Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,471. až 1,485. (celkem z 3,494)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

Pánové pánové ,Janko 🙂 koukám,jak se vám zcela zbytečně vaří krev a stoupá adrenalín.Ani nevíte,jak jste mi pomohli.Ale chce to klid méně konfrontace a nechte ostatní co nemají sílu se tu s Váma hádat aby si pořídíli co chtějí :-P.

Přeji všem hezký a úspěšný den Bohouš

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Mistni mravokarci jen chteji zabranit problemum pri rybolovu.

Jak ve Svedsku, tak v Norsku je lov do siti turistum zakazan. Navic ve Svedsku i pro jejich rybare je minimalni velikost ok 157 mm. Zraloci jsou chraneni, krabi ani humri se nesmi chytat do siti atd atd atd.

Pokuty jsou v tisicich EUR, zabaveni rybarskeho vybaveni k tomu taky patri.

Site neni zakazan prodavat, ale prodejce by mel minimalne informovat o techto skutecnostech. Jenze on chce vydelat, takze mlci a ignoruje.

Kdo se nechce dostat do velkych problemu, prosim, dodrzujte aspon zakladni predpisy, sit si klidne kupte, ale nechte ji doma! Jejich pouzivanim jen priblizite zavedeni dalsich opatreni pro ochranu vod, jako je planovane zavedeni poplatku, snizeni vyvozniho limitu …

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Upozornuju vas, ze se mi krev nevari. Jen kroutim hlavou …

Je mi to uplne jedno, jen pro sve svedomi opet informuju o tom, co vy zamlcujete.

Kdo si chce zadelat na problemy, at si na ne zadela, ale nemusi to byt z neznalosti! kazdy je sveho stesti strujcem.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

mikulcak napsal:

Michale smaž to nebo to dej do bazaru…. to je mazec…

chce se mi blejt velebnosti,toto nepatří dle mě do sportovního rybolovu

Michale, pripojuji se se zadosti o zarazeni na blacklist. At si pritroublou reklamu na site site dela na svem webu a nebo na placenych reklamnich webech. Rybolov Norsko je uplne o necem jinem.

Norci, prestante to jakkoli komentovat a bude klid 8-O8-O8-O8-O8-O

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Už jsem Bohuošovi psal, ať si inzeruje sítě někde jinde, ne zde. Nemá zájem se domluvit a chovat se normálně jako ostatní, tak dostane banán!

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

Pafko,když ono to někdy nejde:-D:-D:-D

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Sim napsal:

Už jsem Bohuošovi psal, ať si inzeruje sítě někde jinde, ne zde. Nemá zájem se domluvit a chovat se normálně jako ostatní, tak dostane banán!

Michale, zásah do černého.Plně souhlasím.

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

kbfotoservis napsal:

Pánové pánové ,Janko koukám,jak se vám zcela zbytečně vaří krev a stoupá adrenalín.Ani nevíte,jak jste mi pomohli.Ale chce to klid méně konfrontace a nechte ostatní co nemají sílu se tu s Váma hádat aby si pořídíli co chtějí .

Přeji všem hezký a úspěšný den Bohouš

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět, co říkáš:-P:-P

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

PAFKO takže do mě. Je to že sezóny 2004-2005 kdy byla v NHL výluka a bylo možné vidět většinu našich hvězd. I z Rakouska se mi povedlo pár fotek vyloudit.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

007krivanek napsal:

No ty krávo !!!!!!

Vy jste se tedy dnes rozepsali. To mi nedělejte. Kdo v tom má tak moc listovat ?

Pafka : Já se taky připojuji s momentkou. Po ránu, kosa jak kráva a při rozcvičce našeho mořskýho vlka Dedo 145 vzniklo toto.

Prostě 2 modelky, našpulený bradavky 5 stupňů a nikotinový stres.

Pro toho FC cosi. : Snažím se držet přísloví ,,podle sebe soudím tebe,, musím říci že jsi ubožák. V tomto slově jsem napsal vše, co si o tobě myslím za poslední 2-3 dny. Dál to rozepisovat nebudu a odepisovat ani na reakce .Je to marný, je to marný, je to marný. Bohužel.

Ale odtažení lodi , to znamená záchrana na moři je zajímavá.

Doršáku, pamatuješ, jak jsme DEDY 145 táhli na laně ?

To by mohlo být pár toulavejch o víkendu. My mu zachránili život !

1/2 hodnotu lodi, 80 kg ryb, To bude kořalek.

Dědek si to srovná s Marcelou, neb jak psal dnešní hrdina této diskuse, máme na to právo. A fotodokumentace je. Škoda, že v té době nebyla pojišťovna , která by tyto pojistné události kryla. Tuším rok 2009. Ale klidně mě oprav.

Tato fotka ma pro Norky tu spravnou atmosferu :-D:-D:-D

Uz se tesim, az se potkame ve Spalove a rano si na navsi spolecne zacvicime. Predcvicovat bude Sroubek, ma zkusenosti ze spartakiad, kde vystupoval na Ptacata s dorostenkami a potom s obruci i s zenami :-D:-D:-D:-D

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

mikulcak napsal:

Pafko,když ono to někdy nejde

Ja viiiim :-). Ale pojdme se o to aspin pokusit 🙂 🙂 🙂

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Prosím o radu, letos pojedeme asi na Smolu a přemýšlíme o cestě přes 63 silnici místo E136. Přemýšlíme se i podívat do Tafjordu…o kolik to je cenově náročnější(trajekt a td.)Děkuji

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

PEN napsal:

PAFKO takže do mě. Je to že sezóny 2004-2005 kdy byla v NHL výluka a bylo možné vidět většinu našich hvězd. I z Rakouska se mi povedlo pár fotek vyloudit.

PENe, je videt, ze se drzis tematu, sit dokresluje atmosferu posledniho tydne. Nejsou ta oka moc mala? :-D:-D:-D:-D

Mam jedinou vytku, chtelo so zmacknout o troch dyl, neni zrejme, zda vyhral utocnik a nebo brankar :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jinak samozrejme pekna fotka 🙂 🙂 🙂

A jeste jeden dotaz, v roce 2004-2005 hrala Jihlava jeste extraligu?

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Už zase hrála a doplatila na posily z NHL. Jihlava měla pouze Buzka a v baráži ji potom potopil dokonalým výkonem Turek Dvořák a Prospal v Budějovicích. Jinak je to jenom nahledovka. Plné rozlišení je doma v Pc. A tady vyhrál brankář Suchan. jinak takových fotek mám dost. Dokonce i Jágra v pěstí potyčce. 😛

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Dzegr v pestni potycce? To mas raritu, protoze Jarda je pacifista 🙂 🙂 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,471. až 1,485. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(183)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...