zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]otta napsal:
Přivezl jsem si jako vzpomínku na Norsko dva kameny,no a abych nečuměl jen na kameny tak jsem je drobátko vylepšil-pták přeci k Norsku patří.[/citace]
Že bych se do něčeno takového pustil, to si dokážu představit. Výsledek by byl bez ceny. Výtvarné "střevo" Ti můžu jenom závidět. Moc pěkné. Gratuluji.
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Přivezl jsem si jako vzpomínku na Norsko dva kameny,no a abych nečuměl jen na kameny tak jsem je drobátko vylepšil-pták přeci k Norsku patří.[/citace]
Opět jeden z tvých parádních výtvorů...;-) Jde vidět, že tě to baví a že k tomu máš všechno, co potřebuješ. Pěkné, jen tak dál. (dal bych smajlík s palcem nahoru, ale není tady-možná by to chtělo rozšířit zásobu smajlíků, co admine?) ;-)
Odpovědět
Oto moc pěkný, mě by to ani nenapadlo udělat, natož to dát dohromady.
Prostě zase original.;-)
Odpovědět
Včera v 00.04 hod začal slunovrat. Hned je člověk klidnější. Je to nezvratné znamení, že se Norsko blíží. Hodil by se I název norskovrat.
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Včera v 00.04 hod začal slunovrat. Hned je člověk klidnější. Je to nezvratné znamení, že se Norsko blíží. Hodil by se I název norskovrat.[/citace]:-):-):-):-)
Odpovědět
Začínám tušit co budou v mořích lovit naši vnuci:
Odpovědět
[citace]northwolf napsal:
Námořnictvo nasadí do boje bezpilotní ryby[/citace]
HaHa, před chvílí jsem na to koukal a přemýšlel, zda to sem mám fouknout. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]northwolf napsal:
Námořnictvo nasadí do boje bezpilotní ryby[/citace]
Představa že vrchol na stránkách rekordů bude ryba pilotní i s pilotem je dost děsivá :-D
Odpovědět
Výstižný a pravdivý příspěvek. Snad si tu odpovědnost lidé uvědomí - poškozené životní prostředí (někdy I nenávratně)nám to jednou vrátí.
Odpovědět
Prave na Nove ve zpravach davali Tonyho Čapa a jeho fenku - medvedobijku :-) :-)
Odpovědět
Na silnici před Titranem se objevila tato upozorňující "dopravní značka"
Odpovědět
Slovensko : Česko 3:0
MS v hokeji do 20 rokov. Z Českej strany mi tam chýbalo "srdíčko".
Odpovědět