Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,456. až 1,470. (celkem z 3,494)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

PEN napsal:

Pafko až budu v Čr tak sem hodím několik fotek z absolutně jiného tématu a očekávám takovou krásnou kritiku jako byla uvedená výše. Chvilku jsem si focenim přivydělával ta naprosto souhlasím s tím co jsi napsal. Udeláš mi kritika? A výběru fotky které Čtk dobře prodala.

2 PEN

To nebyla kritika – toho jsem dalek, ja jsem skutecne jen amater, i kdyz jsem uz taky nafotil tisice fotek na zemi, ve vzduchu i pod vodou :-). To byl jen muj osobni nazor na fotku oznacenou jako nej od nekoho, kdo ma na netu stranky profesionalniho fotostudia. Ale kdyz kolega tvrdi, ze se tim nezivi, tak tu stranku ma asi proto, aby se pochlubil vyrobky CANON, jinak mi to nedava smysl (to neni invektiva, to na strankach skutecne je). Rad se podivam na jakekoliv fotky, ale kdyz k tomu kdokoliv priradi nejake NEJ, musi pocitat s reakci.

Jinak nejake fotky sem hod, bude nas vice, co se radi podivaji 🙂 🙂

2 kbfotoservis

Mych fotek na tomto webu najdes kdyz ne stovku, tak urcite desitky – kazda ma jinou vypovidaci schopnost, kazda ma jinou atmosferu, neco je foceno kompaktem, neco polozrcadlovkou, neco i zrcadlovkou ( stejne jako ty ulitavam pouze na Canonu), podlle konkretni situace. Takze se klidne muzes podivat, ja se za nestydim.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Já mám dotaz jak to je když 1 půjčená loď odtáhne 2 půjčenou loď?a co když je jednoho majitele?dostane posádka 2 lodi pulku té 1?třeba přestanu chytat ryby a začnu vyhledávat nešťastné rybáře a odtahovat je do přístavu.dobrý podnikatelský záměr no ne.:-E:-S:-S:-E

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

To Radyn

:-D:-D:-D:-D:-D

to je lepsi nez Vecernicek .. 😀

a kterou pulku? tu s motorem? a nejlepe s bednou ryb?? 😀

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Né né, já chci tu půlku s princeznou. Trošku mi to připomíná pohádku

O statečném kováři, kde “zachránce” si svou půlku nejdříve přepočítal.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

Preparator napsal:

kbfotoservis – Tak jsi to přečti znovu! V mezinárodních vodách! Já vím že to existuje, ale né u břehu :))

ty fakt neumíš číst 🙂 :-P:-P:-P:-P pak se nediv

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Jani, třeba to píšou děti rodičů:-D:-D:-D:-D

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

kbfotoservis dne 12.03.2013 v 19:30:59 napsal:

Ps na rozdíl od Vás všech tady mám VMP + kapitánský zkoušky + příbřežní plavbu . Jestli majitel kempu nebo Nor něco vyhlásí nemá v námořním právu žádnou váhu jo a pro všechny zdejší příležitostné plavce ..Jeden zákon co by vás mohl zaskočit . Pokud z nějakého důvodu (porucha motoru atd ) vás vezme loď do vleku a pomůže Vám dostat se z mělčiny nebo problému , tak podle PLATNÝCH námořních pravidel a práva , patří polovina nákladu a vaší lodě vlečné lodi.

kbfotoservis dne 12.03.2013 v 22:01:17 napsal:

Všechny tyto Úmluvy uvádějí že každý kapitán plavidla je povinen poskytnout pomoc osobě nebo plavidlu, které se nachází na moři v nebezpečí, jestliže toto může učinit bez vážného ohrožení svého plavidla, posádky nebo cestujicích.

Záchranna lidského života na moři je bezplatná, za úspěšnou záchranu plavidla, které je v nebezpečí, náleží za-

chránci přiměřená odměna. Tato odměna však nesmí přesahovat hodnotu zachráněného majetku. Jak tedy vyplývá z předpi-

sů, odměnu lze požadovat, jestliže se prokáže, že existovalo nebezpečí a jestliže záchranná akce byla úspěšná.

Nezlob se na mě, nebudu se učit číst, má současná úroveň plně dostačuje k tomu abych si zde přečetl že jen v průběhu dneška v tomto vlákně jednou píšeš “polovina nákladu a polovina lodi patří” a za cca 2,5 hodiny už je to “lze požadovat přiměřenou odměnu, která nesmí přesahovat hodnotu zachráněného majetku”.

Já v tom prostě vidím rozdíl, kterej podle mého názoru ukazuje že v tom sám nemáš jasno.

S tím že skutečnost komu zachráněná loď patří nemá na tohle právo vliv souhlasím. Ale podotýkám že pokud jsem na pronajaté lodi a dostal jsem se do potíží třeba z důvodu nestartujícího motoru, tak v první řadě volám majiteli a nechávám se zachraňovat od něj, neb on mi pronajal loď, jejíž motor nestartuje a i v případě že jsem blbec a mám prázdnou nádrž je postup stejný – zase v první řadě volám majitele.

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

A jaký je u vás počasí, taky tak mrzne:-(

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Tak jsem se šel podívat a u nás na Blanensku jsou “dva nad”. Asi jsi víc ze severu.

