Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 17°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Zakrmování v Norsku,.

1 2 Další »
vapno1
12.02.2014 ID: 525402

Každý den vyvážíme zbytky, většinou do blízkosti přístaviště. Jsou zkušenosti a úspěchy ze 7.-10.ti vyhazováním zbytků na určitém místě?

0
Odpovědět
vapno1
12.02.2014 ID: 1080952

Samozřejmě se jedná o 7-10.denní pobyt.

0

Odpovědět

Preparator
12.02.2014 ID: 1080954

Nejlepší je sehnat si v Norsku nádobu jako je velký kýbl a nebo bedýnka. Zbytky z filetování nacpěte do nádoby a celé to strčte do mrazáku na den, dva. Pak si to přivážeš na provázek, najdeš si pěkné místo a tam to spustíš. Za pár hodin můžeš začít s vláčkou okolo takto zakrmeného místa. Když jsem byl v Bergenu, tak to tam praktikoval jeden němčour a na 12m dostal ďase 118cm. Nikdo nechápal, ale on tvrdil, že už tak chytá léta a super. Ať Vám koušou! :)

0

Odpovědět

Otta
12.02.2014 ID: 1080955

My jsme vysypali k bójce kýbl pilkrů a pak jsme chytali jen tam................................Ale za 12dní ani ťuk.:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

0

Odpovědět

deda
12.02.2014 ID: 1080957

A měli jste na nich nalepený oči?Na ty naše s očima taky nic.

0

Odpovědět

Otta
12.02.2014 ID: 1080959

Tak půl na půl,měli jsme dost starších a na těch se odlepili ale dal jsem tam i pár čerstvech s očima-kvuli vůni,a nic.Divný co???????????????:-x:-x:-x:-x

0

Odpovědět

Kapitán lipánek
12.02.2014 ID: 1080961

V kempu u Aure se chytá standartně u bojky, za kterou se vozí zbytky. Dobrý místo na limandy a další druhy menších platejsů ...

Jinak krmení jsem nezkoušel ...

0

Odpovědět

deda
12.02.2014 ID: 1080963

a s ušima jste zkoušeli?

0

Odpovědět

vapno1
12.02.2014 ID: 1080969

Kapitan-lipanek, myšleno bylo jen vyvážení zbytků na určité místo. Nikoliv nějaké specielní krmení, či návnady.

0

Odpovědět

vd
13.02.2014 ID: 1080978

Na miestach, kde sa vyvážajú zbytky úspešne chytáme platízov, Po zotmení prídú i žraločky ale makrely sú tam také vypasené, že sa niekedy až divíme, aké sú veľké. Pri čistení z nich vychádzajú celé plutvy z rýb.

0

Odpovědět

Martin
14.02.2014 ID: 1081090

To Preparator: Čau, prosím tě, co myslíš tím "pěkné místo"? Jakou hloubku, dno a místo bys doporučil? Díky moc, Kostik

0

Odpovědět

Preparator
14.02.2014 ID: 1081091

[citace]Kostik napsal:

To Preparator: Čau, prosím tě, co myslíš tím "pěkné místo"? Jakou hloubku, dno a místo bys doporučil? Díky moc, Kostik[/citace]

Ahoj, on to vozil na začátek fjordu na závětrnou stranu. Šlo o to, že se tam narozdíl od nás dostal za každého počasí i když foukala 10tka. My čuměli na molu a nebo chytali v blízkosti chaty a on si radostně tahal malé tresky a platýze. Měl tam hloubku okolo 20m, na jedné straně mělčina, na druhé to padalo do 100m do fjordu, tvrdé dno!, a chytal z 99% když byl příliv. Neměl to asi jako top místo na rybaření, ale ten týden hodně foukalo a tak tam toho nachytal opravdu nejvíc. Já jsem to už také zkoušel,ale kromě platýzů a pár štítníků, žádná sláva :), asi to chce vydržet a ryby stáhnout, protože tam toho vozil poměrně dost, bral si i bordel od ostatních. Měj se Láďa

0

Odpovědět

Salmon
14.02.2014 ID: 1081113

[citace]Preparator napsal:

Zbytky z filetování nacpěte do nádoby a celé to strčte do mrazáku na den, dva. Pak si to přivážeš na provázek, najdeš si pěkné místo a tam to spustíš.[/citace]

Mám dotaz: Neplavalo to pak???

Byl jsem jednou svědkem u kaprařiny, jak měl týpek zamrazené šrotové koule a ty, když hodil do vody, tak mu plavaly :-D:-D:-D

Slaná voda nadnáší ještě více, tak aby to nebylo spíše krmení pro plavačkáře :-S

0

Odpovědět

Preparator
14.02.2014 ID: 1081115

Mám dotaz: Neplavalo to pak???

Byl jsem jednou svědkem u kaprařiny, jak měl týpek zamrazené šrotové koule a ty, když hodil do vody, tak mu plavaly

Slaná voda nadnáší ještě více, tak aby to nebylo spíše krmení pro plavačkáře [/citace]

Hele mě se to docela potápělo, nebylo to jak když tam hodíš šutr, ale ke dnu to šlo :), samozřejmě když někdo přidá kámen, tak jedině dobře :)

0

Odpovědět

rybarik
14.02.2014 ID: 1081121

bez komentara?,?

0

Odpovědět

1 2 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.