zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Jak já říkám "i blbá otázka je dobrá, protože je lepší než žádná, protože maximálně může přijít blbá odpověď":-)
Takže si tu krabičku koupil v Makru?
Díky Jiřan
Odpovědět
Ahoj. Já ano. Mají různé velikosti, mám stejnou i na foťák. Má 4 příchytky a gumové těsnění. Cenu už si nepomatuju.
Jen vzhledem k váze baterie je pouřit XPS polystyren (ne molitan) na vymezení vůlí.
Odpovědět
[citace]Holzby napsal:
Ahoj. Já ano. Mají různé velikosti, mám stejnou i na foťák. Má 4 příchytky a gumové těsnění. Cenu už si nepomatuju.
Jen vzhledem k váze baterie je pouřit XPS polystyren (ne molitan) na vymezení vůlí.[/citace]
Díky, mrknu se v Makru.
Jiřan
Odpovědět
[citace]Jiran napsal:
Jak já říkám "i blbá otázka je dobrá, protože je lepší než žádná, protože maximálně může přijít blbá odpověď"
Takže si tu krabičku koupil v Makru?
Díky Jiřan
[/citace]
Žádné Makro u vietnamcú;-);-)
Odpovědět
Ahoj tyto kraičky mají také v Hypernově odd.kuchyňské pořeby.Zajímá mě jak řešíte vyvedení kabelu při zachování vodotěsnosti.Kdyžtak přiložte fotku.
Odpovědět
[citace]Holzby napsal:
Zdravím. Já běžnou bateriii vyřešil takto :
je to vodotěsné pouzdro (krabička Makro) a elektro průchodka. Zavírání na klip (otevřu, dobiju a zavřu).[/citace]
Tady to máš:Holzby dne 22.01.2013 v 18:32:02
Poslat zprávu
Poděkováno: 4
Lodník
Odpovědět
[yt=PtBxI7e_Auo=yt]PtBxI7e_Auo[/yt]
I mladí to umí:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...