zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
:-) Zdravím Tě. Stav se někdy po 24.12. za mnou v krámu. Pokecáme. 7.1. již budu v Thailandu Ahoj ZERP
Odpovědět
Ahoj, stavím se rád a povyprávím o tom jednom velkém průseru :))
Odpovědět
nullRyby (2) - Čerstvé mořské ryby v ČR
Na streamu vyšel zajímavý díl o dovozu a prodeji mořských rybách v ČR
Odpovědět
Nevíte někdo proč ta NOK teď tak klesla? A jaký má být vývoj?
Odpovědět
Předpokládám že NOK klesala hlavně kvůli ceně Brent ropy, jelikož je Norsko na ropě dost závislé. Od 16.12. kurz NOK pomalu roste (od propadu až na 2,805 Kč/NOK). Předpokládám že v tento moment možná i zasáhla národní banka Norska a také se v ten moment zvedla cena za barel. Od té doby má kurz vzrůstající tendenci. Ale v dnes cena ropy opět klesla.
Odhaduji, že NOK se ustálí na hodnotě cca 3,1 - 3,2 Kč/NOK, pokud cena ropy ještě víc neklesne, což je momentálně spíš dotaz pro křišťálovou kouli nebo pro OPEC, zda rozhodne o omezení těžby.
:-D
Odpovědět
V Blansku žádná banka nemá NOKY.Spořitelnu jsem vyplenil v úterý.Další budou až po Novém roku.
Děda
Odpovědět
V Praze v Kaprove ulici včera NOK za 3.04.... Není na co čekat....
Odpovědět
Pátek 19.12.Ostrava 3.13,-v tesco Poruba,vykoupil jsem zbytek 4 500,-nok.Jinde v republice jsou kurzy výhodnější,něco je v tomto kraji špatně, nejen u kurzu měn,ale i jiných věcí například PHM.
Odpovědět
Přivezl jsem si jako vzpomínku na Norsko dva kameny,no a abych nečuměl jen na kameny tak jsem je drobátko vylepšil-pták přeci k Norsku patří.
Odpovědět