Mám dojem že ten druhý z leva na té tvé fotce je od něho.
Ahoj Došky, je od Tebe hezké že představuješ s předstihem dopravu pro příští rok.
Kolik se bude platit za nadváhu? Karel
Makrelky uz najizdi to je dobre. Az dorazime v cervnu tak bude alespon na co chytat big big mnouky. Polak tez nadherny Karle gratuluji
Polacku je na toto období hodně. Ale dnes jsme zažili chvíle kdy nebylo
možno dostat se pod hejna keleru. Všechny vedlejší návazce jsme odstranili
a pořád utočili na na vše. Jinak norská pohoda. Karel
Ale my jsme Karlíku dobří kuchaři a moc dobře to o sobě víme. Není čas na skromnost.
To že je Láďa dobrý kuchař to už vím. Od Tebe jsem zatím ještě žádnou dobrotu nejedl.
Tedy mimo kvalitních panáčků. A zase ty umíš servírovat náramně. Karel
Nevíte, kde sehnat tyto nástrahy?
Podobné má ve svém krámku ZERP. Jsou pod názvem SEACOLOR-SANDAAL
Cena za kus 170-190kč
Tak tu máme další pracovní den v Norsku. Včerejší svěží větrná devítka se nám pomalinku přesouvá v ještě svěžejší třináctku a přesto, že svítí tu tam sluníčko, tak chčije a chčije (jak říkal děda). Nicméně máme ještě v zásobě pár domácích prací (navíjení navijáků na přívlač, multiplikátorů na pilkrování atd.), takže nám to zatím až tak nevadí. Pak si také musíme ještě uvařit nějakou tu laskominku k snědku. To je tak, když se v jednom baráku sejdou dva dobří kuchaři. Pojedu odtud opět o nějaké to kilo těžší. Co se dá dělat.
Dva dobří kuchaři? Právě dokončuji letošní předvařená jídla. Ale netroufnu si tvrdit že jsem dobrý
kuchař. To musí posoudit až posádka lodi. Ale Láďa si to může vylepšit jeho specialitou k pečeným
kolenům. Tak to zjistíme na prvním turnusu. Tak si to chlapci užijte a za pár dní se těšte. Karel
Tak to by mě taky zajímalo. Já už mám rukověti rozpíchaný jak jehelníček.
Stačí kousek silnějšího měděného drátu v bužírce. Ohnout do tvaru řeckého písmena omega.
Nožičky převázat k blanku nití stejně jako očka a přelakovat lakem na nehty. Několik vrstev
až je povrch hladký. Barva laku stejná jako je vyvázání oček. Karel
Je to tady nějaké mrtvé…. 😳
Za 43 jedeme a tak se to snad zlepší. Karel
A smajlíci nejdou nahrát.
-
AutorPříspěvky