Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,411. až 1,425. (celkem z 3,494)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Tak jsem si vzpomnel na jeden song od Prazskyho vyberu – docela trefne

Znal jsem jednoho takovýho chlápka

Co moudrosti moc nepobral

A studu ani kapka a lhal

A přesně jak se říká

Rozum mdlý vůle chabá

Ale touha po novotách veliká

Tak ten pán se o vše nové velmi interesoval

A nebyl to jen pán

Z pána jen klobouk měl

A nemyslel to snad ani zle – starosta

Však bohužel, na co šáh

Tam sto let tráva nerostla

Ten si to krásně zavařil

Nikdo ho neměl rád

Kdyby se tolik nesnažil, akorát

A čím víc se snažil pomáhat

Tím víc ten chudák škodil

A když mu to někdo naznačil

Tak hrách jen na zeď hodil

A ještě jednu vlastnost měl

Že byl splachovací

Jedněmi dveřmi ho vykážou

Už druhými se vrací

Ten si to krásně ……

8-)8-)

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Jak jsme mohli tak dlouho tápat bez metodického řízení Velkého ……!

Nejlepší ho bude ignorovat,pozornost bytostně potřebuje,a když nebude,odstěhuje se prodávat sítě jinam!:-P

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

já to vzdávám…..

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

k tomu

kbfotoservis napsal:

Ahoj kbfotoservis – buď úplně v klidu ,opravdu nejsi jediný tady,kdo takové průkazy má…..a možná i víc-:))

Opravdu ne , ale skoro nikdo tu nemá vlastní lod pro plavbu na moři kat C , a nikdo tady nemá skoro žádné zkušenosti s plavbou s vyjímkou předaných od správců kempu a Janky .

k tomu abych se seznámil s předpisy v místě kde chytám – v Norsku – vlastní loď rozhodně nepotřebuju. Kromě toho jestliže ti majitel kempu zakáže v noci vyjet na moře – nebo i přes den, jestliže se blíží bouře apod., tak ho musíš poslechnout – je to jeho loď.

lov do klecí a sítí je v Norsku turistům naprosto zakázán.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

lov do klecí a sítí je v Norsku turistům naprosto zakázán.

[/citace]

a jak pak to víš ?? ty máš znalosti o právních přepisech celé Skandinávie ? a to že loď nepotřebuješ 😀 fakt dobrý 🙂 prostě barevná kombinéza , pilkr a filetárna 😛

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

kbfotoservis napsal:

Ahoj kbfotoservis – buď úplně v klidu ,opravdu nejsi jediný tady,kdo takové průkazy má…..a možná i víc-:))

Opravdu ne , ale skoro nikdo tu nemá vlastní lod pro plavbu na moři kat C , a nikdo tady nemá skoro žádné zkušenosti s plavbou s vyjímkou předaných od správců kempu a Janky .

Hmmm, jsme my to tady samé lamy, bude pan velezkušený mořeplavec tak laskav a uspořádá pro nás nějaký kurz, kde by se nám pokusil alespoň skromnou část z jeho praktických léta na moři získávaných zkušeností předat ?

Hned napíšu panu Zapovi, zdali má také chuť si svou případnou účastí zvýšit kvalifikaci.

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Tady už si někdo opravdu nevidí do huby. Vždy jsem se snažil psát slušně a nebýt vulgární. Ale v tomto případě už asi budu muset udělat vyjímku. To co tady začal předvádět ” pan neomylný,všeho znalý,a do Norska jezdící už od dob, co cačal snad chcát do plínek” je arogantnost sama. Je vidět,že o nikom tady nic neví, a ještě bude urážet Janku. Ten člověk bude muset trpět nejakým vážným zdravotním problémem,možná i vícero,které si tu snaží léčit.

Podle mě se takhle může chovat jen idiot.

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

to northwolf

Já bych ještě přizval pár Norů, třeba by se rádi přiučili. :-P:-P:-P:-P

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Naki napsal:

Tady už si někdo opravdu nevidí do huby. Vždy jsem se snažil psát slušně a nebýt vulgární. Ale v tomto případě už asi budu muset udělat vyjímku. To co tady začal předvádět ” pan neomylný,všeho znalý,a do Norska jezdící už od dob, co cačal snad chcát do plínek” je arogantnost sama. Je vidět,že nikom nic neví, a ještě bude urážet Janku. Ten člověk bude muset trpět nejakým vážným zdravotním problémem,možná i vícero,které si tu snaží si léčit.

Naki klid,taky to čtu….čím víc mu budete odpovídat,tak tím víc bude psát..A je to o ničem..

Moudřejší ustoupí…!!!!!!!

honza8
    Účastník
    (93 odpovědí)

no jo, ale jemu by na ten kurz asi nikdo nepřišel:-D:-D

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

to Naki

Zkus se nad to povznést. Vydrž do pátku a dáme si na jeho zdraví panáka.

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

pánové proč tak agresivně , přeci jen není důvod si tu nadávat 🙂

klidně vás povozím v pohodlí na ryby s vláčákem a teplým čajem

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

WOHANKA-TEAM napsal:

to northwolf

Já bych ještě přizval pár Norů, třeba by se rádi přiučili.

Výbornej nápad, hned jak to dohodnem, obejdu v přístavu kapitány kutrů, to si jistě nenechaj ujít.

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

sroubek282 napsal: Naki napsal:

Tady už si někdo opravdu nevidí do huby. Vždy jsem se snažil psát slušně a nebýt vulgární. Ale v tomto případě už asi budu muset udělat vyjímku. To co tady začal předvádět ” pan neomylný,všeho znalý,a do Norska jezdící už od dob, co cačal snad chcát do plínek” je arogantnost sama. Je vidět,že nikom nic neví, a ještě bude urážet Janku. Ten člověk bude muset trpět nejakým vážným zdravotním problémem,možná i vícero,které si tu snaží si léčit.

Naki klid,taky to čtu….čím víc mu budete odpovídat,tak tím víc bude psát..A je to o ničem..

Moudřejší ustoupí…!!!!!!!

Ten kluk vám vůbec nerozumí. Snažte se ho pochopit… On to nemusí být špatný synek. Jen je tu nový, a to co vy tu už za ty léta máte prodiskutováno, tak on se snaží dohnat v jednom týdnu. On se uklidní, loď nám už ukázal, synka taky. Tak teď ještě chalupu, kočár v garáži a ženušku. Pak až se nebude mít čím chlubit, dá pokoj.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

Matty díky 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,411. až 1,425. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...