Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Zajimavosti
- Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#51013 22.1.2013 v 17:32
Zdravím. Já běžnou bateriii vyřešil takto :
je to vodotěsné pouzdro (krabička Makro) a elektro průchodka. Zavírání na klip (otevřu, dobiju a zavřu).
#51015 22.1.2013 v 17:46jj taky dobrý, průchodkou utáhneš kabel a nic si nevytrhneš. Vodotěsná krabička dobrý.
#51016 22.1.2013 v 17:52To je dobrý nápad:-)
Do krabky dáš molitan, aby nelítala a je klid. Tahat jí v tašce přes rameno je dost únavné a navíc když leje jí stejně moc proti vodě neuchráníš:-(
#51020 22.1.2013 v 18:07Tak pánové co ukazujete je pro mě vysoká škola, ale uznávám, že účinná. Na baterii jsou dva dráty a jak to řeší ta elketro průchodka.
Kolegové je třeba Vám vyseknout poklonu a to si myslím, že je Vás více,kdo má takové vychytávky. Prostě češi jsou nepřekonatelní a kreativní. Zrovna dnes jsem byl v Lidlu a měli tam krabičky z PVC, ale mízké, kam by baterie nevlezla. Je to pro mě inspirace.
#51022 22.1.2013 v 18:41To jo češi příjdou na všechno. Hlavně jak něco oj….
Teď z jiného soudku. Docela prekérkou na lodi je lidská potřeba. Copak na velké lodi je to celkem v poho. Nakloníš se o boku a je to. Ale na malé lodi za vln a věru to je docela horor. U nás to kluci vyřešili pomocí 1m trubky z miralonu. Nasadíš čímž si prodloužíš, vypustíš a jsi v suchu a bezpečí. Pak trubku opláchneš a je připravena k dalšímu použití. Průměr trubky si každy vezme podle sebe:-D:-D:-D Myslím samo malou potřebu. Na tu druhou je jen jeden nástroj – kbelík. Toto vše neplatí je-li na lodi WC:-D
#51025 22.1.2013 v 20:03Moji mladší kolegovia tiež v lodi-člne pobehovali s trubkami a každý so svojou, lebo vraj …. Ja som ich vyrehotal, že čo sú to za mladí chlapi, keď im kanón “nenesie” dajme tomu 1 meter. 😀 Ja už nemám “dostrel” ako kedysi, ale do rýchlosti vetra 7m/sek. to ešte zvládnem bez následkov. (Škoda že len niekedy):-D:-D:-D
Prepáčte prosím túto urológiu, ale musel som, bolo mi treba….:-P:-D:-D
Ešte sa musím priznať, že “zadný kanón” som ani v mladosti nemal s dostrelom 1 m (ani v čase bezvetria)
takže v lodi naozaj iba kbelík. Toto som chvalabohu ale ešte nikdy nemusel.:-P:-D:-D
#51027 22.1.2013 v 22:13Bezvadnou nabíječku budou mít teď od čtvrtka 24.1. v Lidlu. Má elektronickou regulaci a automatické nabíjení. Rozsah 6/12V, 1,2-120Ah. Záruka 3 roky. Cena 499,-Kč Mám ji už 2 roky, nabíjím s ní gelovky 7,2Ah i 12Ah nejen v Norsku, ale i na chatě v zabezpečovacím zařízení, rychle a bez problémů.
#51035 23.1.2013 v 8:07To Norek
Díky za reference na tu nabíječku jsem koukal a po tvém doporučení jdu ve čtvrtek na nákup.
Pandion:-D:-D:-D
#51036 23.1.2013 v 8:29Nabíječku z Lidlu také doporučuji. Na gelovky mám sice jinou, ale při potřebě nabíjení více baterií ji také používám a funguje skvěle!! Je to univerzál s proměnným nabíjecím proudem.
#51038 23.1.2013 v 9:42kim napsal:
Tak pánové co ukazujete je pro mě vysoká škola, ale uznávám, že účinná. Na baterii jsou dva dráty a jak to řeší ta elketro průchodka.
Kolegové je třeba Vám vyseknout poklonu a to si myslím, že je Vás více,kdo má takové vychytávky. Prostě češi jsou nepřekonatelní a kreativní. Zrovna dnes jsem byl v Lidlu a měli tam krabičky z PVC, ale mízké, kam by baterie nevlezla. Je to pro mě inspirace.
Perfektní krabice najdeš u vietnamcu a mají perfektní zavíráni a dobrý peníz:-P
#51039 23.1.2013 v 9:56Kde u Vietnamců, na tržišti nebo v krámu. Taky v Praze jich je jak diabolek:-)
Že by měli i domácí potřeby:-D?
Díky za typ.
Jiřan
#51040 23.1.2013 v 10:13Jiran napsal:
Kde u Vietnamců, na tržišti nebo v krámu. Taky v Praze jich je jak diabolek
Že by měli i domácí potřeby?
Díky za typ.
Jiřan
V kamenném obchodě u nás to tak mají i domácí potřeby a mají tam zboží které najdeš i v normálním obchodě ale za jinou cenu;-)
#51041 23.1.2013 v 10:16Pandion napsal:
To Norek
Díky za reference na tu nabíječku jsem koukal a po tvém doporučení jdu ve čtvrtek na nákup.
Pandion
Jedna z dobrých nabíječek :http://www.jrtuning.cz/cz-detail-852-nabijecka-gelovych-baterii-2-90a.html
#51043 23.1.2013 v 10:42Zkusím se podívat, kde by měli tu optimální velikost i v normálních obchodech.
Jiřan
#51046 23.1.2013 v 11:07Holzby napsal:
Zdravím. Já běžnou bateriii vyřešil takto :
je to vodotěsné pouzdro (krabička Makro) a elektro průchodka. Zavírání na klip (otevřu, dobiju a zavřu).
To jsou přesně ty krabičky co najdete u vietnamcú a za dobrý peníz 😀
-
AutorPříspěvky
Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Zajimavosti