Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Ahoj posílám taky pár fotek z říjnového termínu který byl pro nás krásnou tečkou za letošní rybářskou sezonou na Veiholmenu .I přes nejistotu jestli vůbec odjedeme tak se cesta jako vždy obešla bez jakýchkoliv problémů .Po příjezdu na Veiholmen nás pak provázelo střídavé počasí provázene větry i deštěm ale na vodu jsme se až na jeden den dostali pokaždé .Tak jako je pro nás Veiholmen v každém ročním období pokaždé rybářsky uplně jiný ,tak i v tomto termínu se to potvrdilo dvojnásob .Na místech kde jsme čekali že si zapolakujeme tak na nás mocný Perun seslal obrovská hejna Žraloků ostrounů kteří meli vetsinou pres metr a ti nám dělali z nástrahami takové divy že jsme se museli přesunout jinam kde jsme si pak byli schopni zachytat bez nebezpečí že během pár sekund přijdeme o nástrahu .Moře stále nabízelo množství makrel i když menších velikostí .
Podařilo se nám chytnout i na Hartyho pilkřík malou chobotničku .Bohužel tento pilkřík který jsem od Hartyho dostal nakonec skončil opět ve chřtánu ostrouna a leží někde na dně .Každopádně metrový Ostroun na 60gr vláčecím prutu je pro rybáře krásný zažitek a o to větší že jsme se mohli kochat pohledem když nám tato krásná ryba pri návratu zpět do vody ukázala nádherný pohyb svého těla .Nachytalo se opět jako vždy spousta ryb a strávili jsme príjemný týden .Už at skončí konečně korona a my se můžeme všichni zase vrátit .Takže díky za společnost Oťasovi ,Davidovi a Bernymu .
Jestli on na vině nebude “Makrelovirus”
V jaké oblasti se chystáš lovit?
Myslim že ted jak vsichni sedime doma na prdeli nebude problem chytit vlkouše i tady kdekolivv ČR
Ahoj Hombre
Po návratu z teplých krajin musím poděkovat za super fileťák který jsem si u Vás na Veiholmenu koupil a který jsem vyzkoušel poprvé až na filetování tůňáků a pak i po návratu do ČR na Vánočním kapříkovi.Byl jsem hodně zvědav jak tento výrobek z produkce českého nožíře bude fungovat.Čepel je perfektně pružná a dostatečně dlouhá tak aby se dalo pohodlně nejen filetovat ale i stahovat kůže z větší ryby .Materiál perfektně držel ostří a pouzdro na nůž sice na můj vkus zbytečně luxusní krásně ochránilo nůž i pro převoz do Indického oceánu/ myslím že by stačilo i obyčejněší provedení / .Těším se že v létě ho zaměstnám na Veiholmenu .
Dneska jsem je usmahnul a ta chuť….no kdo ochutnal norskou makrelu tak taková nebude chutnat.Petru zdar
Tak Zdendo urcitěěěě 😅😅
-
AutorPříspěvky