zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Váhu nevím, ale na cm je větší :) ryba ze 4 Hek. rybníka :-P
Odpovědět
[citace]Preparator napsal:
Sumeček z ČR, UHÁDNETE CM ? :)[/citace]
A není to ten z Francie ,, La Maxe ?,, kolem 8.5.2015. Kdyby jsi ho chytil u nás, určitě by o tom věděla široká veřejnost.
Odpovědět
Sumeček z ČR, UHÁDNETE CM ? :)[/citace]
Krásná preparace Láďo8-)8-)8-)
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
Preparator napsal:
Sumeček z ČR, UHÁDNETE CM ? :)
Krásná preparace Láďo[/citace]
Fakt krásné preparace a myslím, že měřil 249 cm?:-D:-D
Odpovědět
honzak - kikibut, Ryba měla 268cm, váhu bohužel neznám, ale ryba monstrozní. Je super, že i v ČR se povede jednou za čas něco podobného.
Odpovědět
honzak - kikibut, Ryba měla 268cm, váhu bohužel neznám, ale ryba monstrozní. Je super, že i v ČR se povede jednou za čas něco podobného.[/citace]
To je paráda , já na ně chodím na Berounku , ale máme štěstí jen na ty kousky okolo 30-50cm :-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
Preparator napsal:
honzak - kikibut, Ryba měla 268cm, váhu bohužel neznám, ale ryba monstrozní. Je super, že i v ČR se povede jednou za čas něco podobného.
To je paráda , já na ně chodím na Berounku , ale máme štěstí jen na ty kousky okolo 30-50cm [/citace]
NO já byl minulý týden na Ebru a měj jsem štěstí jen na 110 :-E a těch 44° bylo vražedných. Příště už zase jen NORSKO 8-)
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
Tohle chytit na lodi, tak se podělám... natož na kajaku
[/citace]
Z kajaku jsou chycený mnohem větší ryby...
např.:
Odpovědět
[citace]Navarchus napsal:
Hrozný ,,prase,,
na kajak bych teda nevlez[/citace]
Ja kajak beru všude kam na ryby jedu autem - tzn. Norsko, Švédsko... nic lepšího než chytat na moři z kajaku neznam :-D
Odpovědět
to mira.sta:
U nás už se taky zatáhlo, asi bude bouřka :-D
Odpovědět