Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -6°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

Tak jsem si vzpomnel na jeden song od Prazskyho vyberu - docela trefne

Znal jsem jednoho takovýho chlápka

Co moudrosti moc nepobral

A studu ani kapka a lhal

A přesně jak se říká

Rozum mdlý vůle chabá

Ale touha po novotách veliká

Tak ten pán se o vše nové velmi interesoval

A nebyl to jen pán

Z pána jen klobouk měl

A nemyslel to snad ani zle - starosta

Však bohužel, na co šáh

Tam sto let tráva nerostla

Ten si to krásně zavařil

Nikdo ho neměl rád

Kdyby se tolik nesnažil, akorát

A čím víc se snažil pomáhat

Tím víc ten chudák škodil

A když mu to někdo naznačil

Tak hrách jen na zeď hodil

A ještě jednu vlastnost měl

Že byl splachovací

Jedněmi dveřmi ho vykážou

Už druhými se vrací

Ten si to krásně ......

8-)8-)

Jak jsme mohli tak dlouho tápat bez metodického řízení Velkého ......!

Nejlepší ho bude ignorovat,pozornost bytostně potřebuje,a když nebude,odstěhuje se prodávat sítě jinam!:-P

já to vzdávám.....

k tomu [citace]kbfotoservis napsal:

Ahoj kbfotoservis - buď úplně v klidu ,opravdu nejsi jediný tady,kdo takové průkazy má.....a možná i víc-:))

Opravdu ne , ale skoro nikdo tu nemá vlastní lod pro plavbu na moři kat C , a nikdo tady nemá skoro žádné zkušenosti s plavbou s vyjímkou předaných od správců kempu a Janky . [/citace]

k tomu abych se seznámil s předpisy v místě kde chytám - v Norsku - vlastní loď rozhodně nepotřebuju. Kromě toho jestliže ti majitel kempu zakáže v noci vyjet na moře - nebo i přes den, jestliže se blíží bouře apod., tak ho musíš poslechnout - je to jeho loď.

lov do klecí a sítí je v Norsku turistům naprosto zakázán.

lov do klecí a sítí je v Norsku turistům naprosto zakázán.

[/citace]

a jak pak to víš ?? ty máš znalosti o právních přepisech celé Skandinávie ? a to že loď nepotřebuješ :D fakt dobrý :-) prostě barevná kombinéza , pilkr a filetárna :-P

[citace]kbfotoservis napsal:

Ahoj kbfotoservis - buď úplně v klidu ,opravdu nejsi jediný tady,kdo takové průkazy má.....a možná i víc-:))

Opravdu ne , ale skoro nikdo tu nemá vlastní lod pro plavbu na moři kat C , a nikdo tady nemá skoro žádné zkušenosti s plavbou s vyjímkou předaných od správců kempu a Janky . [/citace]

Hmmm, jsme my to tady samé lamy, bude pan velezkušený mořeplavec tak laskav a uspořádá pro nás nějaký kurz, kde by se nám pokusil alespoň skromnou část z jeho praktických léta na moři získávaných zkušeností předat ?

Hned napíšu panu Zapovi, zdali má také chuť si svou případnou účastí zvýšit kvalifikaci.

Tady už si někdo opravdu nevidí do huby. Vždy jsem se snažil psát slušně a nebýt vulgární. Ale v tomto případě už asi budu muset udělat vyjímku. To co tady začal předvádět " pan neomylný,všeho znalý,a do Norska jezdící už od dob, co cačal snad chcát do plínek" je arogantnost sama. Je vidět,že o nikom tady nic neví, a ještě bude urážet Janku. Ten člověk bude muset trpět nejakým vážným zdravotním problémem,možná i vícero,které si tu snaží léčit.

Podle mě se takhle může chovat jen idiot.

to northwolf

Já bych ještě přizval pár Norů, třeba by se rádi přiučili. :-P:-P:-P:-P

[citace]Naki napsal:

Tady už si někdo opravdu nevidí do huby. Vždy jsem se snažil psát slušně a nebýt vulgární. Ale v tomto případě už asi budu muset udělat vyjímku. To co tady začal předvádět " pan neomylný,všeho znalý,a do Norska jezdící už od dob, co cačal snad chcát do plínek" je arogantnost sama. Je vidět,že nikom nic neví, a ještě bude urážet Janku. Ten člověk bude muset trpět nejakým vážným zdravotním problémem,možná i vícero,které si tu snaží si léčit.

Podle mě se takhle může chovat jen idiot.[/citace]

Naki klid,taky to čtu....čím víc mu budete odpovídat,tak tím víc bude psát..A je to o ničem..

Moudřejší ustoupí...!!!!!!!

no jo, ale jemu by na ten kurz asi nikdo nepřišel:-D:-D

to Naki

Zkus se nad to povznést. Vydrž do pátku a dáme si na jeho zdraví panáka.

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

pánové proč tak agresivně , přeci jen není důvod si tu nadávat :-)

klidně vás povozím v pohodlí na ryby s vláčákem a teplým čajem

[citace]WOHANKA-TEAM napsal:

to northwolf

Já bych ještě přizval pár Norů, třeba by se rádi přiučili. [/citace]

Výbornej nápad, hned jak to dohodnem, obejdu v přístavu kapitány kutrů, to si jistě nenechaj ujít.

[citace]sroubek282 napsal: Naki napsal:

Tady už si někdo opravdu nevidí do huby. Vždy jsem se snažil psát slušně a nebýt vulgární. Ale v tomto případě už asi budu muset udělat vyjímku. To co tady začal předvádět " pan neomylný,všeho znalý,a do Norska jezdící už od dob, co cačal snad chcát do plínek" je arogantnost sama. Je vidět,že nikom nic neví, a ještě bude urážet Janku. Ten člověk bude muset trpět nejakým vážným zdravotním problémem,možná i vícero,které si tu snaží si léčit.

Podle mě se takhle může chovat jen idiot.

Naki klid,taky to čtu....čím víc mu budete odpovídat,tak tím víc bude psát..A je to o ničem..

Moudřejší ustoupí...!!!!!!![/citace]

Ten kluk vám vůbec nerozumí. Snažte se ho pochopit... On to nemusí být špatný synek. Jen je tu nový, a to co vy tu už za ty léta máte prodiskutováno, tak on se snaží dohnat v jednom týdnu. On se uklidní, loď nám už ukázal, synka taky. Tak teď ještě chalupu, kočár v garáži a ženušku. Pak až se nebude mít čím chlubit, dá pokoj.

Matty díky :-P

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!