zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]Sim napsal:
Pro pořádek dodávám, že to není ojedinělý jev, protože loni byl nedaleko Bergenu uloven na mušák tento kousek.
[/citace]
:-D Presne o tom se pise v textu - ze si nalezce udelal z kamaradu srandu a hodil mecounovi mouchu do huby... V realu to bylo tak, ze asi 300m od usti reky lezel mecoun uz nekolik dnu mrtvy nez jej onen rybar nasel (pry uz slusne smrdela). Ono to jde pekne videt i na ocich...
Odpovědět
To jsem si nemyslel,že i v Norsku se dá narazit na mečouna:-P:-Prád bych ho měl taky na prutě8-)to musí bejt rachot:-P:-P ale asi nebudou moc velký..
Odpovědět
Na Saltstraumenu primo ve fjordu byl pred par dny uloven halibut 224 cm a 161 kg, souboj trval necele 2 hodiny, i pres snahu o C&R to ryba neprezila.
Odpovědět
Janko, prosím najdeš mě jak jezdí trajekt Halsa-Kanestraum/E39?
Děkuju
Odpovědět
Odpovědět
[citace]bestik napsal:
Sim napsal:
Pro pořádek dodávám, že to není ojedinělý jev, protože loni byl nedaleko Bergenu uloven na mušák tento kousek.
Presne o tom se pise v textu - ze si nalezce udelal z kamaradu srandu a hodil mecounovi mouchu do huby... V realu to bylo tak, ze asi 300m od usti reky lezel mecoun uz nekolik dnu mrtvy nez jej onen rybar nasel (pry uz slusne smrdela). Ono to jde pekne videt i na ocich...[/citace]
Díky za upřesnění, to by mě nenapadlo... :-D
Odpovědět
Doufam, ze dnes vsichni (NEJEN) v Norsku slavite https://no.wikipedia.org/wiki/Sankthans
Odpovědět
Umí někdo z Vás takhle frajersky zakotvit? Sosat jak ta rodinka umíme skoro všichni
V srpnu to tam začnu nacvičovat, myslím to kotvení, v sosání jsem trénovanej. Nasosanej zaparkuju líp jak Štěpánka(Hilgertová), ale za střízliva se to musím naučit jak ten frajer na videu
Roan za 53
Video: Pít či nepít, toť otázka
:-D:-P8-O
Odpovědět
Jak založit oheň bez sirek, za pomoci monočlánku
[yt=QLMzNNze5Jc=yt]QLMzNNze5Jc[/yt]
Odpovědět