Nápověda Doporučujeme:

chocho

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 107)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: HITRA 2021-2024 #339069
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Když jsme před léty jezdili na Hitru tak velká písková plotna se nacházela u jihozápadního

    okraje v průlivu mezi Hitrou a Smolou. Tam jsme halíky několikrát chytili. Z CK Eden

    je to ale poměrně daleko. Karel

     

     

    odpověď na: Jøstølen 2019 #310917
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Pokud někdo čeká až na závěrečný úklid lodě, tak mu to fakt nezávidím. Zaschlá krev jde dolů opravdu jen velmi těžce. Je potřeba během rybolovu prolévat loď vodou dokud je krev čerstvá a nezaschlá. Od toho máme na každé lodi kýbl na vodu opatřený provazem. Všechny naše lodě mají odtok a špinavá voda odteče ven.

    Pravdu má předseda !!!!!!!   Každý den, průběžně přes den a hlavně po příjezdu stačí pár kbelíků a krev nemá šanci zaschnout. Karel

    odpověď na: Jøstølen 2019 #308086
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Na plotnách jsme chytali už dvakrát. Zítra jedeme zase. Zatím vítr

    4_5. Tak se dá jezdit celkem v pohodě. Karel

    odpověď na: Jøstølen 2019 #308081
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Ryby se musí hledat. Problém je ten že nejsou najetí malí keleři. Voda je stále

    studenější než jiné roky. No a velké ryby mají problém. Karel

    odpověď na: Soroya 2017 #284930
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Dík,takhle jdeme na halíky,předloni jsme je chytli taky jen na kelery. Lapli jste aj okouny? Nevím kam na ně??

    Na rybářské mapě je to značeno jako zhruba ovál s jednotnou hloubkou

    254m. A jak píše Došky tuknout o dno a zvednout cca 5 až 10m. Karel

    odpověď na: Soroya 2017 #284926
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Na tom autě sedí Pepíček. Je velice čistotný. S námi i stoloval na terase.

    Papá z ruky. Na wc odlétá nad vodu. Karel

    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Máro, prosím připiš u mne ještě dva kousky. Platit budou na místě. Děkuji Karel

    odpověď na: Gaff a Harpuna #271063
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Tady je naše galerie gafů, co naše skupina shromáždila za 11let ježdění do Norska. Jsou to jak domácí výroba, tak i normálně koupené různě po krámech. Za mě je nejlepší ten první vlevo.

    Naše parta má šikulu Mirka, který vyrobí gaf jaký potřebujeme. A nemají chybu. Karel

    Mám dojem že ten druhý z leva na té tvé fotce je od něho.

    odpověď na: Jostolen 2016 #267091
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Ahoj Došky, je od Tebe hezké že představuješ s předstihem dopravu pro příští rok.

    Kolik se bude platit za nadváhu? Karel

    odpověď na: Jostolen 2016 #250770
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Makrelky uz najizdi to je dobre. Az dorazime v cervnu tak bude alespon na co chytat big big mnouky. Polak tez nadherny Karle gratuluji

     

    Polacku je na toto období hodně. Ale dnes jsme zažili chvíle kdy nebylo

    možno dostat se pod hejna keleru. Všechny vedlejší návazce jsme odstranili

    a pořád utočili na na vše. Jinak norská pohoda. Karel

    odpověď na: Jostolen 2016 #225524
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Ale my jsme Karlíku dobří kuchaři a moc dobře to o sobě víme. Není čas na skromnost. :)

    To že je Láďa dobrý kuchař to už vím. Od Tebe jsem zatím ještě žádnou dobrotu nejedl.

    Tedy mimo kvalitních panáčků. A zase ty umíš servírovat náramně. Karel

    odpověď na: Novinky na trhu 2016 #225517
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Nevíte, kde sehnat tyto nástrahy?

     

    Podobné má ve svém krámku ZERP. Jsou pod názvem SEACOLOR-SANDAAL

    Cena za kus 170-190kč

    odpověď na: Jostolen 2016 #225386
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Tak tu máme další pracovní den v Norsku. Včerejší svěží větrná devítka se nám pomalinku přesouvá v ještě svěžejší třináctku a přesto, že svítí tu tam sluníčko, tak chčije a chčije (jak říkal děda). Nicméně máme ještě v zásobě pár domácích prací (navíjení navijáků na přívlač, multiplikátorů na pilkrování atd.), takže nám to zatím až tak nevadí. Pak si také musíme ještě uvařit nějakou tu laskominku k snědku. To je tak, když se v jednom baráku sejdou dva dobří kuchaři. Pojedu odtud opět o nějaké to kilo těžší. Co se dá dělat. :)

    Dva dobří kuchaři? Právě dokončuji letošní předvařená jídla. Ale netroufnu  si tvrdit že jsem dobrý

    kuchař. To musí posoudit až posádka lodi. Ale Láďa si to může vylepšit jeho specialitou k pečeným

    kolenům. Tak to zjistíme na prvním turnusu. Tak si to chlapci užijte a za pár dní se těšte. Karel

    odpověď na: Tipy, triky a vychytávky 2016 #222381
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Tak to by mě taky zajímalo. Já už mám rukověti rozpíchaný jak jehelníček.

    Stačí kousek silnějšího měděného drátu v bužírce. Ohnout do tvaru řeckého písmena omega.

    Nožičky převázat k blanku nití stejně jako očka a přelakovat lakem na nehty. Několik vrstev

    až je povrch hladký. Barva laku stejná jako je vyvázání oček. Karel

    odpověď na: Jostolen 2016 #166823
    chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

    Je to tady nějaké mrtvé…. 😳

     

    Za 43 jedeme a tak se to snad zlepší. Karel

    A smajlíci nejdou nahrát.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 107)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...