zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]benac napsal:
Zdravím. Zajímalo by mě,jak by se takový úlovek řešil u nás.Musí se napsat jeden kus,a může se lovit dál,nebo dva kusy, a lov ukončit? [/citace]
No napsal bych jeden kus, ale překročili bychom pravděpodobně 7 kg, takže 1 ryba nad 7 kg a konec lovu.
Odpovědět
[citace]janka napsal:
Miro, ja uz jo, nekolikrat, a je to pokazde nadhera!
Snad mi to vyjde zase v zime ...
sleduju predpovedi a pak se snazim informovat hosty, kdy bude. Ale mnohdy to prochrapou
jedna z brezna z Averoy
[/citace]
mam aplikaci v mobilu ale letos pokazdy mraky, takze alarm a koukma z okna a zatazeno . tak ja budu cekat, ale kdo ceka se docka, letos mega mnici tak prosti rok snad zare
Odpovědět
Ten had to je rybář:-D:-D a ne ten náš vercajk a různý vymyšlenosti:-D:-D:-D
Odpovědět
Zdravím, poradí někdo zajímavé místo k zastavení/navštívení po cestě Örebro - Trelleborg ve Švédsku? Díky předem.
Odpovědět
TUTO SOBOTU a NEDĚLI BYLA TOP AKCE !!!!
TESTOVÁNÍ NOVINEK DAIWA-CORMORAN na rok 2016 !!!!:-)
Michal SIM---- prověřoval-DAIWU.........
Já...ZERP---hlavně CORMORAN.............
Máte se na co těšit. Věcí bylo mraky......:-D a krásný jako PRASE.....:-D:-D
Odpovědět
[citace]007krivanek napsal:
benac napsal:
Zdravím. Zajímalo by mě,jak by se takový úlovek řešil u nás.Musí se napsat jeden kus,a může se lovit dál,nebo dva kusy, a lov ukončit?
No napsal bych jeden kus, ale překročili bychom pravděpodobně 7 kg, takže 1 ryba nad 7 kg a konec lovu. [/citace]
Ale vypadalo by to zajímavě. Štika 1 kus 78cm 7,50kg :-)
Odpovědět
Na to že má medvídě maminku na břehu, tak je rybář celkem klidný. :-D:-D:-D
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...