Ahoj během měsíce se chystám do Asie, tak mě napadlo, že si tam pořídím elektriku, protože jsou tam levnější než u nás. Zajímalo by mě, jak to bude se záruční opravu, uznají mě to u nás?
Ahoj během měsíce se chystám do Asie, tak mě napadlo, že si tam pořídím elektriku, protože jsou tam levnější než u nás. Zajímalo by mě, jak to bude se záruční opravu, uznají mě to u nás?
To clo a DPH se mi zdá dost brutální...
Nicméně co se týče hodin strávených na celnici, stačí vyplnit plnou moc pro Českou poštu a pár formalit . Vše za Tebe vyřídí.Plnou moc a ostatní stačí poslat elektronicky, formuláře Ti zašlou. Pošlou ti oznámení , že dorazila zásilka ze zahraničí, do týdne ji máš vyřízenou doma. V ceně dobírky už bude vše vypočítané.
Pokud máš někoho známého(což v Japonsku asi ne) zkus požádat prodejce, aby při zaslání uvedl, že se jedná o dar. Dost ušetříš. Já platil asi 1400 nebo 1600Kč celkové poplatky, už nevím . To bylo cca 4 roky za Tanacom750, tady stál min. 18000Kč.
Odpovědět
Hoši proberte se! Multiplikator z Japonska bude ve stopách a celé menu bude rozsypaný čaj. Pokud studujete japonštimu, kupte si ho tam. Nenavinete si ani pletenku. Když se posere, tak reklamujte přímo v Japonsku, a to se vyplatí? 😁😁😁
S tímhle se taky nedá souhlasit, jelikož je i u nás spousta navijáků jenž mají rozsypaný čaj... Třeba Banax ... a ne že bych s ním nebyl spokojen ....jen ten čaj mi trochu vadí ....
Odpovědět
Hoši proberte se! Multiplikator z Japonska bude ve stopách a celé menu bude rozsypaný čaj. Pokud studujete japonštimu, kupte si ho tam. Nenavinete si ani pletenku. Když se posere, tak reklamujte přímo v Japonsku, a to se vyplatí?
S tímhle se taky nedá souhlasit, jelikož je i u nás spousta navijáků jenž mají rozsypaný čaj… Třeba Banax … a ne že bych s ním nebyl spokojen ….jen ten čaj mi trochu vadí ….
Jistě, samozřejmě souhlasit nemusíš,
já jsem psal pouze svůj názor, proč jsem se rozhodl koupit naviják v zahraničí. Každý se přece rozhodne jak chce.
Nicméně není pravda, že z Japonska koupíte pouze ,,rozsypaný,, čaj. Koupíte ho i v angličtině,
Odpovědět