Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

:-( u nás letos nebudou,toto je z loňska;-)

:-D bylo jim vedro.??:-P

http://hobby.idnes.cz/obri-marlin-vyloveny-cechem-d1c-/rybareni.aspx?c=A150731_085935_rybareni_bma

8-O

LETNÍ NOVINKA- ICE fish-strong NA vlasci 0,90mm / 0,60mm

Ahoj Zerpíku:-D Tyhle návazce jsou super na makrely a na kelery. Chytali jsme na ně už loni a předloni a jsou opravdu povedený jen mají velikou úmrtnost. Za to stojí jen pár kaček a dají se navazovat, tak, že doporučuji:-)

[citace]pp napsal:

Ahoj Zerpíku Tyhle návazce jsou super na makrely a na kelery. Chytali jsme na ně už loni a předloni a jsou opravdu povedený jen mají velikou úmrtnost. Za to stojí jen pár kaček a dají se navazovat, tak, že doporučuji[/citace]

To pp : Ta "úmrtnost" těchto perfektních návazců mě taky štvala, makrely nebo velcí keleři to orvali většinou po druhém třetím náhozu. Takže jsem pro letošek nelenil a udělal následující drobnou úpravu. Stříbrné střapce a stříbrnou trubičku jsem stáhnul co nejvíc k očku háčku. Na ramínko háčku jsem dal trošku sekunďáku a střapce pustil do původního tvaru a stříbrnou trubičku přimáčkl na háček. Po zaschnutí jsem ještě přimotal pár muškařských vlasů na konec ramínka háčku (zbytky co jsem doma našel-Spectra Twist Hair, Angel Hair ...) a zafixoval nějakým zbytkem pletenky. Podstatné bylo, aby těch původních stříbrných střapců a stříbrné trubičky kolem ramínka bylo vidět co nejvíc. Tato drobná úprava zajistila to, že tento návazec vydržel celý pobyt, pokud to nerozerval nějaký větší keler nebo obecňačka. Navíc originální návazce půlíme, protože tahat 5-6 makrel zamotá návazec tak, že to nerozplete ani pražské kriminálka :-D . Zesílení vlasce, jak uvádí Zerp, jedině vítám :-).

Tak to je dobrý nápad:-D

Kdybi Ti to nevadilo tak bych použil Tvůj zlepšovák a taky udělal nějakou úpravu ještě mám čas mám to do Grefsnesvagenu na Hitru za 26:-D

[citace]pp napsal:

Tak to je dobrý nápad

Kdybi Ti to nevadilo tak bych použil Tvůj zlepšovák a taky udělal nějakou úpravu ještě mám čas mám to do Grefsnesvagenu na Hitru za 26[/citace]

klidně si to taky udělej nebo vymysli ještě něco lepšího :-D. Jediným, komu to bude vadit, budou ryby a prodejci těchto návazců :-D . S klasického spotřebního materiálu určeného pro rychlou spotřebu uděláš v podstatě hmotný investiční majetek :-D.

Tak se o to pokusím a pak dám vědět jak jsem dopadl:-P

hezke video pro zasmani

http://www.viralevideoer.com/2015/07/30/dette-er-norge/

:-):-) Tyto nové návazce mají jeden BIG rozdíl od těch co znáte !!!!

Nejenom že je to na silném vlasi 0,90mm + boční 0,60mm

ALE !!!! Ty původní stříbrné trubičky jsou jen vyvázány červenou nití !!!!!

TY NOVÉ....MAJÍ PŘEVLEKY PEVNOU ČERVENOU BUŽÍRKOU A MAJÍ PEVNÉ HÁČKY !!!

TAKŽE....:-D trochu VÍC VYDRŽÍ !!!!!!;-);-) a cena JE levná jako PRASE ....:-D

:-D

No tak to je paráda to jsi mi potěšil zaběhnu k Habakukovi pro nějaké:-D

[citace]zerp napsal:

Tyto nové návazce mají jeden BIG rozdíl od těch co znáte !!!!

Nejenom že je to na silném vlasi 0,90mm + boční 0,60mm

ALE !!!! Ty původní stříbrné trubičky jsou jen vyvázány červenou nití !!!!!

TY NOVÉ....MAJÍ PŘEVLEKY PEVNOU ČERVENOU BUŽÍRKOU A MAJÍ PEVNÉ HÁČKY !!!

TAKŽE.... trochu VÍC VYDRŽÍ !!!!!! a cena JE levná jako PRASE ....[/citace]

Tak to je supr!!! Rozhodně to pořídím a UVIDÍM 8-) .

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!