zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Po svátkách jsem šel do práce 5.ledna a to jsem začal,no a mám obě hotové.Vždycky jsem si něco doma připravil a pak jsem to v práci poheftoval.Včera přišel mail z galvanovny,dohromady budou stát asi 300,-kč.Předek-vydlice,světlo a kola zůstanou stříbrné,všechny matky-dám je i do zadních kol budou z nerezu a uzavřené,z nerezu bude i ta klec nad motorem.Zbytek bude černý zinek,na obrázku je ukázka toho pokovení.
Odpovědět
to Otta - ten potápěč měl tělo udělané ze svíčky. Zkusím sehnat fotku.
Odpovědět
Pro Ottu :
Tady máš nějaké výtvory pro tvou inspiraci: Fotogalerie
Našel jsem to při brouzdání netem a hned mě napdalo, že je to dost podobné výtvorům co děláš ty.
Odpovědět
Dík,mám to skouklé,tady to je ale vrchol-NECHÁPU.8-O8-O8-O8-O
Odpovědět
Mazec, jak někdo dokáže ze zbytků a nepotřebných věcí udělat takové dílo, to je opravdu mimo chápání.
Odpovědět
Možná by stálo za úvahu, aby měl lahev ze sifonové bombičky :-)
Odpovědět
Pro MifakM: Přečti si příspěvek na str.140 u trojkolky kde jsou dvě figurky,máme stejné myšlenky.
Odpovědět
Ohoj.
Při vláčení je to dost dobry pomocník, ale je víc výrobců tak si musíš vybrat. Zkoušeli jsme dva a u jednoho byl malí dosah vypadával signál.Ten druhý byl dobrý, ale těžší, ale stejně tam máš silnou šňůru tak to nevadí, horší by to bylo doma, kde používáš slabé vlasce.
Do 40 metrů ukazuje dost dobře ryby i dno.
Odpovědět