Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,426. až 1,440. (celkem z 3,494)
  • Autor
    Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

Jjj, kluci si musí uvědomit do jakého vlákna píší. “Zajímavosti”.

A do toho ty patříš. 😉

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

…. panáka s kamarádama? Tak na to se těším !!! Já se nad tím pánem vůbec nerozčiluji, beru to jako školu života. On se tu snaží lidi nasírat a my ostaní se mu snažíme odpovídat slušně. Vždyť to se nám přece v životě může hodit.Za školení asertivního chování se platí slušné peníze.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

chi chi….tady je sranda,věrší jak v televizi-:))

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kbfotoservis napsal:

pánové proč tak agresivně , přeci jen není důvod si tu nadávat

klidně vás povozím v pohodlí na ryby s vláčákem a teplým čajem

Toto je reklamní foto!!!Máš tam logo firmy…

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

sroubek282 napsal:

kbfotoservis napsal:

pánové proč tak agresivně , přeci jen není důvod si tu nadávat

klidně vás povozím v pohodlí na ryby s vláčákem a teplým čajem

Toto je reklamní foto!!!Máš tam logo firmy…

jo tak to mne nenpadlo dám jiné 😐

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Kurňa já už nestačím tou myší ani klikat ze stránky na stránku. Nemůžete v psaní příspěvků trošku přibrzdit.

Díky moc všem

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

otapa napsal:

chi chi….tady je sranda,věrší jak v televizi-:))

A je to takovej fofr, že nevím kam se mám kouknout dřív. :-P:-P:-P:-P

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

no to chce klid 🙂 chlapi o nic nejde 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

Ps moje nejlepší fotka z Norska 😐

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Hmmm, od profika bych fakt cekal vic …

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

Pafka napsal:

Hmmm, od profika bych fakt cekal vic …

a co bys čekal ? padák ? 😛

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

kbfotoservis – opět jsi myslím že nemáš pravdu, loď nepatří zachránci když je to u pobřeží, ale platí to pouze na otavřeném moři. Jednou jsme našli potopenou rybář. loď po budřce a rozhodně jsme si půlku nechat nemohli :))

Další věc je, podle čeho soudíš že nemám zkušenosti s plavbou na moři?

A poslední, když ti domácí zakáže jet v noci nebo za větru na moře, tak si rozhodně nemůžeš dělat co chceš, protože loď je jeho a on určuje, jestli ti jí půjčí nebo ne !!!!

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

Preparator napsal:

kbfotoservis – opět jsi myslím že nemáš pravdu, loď nepatří zachránci když je to u pobřeží, ale platí to pouze na otavřeném moři. Jednou jsme našli potopenou rybář. loď po budřce a rozhodně jsme si půlku nechat nemohli :))

Další věc je, podle čeho soudíš že nemám zkušenosti s plavbou na moři?

A poslední, když ti domácí zakáže jet v noci nebo za větru na moře, tak si rozhodně nemůžeš dělat co chceš, protože loď je jeho a on určuje, jestli ti jí půjčí nebo ne !!!!

Tak především , se opírám o námořní právo , to je daný a platný staletí . I když se ti odpoutá loď protože si jí blbě přivázal , tak třeba v Norsku je nálezné 20% , Jiná věc je že se může udělat dohoda mezi vlečnou a vlečenou lodí a tím se pak řídí právo . Smůla pro toho kdo to neví .Píšeš o vraku a tak je právo zase jiné, já píšu o vlečené lodi v případě poruchy pohonu a nebo najetí na mělčinu .Dokonce ti stát kde se to stane může lod odtáhnout nebo potopit a ty to zaplatíš . To že ti majitel lodi zakáže plout ,lhostejno kdykoliv a na čemkoliv co mu patří,je také námořní právo a je platné i na vnitrozemských vodách a je to zákon kterému se nájemce MUSÍ podřídit . Jiná věc je ..pokud máš loď vlastní a nebo pronajatou a řídíš se počasím a předpisy pro Plavbu .NIKDE není napsáno,že apriori nesmíš plout v noci .Pokud máš poziční světla a ostatní tak je to v klidu . K tomu odpovídám na třetí otázku, kdyby jsi měl papíry zkušenosti atd tak toto víš . BO jednotýdenní byť každoroční plavba na pronajatém člunu to není. To nemyslím špatně , moře a vodu je třeba respektovat . Byť často na sladký vodě jsou vlny daleko horší než na fjordu .

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

O.k. to asi nemá fakt cenu a já kurva táhnul v létě slováky cca 20 m zpátky do přístavu a měli tam i ženskou, to vědět,že je to moje právo, tak jsem po ní hned šáhnul gafem 😀

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

chlapi, kdyby jste se raději dívali na Barcelonu s AC Milan, to je větší zábava než se tady navzájem dobírat, i když, ještě než začal fotbal jsem si chtěl také přisadit k lepšímu pár invektiv…, ale dost tlachání, 2. poločas začíná

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,426. až 1,440. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...