Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,381. až 1,395. (celkem z 3,494)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

sroubek282 napsal:

Šikula, ale ještě to musí posvětit Došky. Držím Ti palce 😀 😀 😀

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Něco od KIMa

Tak to je mazec. Stříhal bych roxory mezi půlkama už při sledování na obrazovce 😀 😀 😀

Video z rybolovu při pobřeží Washingtonu a Oregonu – přejíždění Columbia Bar, což je místo, kde se Columbia River setká s Tichým oceánem.

https://youtube.com/watch?v=ByGSMmenPDM%3Frel%3D0

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Něco se nezdařilo při vložení, takže musíte kopírovat odkaz 🙁

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Pafka napsal:

Něco se nezdařilo při vložení, takže musíte kopírovat odkaz

[yt=ByGSMmenPDM=yt]ByGSMmenPDM[/yt]

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Dedek

Diky, mam se jeste co ucit 😀 😀

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

úplně mě z těchto záběrů mrazí.Říkám si co kdyby přišly takové vlnky při cestě domů z moře.To bych asi nerozdýchal.Zrovna na to koukal můj 7 letý synátor a říká :” Tatí, to pojedeme do toho Norska a budou tam takovéhle vlny, to bude žůžo”:-D:-D:-D:-D

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Mladej to hold bere jako atrakce na Matejske – kombinace horske drahy a toboganu :-D:-D:-D:-D

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Pafka napsal:

2 Dedek

Diky, mam se jeste co ucit

Není zač:-P:-P

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

vamor napsal:

To LUM : plavba na moři je povolena pouze od východu do západu slunce, konec konců i průkaz VMP opravňuje jeho majitele k plavbě pouze ve dne.

A to jste v tom průkazu a pravidlech četl kde ?, pokud máte odpovídající vybavení tak s VMP mužete plout na co máte vybavení .

Mně to přijde a prosím hned mně nekamenujte , že tady na tomto webu je to samý týdenní/ roční norský výletník , s barevným oblečením pilkrákem a filetujícím ve filetárně ale bohužel neznalý severu , lidí a pravidel a jen toertizující. Je to škoda bo sever Evropy je famozní a lidé a krajina také .

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

PS jinak to video je standartní vplouvání do jedné řeky . Kdo má trochu povědomí o optice a fotografovaání ví že vše je hodně zdramatizované technologií natáčení a použitám objektive s dlouhou ohniskovou vzdáleností . Ale jinak to je líbivé a dá se na to koukat 😛

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

kbfotoservis napsal :Mně to přijde a prosím hned mně nekamenujte , že tady na tomto webu je to samý týdenní/ roční norský výletník , s barevným oblečením pilkrákem a filetujícím ve filetárně ale bohužel neznalý severu , lidí a pravidel a jen toertizující. Je to škoda bo sever Evropy je famozní a lidé a krajina také .

Mě se zdá že tady někdo chyt rej jak rádio.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Mam obrovske dilema – Ferda mravenec a nebo Brouk Pytlik? Co myslis, NAKI?

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

vamor napsal:

To LUM : plavba na moři je povolena pouze od východu do západu slunce, konec konců i průkaz VMP opravňuje jeho majitele k plavbě pouze ve dne.

Ahoj, četl jsem to samé, dokonce nám i jeden Norský majitel zakázal v noci jet na ryby a vůbec ho nezajímalo že mám kapit. zkoušky. Škoda 🙂 cejtil jsem velké kellery :):-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

Preparator napsal:

vamor napsal:

Ahoj, četl jsem to samé, dokonce nám i jeden Norský majitel zakázal v noci jet na ryby a vůbec ho nezajímalo že mám kapit. zkoušky. Škoda 🙂 cejtil jsem velké kellery 🙂

Ps na rozdíl od Vás všech tady mám VMP + kapitánský zkoušky + příbřežní plavbu . Jestli majitel kempu nebo Nor něco vyhlásí nemá v námořním právu žádnou váhu

jo a pro všechny zdejší příležitostné plavce ..Jeden zákon co by vás mohl zaskočit . Pokud z nějakého důvodu (porucha motoru atd ) vás vezme loď do vleku a pomůže Vám dostat se z mělčiny nebo problému , tak podle PLATNÝCH námořních pravidel a práva , patří polovina nákladu a vaší lodě vlečné lodi.:-)

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

To je vidět že víš hovno 🙂 to platí jen na volném moři a tam se Ty nikdy nedostaneš:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,381. až 1,395. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(180)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...