zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]Slava71 napsal:
PENe dámičky to maj vyřešený a trubku mohou tím pádem použít taky Eshop záměrně neuvádím, ale přes SZ mohu dát odkaz.
[/citace]
:-D:-D:-D
Jen aby si to někdo nespletl s trychtýřem
Odpovědět
[citace]jirka66 napsal:
To Sim:
Díky za pročištění tématu a návrat k původnímu smyslu vlákna.
PS: Teda Viki, ty máš ale péro[/citace]
To mam taky,ale neni tak cerveny:-D:-D:-D
Odpovědět
Netušil jsem že to je v prodeji tak jsem v práci udělal prototyp,potřebuju už jen dobrovolnici na vyskoušení,popřípadě návrhy na vylepšení.8-O
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Netušil jsem že to je v prodeji tak jsem v práci udělal prototyp,potřebuju už jen dobrovolnici na vyskoušení,popřípadě návrhy na vylepšení.[/citace]
Používá se zevně a nebo se zavádí dovnitř? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
To by byl při houpání lodi docela problém.:-x:-x
Odpovědět
Nevite někdo jestli jde zaplatit clo i v eurech nebo jen v norkách?
Odpovědět
[citace]chocho napsal:
Používá se zevně a nebo se zavádí dovnitř?
To by byl při houpání lodi docela problém.[/citace]
Naopak, to by bylo pro holky asi větší vzrušení jako metrovej halibut :-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Netušil jsem že to je v prodeji tak jsem v práci udělal prototyp,potřebuju už jen dobrovolnici na vyskoušení,popřípadě návrhy na vylepšení.[/citace]
Hlavně to nedělej z nerezu, jsi sice velmi zručný, ale v Norsku občas mrzne a kdo by tahal na loď PB hořák... Obecnou školu viděl zřejmě každý:-D:-D:-D
Odpovědět
Rostak
V Norsku se da skoro vsude platit v EUR, tedy asi i clo, ale dostanete nevyhodny kurz.
Odpovědět
Slava71-udělal bych dvojitou stěnu a mohlo by se to používat zároveň na grog-hygienou by to ale asi neprošlo.:-D:-D:-D
Odpovědět