Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,291. až 1,305. (celkem z 3,494)
  • Autor
    Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Zdravím. Já běžnou bateriii vyřešil takto :

je to vodotěsné pouzdro (krabička Makro) a elektro průchodka. Zavírání na klip (otevřu, dobiju a zavřu).

mikr
    Účastník
    (204 odpovědí)

jj taky dobrý, průchodkou utáhneš kabel a nic si nevytrhneš. Vodotěsná krabička dobrý.

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

To je dobrý nápad:-)

Do krabky dáš molitan, aby nelítala a je klid. Tahat jí v tašce přes rameno je dost únavné a navíc když leje jí stejně moc proti vodě neuchráníš:-(

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Tak pánové co ukazujete je pro mě vysoká škola, ale uznávám, že účinná. Na baterii jsou dva dráty a jak to řeší ta elketro průchodka.

Kolegové je třeba Vám vyseknout poklonu a to si myslím, že je Vás více,kdo má takové vychytávky. Prostě češi jsou nepřekonatelní a kreativní. Zrovna dnes jsem byl v Lidlu a měli tam krabičky z PVC, ale mízké, kam by baterie nevlezla. Je to pro mě inspirace.

mikr
    Účastník
    (204 odpovědí)

To jo češi příjdou na všechno. Hlavně jak něco oj….

Teď z jiného soudku. Docela prekérkou na lodi je lidská potřeba. Copak na velké lodi je to celkem v poho. Nakloníš se o boku a je to. Ale na malé lodi za vln a věru to je docela horor. U nás to kluci vyřešili pomocí 1m trubky z miralonu. Nasadíš čímž si prodloužíš, vypustíš a jsi v suchu a bezpečí. Pak trubku opláchneš a je připravena k dalšímu použití. Průměr trubky si každy vezme podle sebe:-D:-D:-D Myslím samo malou potřebu. Na tu druhou je jen jeden nástroj – kbelík. Toto vše neplatí je-li na lodi WC:-D

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Moji mladší kolegovia tiež v lodi-člne pobehovali s trubkami a každý so svojou, lebo vraj …. Ja som ich vyrehotal, že čo sú to za mladí chlapi, keď im kanón “nenesie” dajme tomu 1 meter. 😀 Ja už nemám “dostrel” ako kedysi, ale do rýchlosti vetra 7m/sek. to ešte zvládnem bez následkov. (Škoda že len niekedy):-D:-D:-D

Prepáčte prosím túto urológiu, ale musel som, bolo mi treba….:-P:-D:-D

Ešte sa musím priznať, že “zadný kanón” som ani v mladosti nemal s dostrelom 1 m (ani v čase bezvetria)

takže v lodi naozaj iba kbelík. Toto som chvalabohu ale ešte nikdy nemusel.:-P:-D:-D

Norek
    Účastník
    (142 odpovědí)

Bezvadnou nabíječku budou mít teď od čtvrtka 24.1. v Lidlu. Má elektronickou regulaci a automatické nabíjení. Rozsah 6/12V, 1,2-120Ah. Záruka 3 roky. Cena 499,-Kč Mám ji už 2 roky, nabíjím s ní gelovky 7,2Ah i 12Ah nejen v Norsku, ale i na chatě v zabezpečovacím zařízení, rychle a bez problémů.

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

To Norek

Díky za reference na tu nabíječku jsem koukal a po tvém doporučení jdu ve čtvrtek na nákup.

Pandion:-D:-D:-D

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Nabíječku z Lidlu také doporučuji. Na gelovky mám sice jinou, ale při potřebě nabíjení více baterií ji také používám a funguje skvěle!! Je to univerzál s proměnným nabíjecím proudem.

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

kim napsal:

Tak pánové co ukazujete je pro mě vysoká škola, ale uznávám, že účinná. Na baterii jsou dva dráty a jak to řeší ta elketro průchodka.

Kolegové je třeba Vám vyseknout poklonu a to si myslím, že je Vás více,kdo má takové vychytávky. Prostě češi jsou nepřekonatelní a kreativní. Zrovna dnes jsem byl v Lidlu a měli tam krabičky z PVC, ale mízké, kam by baterie nevlezla. Je to pro mě inspirace.

Perfektní krabice najdeš u vietnamcu a mají perfektní zavíráni a dobrý peníz:-P

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Kde u Vietnamců, na tržišti nebo v krámu. Taky v Praze jich je jak diabolek:-)

Že by měli i domácí potřeby:-D?

Díky za typ.

Jiřan

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Jiran napsal:

Kde u Vietnamců, na tržišti nebo v krámu. Taky v Praze jich je jak diabolek

Že by měli i domácí potřeby?

Díky za typ.

Jiřan

V kamenném obchodě u nás to tak mají i domácí potřeby a mají tam zboží které najdeš i v normálním obchodě ale za jinou cenu;-)

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Pandion napsal:

To Norek

Díky za reference na tu nabíječku jsem koukal a po tvém doporučení jdu ve čtvrtek na nákup.

Pandion

Jedna z dobrých nabíječek :http://www.jrtuning.cz/cz-detail-852-nabijecka-gelovych-baterii-2-90a.html

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Zkusím se podívat, kde by měli tu optimální velikost i v normálních obchodech.

Jiřan

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Holzby napsal:

Zdravím. Já běžnou bateriii vyřešil takto :

je to vodotěsné pouzdro (krabička Makro) a elektro průchodka. Zavírání na klip (otevřu, dobiju a zavřu).

To jsou přesně ty krabičky co najdete u vietnamcú a za dobrý peníz 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,291. až 1,305. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(179)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...