Vím,že Ti šlo o snahu “obraťme list”, ale mně to nedá a musím něco napsat:

Od samého začátku “síťové kauzy” jsem měl tento pocit “a mně se chce něco říct” ale mlčel jsem. Hned jak s těma sítěma vyrukoval a začaly první mravokárný odpovědi, tak jsem si v duchu řekl:”to by mně zajímalo, kolik těch “českejch lidiček” si to stejně objedná, etika-neetika, hlavně že se to vyplatí. Nenapsal jsem nic, protože jsem si říkal, že sám autor si neodpustí tu škodolibou radost a sám neoznámí kolik toho prodal. A nemusel jsem čekat dlouho, už to někde dnes v tomto tématu výše napsal: “Prostě někdo si nechce kraba a humra nebo platýze ochutnat , no problémo .Jen dneska sem jich prodal 7 ks”. Je to výsledek za den, ale myslím, že nás obšťastní i výsledky za delší období. Mně by to ale vážně zajímalo. Je to s tou “českou povahou” ve všem stejný. Všichni se dušují, jak chtějí za svý peníze kvalitní české potraviny, ale když v supermarketu přijdou k regálu s označením “akce”, tak je nic jinýho než cena nezajímá a na stejný kvalitní výrobek, ale neakční se už ani nepodívají.

A podobný je to s tou morálkou při rybolovu v Norsku. Je stále spousta těch, co sice všude hlásájí, že nejsou masaři, ale jediný co se jim honí hlavou je číslo, které vzejde ze vzorce: “vynaložené náklady děleno hmotností nachytaných ryb” a pro co nejnižší výsledek udělají vše.

petrs
    Účastník
    (115 odpovědí)

U nas, severni okraj Prahy je -3,5 a snezi jako blbec

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

No ty krávo !!!!!!

Vy jste se tedy dnes rozepsali. To mi nedělejte. Kdo v tom má tak moc listovat ?

Pafka : Já se taky připojuji s momentkou. Po ránu, kosa jak kráva a při rozcvičce našeho mořskýho vlka Dedo 145 vzniklo toto.

Prostě 2 modelky, našpulený bradavky 5 stupňů a nikotinový stres.

Pro toho FC cosi. : Snažím se držet přísloví ,,podle sebe soudím tebe,, musím říci že jsi ubožák. V tomto slově jsem napsal vše, co si o tobě myslím za poslední 2-3 dny. Dál to rozepisovat nebudu a odepisovat ani na reakce .Je to marný, je to marný, je to marný. Bohužel.

Ale odtažení lodi , to znamená záchrana na moři je zajímavá.

Doršáku, pamatuješ, jak jsme DEDY 145 táhli na laně ?

To by mohlo být pár toulavejch o víkendu. My mu zachránili život !

1/2 hodnotu lodi, 80 kg ryb, To bude kořalek.

Dědek si to srovná s Marcelou, neb jak psal dnešní hrdina této diskuse, máme na to právo. A fotodokumentace je. Škoda, že v té době nebyla pojišťovna , která by tyto pojistné události kryla. Tuším rok 2009. Ale klidně mě oprav.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

kbfotoservis napsal:

Preparator napsal:

kbfotoservis – Tak jsi to přečti znovu! V mezinárodních vodách! Já vím že to existuje, ale né u břehu :))

ty fakt neumíš číst pak se nediv

u . Barevné kombinézy ,elektrické mulťáky a podobně mi přijdou fakt směšný

TO KDO JE ZASE ?????????

kbfotoservis: Myslíš si ,že když tady budeš neustále někomu cpát ty svoje úchylný klece a řvát furt o zákonech tak se tady z tebe každý pose…e ????!!!!!! Kámo zamysli se trochu co je tady vůbec za lidi a co se tady vůbec řeší . Tohle není MRK ! Barevné kombinézy ,elektrické mulťáky a podobně mi přijdou fakt směšný…… směšnej teď musíš přijít všem ty 😀

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

007krivanek napsal: No ty krávo !!!!!!

Vy jste se tedy dnes rozepsali. To mi nedělejte. Kdo v tom má tak moc listovat ?

Pafka : Já se taky připojuji s momentkou. Po ránu, kosa jak kráva a při rozcvičce našeho mořskýho vlka Dedo 145 vzniklo toto.

Prostě 2 modelky, našpulený bradavky 5 stupňů a nikotinový stres.

Pro toho FC cosi. : Snažím se držet přísloví ,,podle sebe soudím tebe,, musím říci že jsi ubožák. V tomto slově jsem napsal vše, co si o tobě myslím za poslední 2-3 dny. Dál to rozepisovat nebudu a odepisovat ani na reakce .Je to marný, je to marný, je to marný. Bohužel.

Ale odtažení lodi , to znamená záchrana na moři je zajímavá.

Doršáku, pamatuješ, jak jsme DEDY 145 táhli na laně ?

To by mohlo být pár toulavejch o víkendu. My mu zachránili život !

1/2 hodnotu lodi, 80 kg ryb, To bude kořalek.

Dědek si to srovná s Marcelou, neb jak psal dnešní hrdina této diskuse, máme na to právo. A fotodokumentace je. Škoda, že v té době nebyla pojišťovna , která by tyto pojistné události kryla. Tuším rok 2009. Ale klidně mě oprav.

Jo jo to bývali zlatý časy.Koukám se dnes vracíme do doby pirátství

A byl to rok 2010

A jak říká klasik pro hlupáka každý hloupý…

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Tak a dost!!!Kiki a vsichni mate pravdu..

Tento člověk má pouze rád sám sebe a chce každého ponížit….

Všichni ho prosím ignorujte!!

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

Michale smaž to nebo to dej do bazaru…. to je mazec…:-E

chce se mi blejt velebnosti,toto nepatří dle mě do sportovního rybolovu:-x

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,456. až 1,470. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(183)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...