Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,731. až 2,745. (celkem z 3,494)
  • Autor
    bestik
    Účastník
    (297 odpovědí)

Aktualni kurz 1 NOK = 3,00 CZK. Minimum za poslednich x let. Cas nakupovat? 🙂

zok
    Účastník
    (543 odpovědí)

to bestík: včera jsem to zkoušel u tří směnáren nejmenší kurz 3,06, ale nic jsem nekoupil – neměli. 🙁

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

janka napsal:

Lososi se krmi granulemi (rybi moucka + rostlinna slozka)

V posledni dobe rostlinne slozky stale vice pribyva, coz sice snizuje cenu, ale podle nekterych studii take obsah omega 3 v lososim mase.

Mimochodem, pokud by vam slo obsah omega 3 v rybim mase, tak na prvnim miste je tunak, pak makrela, sled a pak teprve losos.

Test lososů :

Test lososů

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

zok napsal:

to bestík: včera jsem to zkoušel u tří směnáren nejmenší kurz 3,06, ale nic jsem nekoupil – neměli.

Já jsem si včera koupil 700NOK za 3,06Kč/NOK v Ostravě v Kauflandu u Karoliny. Myslím si ještě NOK měli. Víc jsem nepotřeboval. Ale NOK pořád padá, jsem zvědavý jestli a jak hluboko to prolomí magickou hranici 3,00Kč/NOK. Kdyby to vydrželo dlouho pod 3 Kč/NOK a díky zlevňujícím PHM by i to ježdění lodí vyšlo zajímavěji8-).

zok
    Účastník
    (543 odpovědí)

to mthead: včera koupeno 3000 nok / 3,10 za tuhle cenu je mají na Václaváku směnárna Terez. Výlet na sever si žádá větší zásobu, tak nakupuji průběžně no a na jaře jako když to najdu.:-)

Nerez
    Člen
    (25 odpovědí)

Zdravím kolegy,

mám dotaz k trajektu Flak-Rorvik: jaký má jízdní řád v r.2015 a zná někdo cenu za vozidlo do 6m a pět osob?

Dík za zprávu.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Tak kurz k NOK je aktuálně pod 3,00 Kč…

Hlaváček Milan
    Účastník
    (271 odpovědí)

to je pěkný ale nikde je nemaj:-(:-x:-x

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

To Nerez

jizdni rad na 2015 se obvykle zverejnuje koncem dubna 15.

do 1.5. 2015 jizdn rad je zde: jizdni rad Flakk Rorvik

ceny jsou pod tim. Auto do 6 m stoji 212 NOK

tento trajekt byl zahrnut do systemu Autopass, nicmene vloni probehly nejake zmeny v systemu placeni Ted by se zase mel prejezd platit primo na palube a nebo fakturou. Pak je mozna smlouva Autopass s Fjord1, meli byste dostat slevu 50% a fakturu digitalni postou (nutne prihlaseni) a nebo pomoci “avtalegiro”.

Jak to ted presne probiha bohuzel nevim. V kazdem pripade si vytisknete potvrzovaci mail, ze jste (pokud tedy budete) prihlaseni do Autopassu a vemte si ho s sebou.

Pak nam tu prosim napiste, jak to dopadlo. Mozna jel letos nekdo a informace doplni.

Kdo ma chip (krabicku) Autopassu, bude mu prejezd automaticky strzen z konta jako ostatni placene prejezdy.

informace – v norstine – jsou tady

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)
    deda
    Účastník
    (265 odpovědí)

Zajímavé jsou i ceny nafty v zahraničí.Jen v Norsku padla na 41,70.Jen ať to vydrží!!!

Děda

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Když už jsme u těch cen PHM. Pro zjištění cen v Německu používám tyto stránky : Tankování v Německu

Aktualizace 3x denně, vyhledávání čerpacích stanic dle obce, přehledné ceny. Používám při plánování tankování průjezdu Německem. Lze ušetřit i celkem slušnou částku (myšleno za obě cesty Německem).

Aktuálně třeba ve Stralsundu cena dieslu 1.149 EUR/L – 1.179 EUR/L, kdežto třeba v Greifswaldu (což je cca 15 km zajížďka) 1.109 EUR/L

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

Dnes koupeny norky v České spořitelně v Plzni ve Františkánské za 3,01, a mají jich ještě dost.

:-D:-D:-D

Mifak: Pod 3 Kč za norku pouze ČNB, CSOB a Exchange, jinak banky taky 3,04 – 3,07.

leguan
    Člen
    (24 odpovědí)

Norsko je krásná zem ale poslední dobou tady Norská sociálka KRADE CIZINCŮM děcka za hlouposti:-x

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Cestou po Indonesii jsem konečně poznal Arapaimu Gigas a musím říct, že jedna z nejkrásnějších ryb, které jsem měl v ruce 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,731. až 2,745. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...