zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
" target="_blank">Rybářský simulátor
Hezká "hračka" ;-)
Já ji chci!!!
Možná i ten Simfish:-D:-D:-D
Odpovědět
Pro Rostak
Clo platíme zásadně kartou na platebním terminálu na celnici, kde si přesně navolíš, co chceš proclít.
Odpovědět
To vůbec nekontaktuješ celníky?A s tim terminálem je to jak je to moc složité?Dá se tam navolit němčina nebo jak zadám co chci proclít?
Odpovědět
Celníky jenom pozdravím a jdu k terminálu, ovládání je velmi jednoduché, že by to zvládla i opice, pro komunikaci volím AJ, nevybavím si možnost němčiny, ale asi jo. Jednou mi z neznámého důvodu terminál neakceptoval kartu, tak jsem platil v NOK u celníka na přepážce, kde Ti vystaví účtenku podobnou jako ze samoobsluhy.
Odpovědět
V pondeli zacala stavba nejvetsiho losa na svete. Najdete ho na odpocivadle Bjøråa u silnice RV 3.
Silnice RV 3, prezdivana "silnice smrti" je monotonni a tento los, zrovna jako uz drive instalovana barevna parozi na stromech, ma vzbudit pozornost okolojedoucich ridicu, pripadne je primet udelat zastavku a trochu si odpocinout.
Odpovědět
Češi překvapivě více věří Norům než českým meteorologům. Jsou třetími nejčastějšími uživateli služby Yr na světě.
Odpovědět
Ahoj nevite jestli uz rostou houby ve strednim norsku dik
Odpovědět
[citace]treska008 napsal:
Ahoj nevite jestli uz rostou houby ve strednim norsku dik[/citace]
........
Hledal jsem, nic. (Snillfjord). Ve výšce 700 m je ještě sníh.
Odpovědět
V okolí Sandnessjoenu sme našli pekné hríby z aua vedľa cesty.
Odpovědět