Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Zajimavosti
- Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#55609 12.3.2013 v 19:44
Tak jsem si vzpomnel na jeden song od Prazskyho vyberu – docela trefne
Znal jsem jednoho takovýho chlápka
Co moudrosti moc nepobral
A studu ani kapka a lhal
A přesně jak se říká
Rozum mdlý vůle chabá
Ale touha po novotách veliká
Tak ten pán se o vše nové velmi interesoval
A nebyl to jen pán
Z pána jen klobouk měl
A nemyslel to snad ani zle – starosta
Však bohužel, na co šáh
Tam sto let tráva nerostla
Ten si to krásně zavařil
Nikdo ho neměl rád
Kdyby se tolik nesnažil, akorát
A čím víc se snažil pomáhat
Tím víc ten chudák škodil
A když mu to někdo naznačil
Tak hrách jen na zeď hodil
A ještě jednu vlastnost měl
Že byl splachovací
Jedněmi dveřmi ho vykážou
Už druhými se vrací
Ten si to krásně ……
8-)8-)
#55611 12.3.2013 v 19:45Jak jsme mohli tak dlouho tápat bez metodického řízení Velkého ……!
Nejlepší ho bude ignorovat,pozornost bytostně potřebuje,a když nebude,odstěhuje se prodávat sítě jinam!:-P
#55612 12.3.2013 v 19:46já to vzdávám…..
#55615 12.3.2013 v 19:48k tomu
kbfotoservis napsal:
Ahoj kbfotoservis – buď úplně v klidu ,opravdu nejsi jediný tady,kdo takové průkazy má…..a možná i víc-:))
Opravdu ne , ale skoro nikdo tu nemá vlastní lod pro plavbu na moři kat C , a nikdo tady nemá skoro žádné zkušenosti s plavbou s vyjímkou předaných od správců kempu a Janky .
k tomu abych se seznámil s předpisy v místě kde chytám – v Norsku – vlastní loď rozhodně nepotřebuju. Kromě toho jestliže ti majitel kempu zakáže v noci vyjet na moře – nebo i přes den, jestliže se blíží bouře apod., tak ho musíš poslechnout – je to jeho loď.
lov do klecí a sítí je v Norsku turistům naprosto zakázán.
#55619 12.3.2013 v 19:51Anonymní uživatelNeaktivní(83 odpovědí)lov do klecí a sítí je v Norsku turistům naprosto zakázán.
[/citace]
a jak pak to víš ?? ty máš znalosti o právních přepisech celé Skandinávie ? a to že loď nepotřebuješ 😀 fakt dobrý 🙂 prostě barevná kombinéza , pilkr a filetárna 😛
#55620 12.3.2013 v 19:53kbfotoservis napsal:
Ahoj kbfotoservis – buď úplně v klidu ,opravdu nejsi jediný tady,kdo takové průkazy má…..a možná i víc-:))
Opravdu ne , ale skoro nikdo tu nemá vlastní lod pro plavbu na moři kat C , a nikdo tady nemá skoro žádné zkušenosti s plavbou s vyjímkou předaných od správců kempu a Janky .
Hmmm, jsme my to tady samé lamy, bude pan velezkušený mořeplavec tak laskav a uspořádá pro nás nějaký kurz, kde by se nám pokusil alespoň skromnou část z jeho praktických léta na moři získávaných zkušeností předat ?
Hned napíšu panu Zapovi, zdali má také chuť si svou případnou účastí zvýšit kvalifikaci.
#55621 12.3.2013 v 19:54Tady už si někdo opravdu nevidí do huby. Vždy jsem se snažil psát slušně a nebýt vulgární. Ale v tomto případě už asi budu muset udělat vyjímku. To co tady začal předvádět ” pan neomylný,všeho znalý,a do Norska jezdící už od dob, co cačal snad chcát do plínek” je arogantnost sama. Je vidět,že o nikom tady nic neví, a ještě bude urážet Janku. Ten člověk bude muset trpět nejakým vážným zdravotním problémem,možná i vícero,které si tu snaží léčit.
Podle mě se takhle může chovat jen idiot.
#55622 12.3.2013 v 19:55to northwolf
Já bych ještě přizval pár Norů, třeba by se rádi přiučili. :-P:-P:-P:-P
#55623 12.3.2013 v 19:57Naki napsal:
Tady už si někdo opravdu nevidí do huby. Vždy jsem se snažil psát slušně a nebýt vulgární. Ale v tomto případě už asi budu muset udělat vyjímku. To co tady začal předvádět ” pan neomylný,všeho znalý,a do Norska jezdící už od dob, co cačal snad chcát do plínek” je arogantnost sama. Je vidět,že nikom nic neví, a ještě bude urážet Janku. Ten člověk bude muset trpět nejakým vážným zdravotním problémem,možná i vícero,které si tu snaží si léčit.
Naki klid,taky to čtu….čím víc mu budete odpovídat,tak tím víc bude psát..A je to o ničem..
Moudřejší ustoupí…!!!!!!!
#55624 12.3.2013 v 19:57no jo, ale jemu by na ten kurz asi nikdo nepřišel:-D:-D
#55625 12.3.2013 v 19:57to Naki
Zkus se nad to povznést. Vydrž do pátku a dáme si na jeho zdraví panáka.
:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
#55626 12.3.2013 v 19:59Anonymní uživatelNeaktivní(83 odpovědí)pánové proč tak agresivně , přeci jen není důvod si tu nadávat 🙂
klidně vás povozím v pohodlí na ryby s vláčákem a teplým čajem
#55627 12.3.2013 v 20:01WOHANKA-TEAM napsal:
to northwolf
Já bych ještě přizval pár Norů, třeba by se rádi přiučili.
Výbornej nápad, hned jak to dohodnem, obejdu v přístavu kapitány kutrů, to si jistě nenechaj ujít.
#55629 12.3.2013 v 20:02sroubek282 napsal: Naki napsal:
Tady už si někdo opravdu nevidí do huby. Vždy jsem se snažil psát slušně a nebýt vulgární. Ale v tomto případě už asi budu muset udělat vyjímku. To co tady začal předvádět ” pan neomylný,všeho znalý,a do Norska jezdící už od dob, co cačal snad chcát do plínek” je arogantnost sama. Je vidět,že nikom nic neví, a ještě bude urážet Janku. Ten člověk bude muset trpět nejakým vážným zdravotním problémem,možná i vícero,které si tu snaží si léčit.
Naki klid,taky to čtu….čím víc mu budete odpovídat,tak tím víc bude psát..A je to o ničem..
Moudřejší ustoupí…!!!!!!!
Ten kluk vám vůbec nerozumí. Snažte se ho pochopit… On to nemusí být špatný synek. Jen je tu nový, a to co vy tu už za ty léta máte prodiskutováno, tak on se snaží dohnat v jednom týdnu. On se uklidní, loď nám už ukázal, synka taky. Tak teď ještě chalupu, kočár v garáži a ženušku. Pak až se nebude mít čím chlubit, dá pokoj.
#55630 12.3.2013 v 20:02Anonymní uživatelNeaktivní(83 odpovědí)Matty díky 😛
-
AutorPříspěvky
Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Zajimavosti