zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[yt=sLmez27Uu0Q=yt]sLmez27Uu0Q[/yt]
Když se to umí je to sranda:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Dedek napsal:
Když se to umí je to sranda[/citace]
Teda ty nože jsou brutálně ostré ...tou makrelou to projelo jak máslem !
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
Dedek napsal:
Když se to umí je to sranda
Teda ty nože jsou brutálně ostré ...tou makrelou to projelo jak máslem ! [/citace]
to ale není jen nožema, to je na 99% rukama
Odpovědět
To video je super. Je to nožema nebo rukama? Ta jedna dorša mu trvala 40 vteřin od podání po vyhození kůže.To co on udělal za 13 minut bych dělat dvě hodiny. Paráda.
Odpovědět
Nedávno jsem viděl na netu bourání prasete.Tvralo mu to 10 minut. Jedna věc je jasná, bez ostrého nože by to nešlo. Druhá,že se to fakt musí umět.
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal:
..dodělali jsme ďasíka..[/citace]
Super práce! napiš mi prosim tě do zprávy kolik taková práce stojí, bez podložky, podložku si udělám, dělám i vyřezávaný pod myslivecké trofeje.
Odpovědět
Když jsem viděl ty Pafkovi duháky, dostal jsem chuť na rybu. Prohlédl mrazák a vyndal makrely na uzení. Jsou naložené a čekají na zítřejší udírnu ;-)
Odpovědět
[citace]husky19 napsal: Jedna fotečka jako "přímý přenos" z uzení.[/citace]
Paráda a bude taky ochutnávka v přímém přenosu?? 8-O8-O:-)
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
husky19 napsal: Jedna fotečka jako "přímý přenos" z uzení.
Paráda a bude taky ochutnávka v přímém přenosu?? [/citace]
Zastav se u mne a určitě si taky pochutnáš.;-) Rozdělím se!
Odpovědět
[citace]husky19 napsal: kliknis napsal:
Paráda a bude taky ochutnávka v přímém přenosu??
Zastav se u mne a určitě si taky pochutnáš. Rozdělím se![/citace]
Naobědvam se a pak se stavim, abych Ti to nesežral všechno, to víš, jsem ve vývinu..:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
husky19 napsal: kliknis napsal:
Paráda a bude taky ochutnávka v přímém přenosu??
Zastav se u mne a určitě si taky pochutnáš. Rozdělím se!
Naobědvam se a pak se stavim, abych Ti to nesežral všechno, to víš, jsem ve vývinu..[/citace]
Jasně, ve vývinu jsme asi všichni. Když si tu prohlížím fotky, tak až na drobné vyjímky, fakt všichni. :-D:-D:-D
Odpovědět
Jo to je fakt, ještě že ta moje fotka neni autentická, takhle bych vypadat fakt nechtěl.:-S:-S:-D:-D
Odpovědět
Ještě k tomu filetování, opravdu nádhera. Nevíte kde se dá koupit ten drátovej brousek, tedy spíš náhrada za ocílku na porovnání ostří? Často ho vídám ve snímcích z Kanady i Norska v profi-filetárnách. Děkuji
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...