zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]kim napsal:
To video je úžasné. Ještě je otázka, kde lovec získává "material" na vnadění a to takový aby plaval a nějakou dobu vydržel.[/citace]. :-D asi někde štípnul kousek housky u pekárny...asi v Bečově, ty dlouho vydržej...:-D:-D
Odpovědět
Tak ten pták je frajer:-D:-Da pak že jsou zvířata hloupí:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj rybari,chtel bych vyskouset rybareni ve Svedsku,jeste jsem tam nechytal. Muj takovy sen by byl lov na rece a pak mozna vyjezd na more na tresky. Poradi mi nekdo ? Dekuji Zdenek:-)
Odpovědět
ryby chycene ve viru na miste, kde se micha studeny a teply proud.
vice v clanku
[yt=iP1enSTrjQI=yt]iP1enSTrjQI[/yt]
Odpovědět
Opet neco z Averoy od Atlanticke cesty
[yt=nJ3zZYi0cgU=yt]nJ3zZYi0cgU[/yt]
Odpovědět
https://www.facebook.com/172278316135323/videos/1151596231536855/?fref=nf
Nepovedlo se to jako YouTube video - mohu poprosit Admina o nápravu? Stojí to za to :-)
Odpovědět
pro Pafka:nevim jestli to sem vleze-neni to z you-tube ale z facebooku,neni ale problem skopírovat adresu a dostat se na to,je to fakt bomba :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Třeba Došky je takovej expert a mohl by to zvládnout :-) :-)
Odpovědět
Jak píše Otta, stačí zkopírovat tu tebou zadanou adresu a vložit jí do příkazového řádku v prohlížeči. S tou kočkou bych se fakt mazlit nechtěl, ale je to bomba. :-P:-P
Odpovědět
[citace]fola napsal:
Ahoj rybari,chtel bych vyskouset rybareni ve Svedsku,jeste jsem tam nechytal. Muj takovy sen by byl lov na rece a pak mozna vyjezd na more na tresky. Poradi mi nekdo ? Dekuji Zdenek[/citace]
Pokud chces chytat tresky, tak jedine zapadni pobrezi. Vychod na Baltu je o nicem. Tzn. morsky rybolov na jihu od Malmö az po Svinesund (hranice s Norskem). Nejrozumnejsi (i financne) kutry maji v Landskrone. Za ca 370 SEK muzes na mori 7 hodin pokouset stesti...
Co se tyka rek, tak zalezi, co chces chytat. Pokud dravce, tak staci jakakoliv reka, pokud morske pstruhy nebo lososy, tak je treba najit nejake slusne misto nedaleko more. Pokud chces pravou severskou prirodu a muskarit lipany a potocaky, tak je treba vyrazit do hor a to uz jsi od zapadniho pobrezi daleko...
Odpovědět