zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Ty fotografie jsou opravdu klenotem. Klobouk dolů. Jedním slovem, nádhera.........
Odpovědět
Odpovědět
Takové foto je třeba Petře zveřejnit, oko a srdce pohladí....děkuji!
Odpovědět
[citace]plukas napsal:
Ty fotografie jsou opravdu klenotem. Klobouk dolů. Jedním slovem, nádhera.........[/citace]
Jojo je to supr, řeknu Alešovi ať mi ještě nějaké pošle..
Odpovědět
A zde je ukázka Alešovích prací a cestování. Osobně se sním setkáte ve Spálově v březnu, kde bude mít přednášku..
Odpovědět
Zajimava interaktivni mapa - pri kliknuti na komunu se vam objevi, kolik uprchliku komuna prijala v lonskem, letosnim a prijme v pristim roce, kolik ma obyvatel a kolik procent uprchlici tvori.
cim tmavsi, tim je procento vyssi.
Odpovědět
No asi toho losa měl od malička. Nevím, však jak s ním vychází zhruba od poloviny září - tedy kdy začáná říje. Zažili jsme to 2x, kdy takový velký samec honil losici a proletěli kolem nás asi ve vzdálenosti 7m. Nechtěl bych mu stat v cestě. Je Pravda, že to bylo při lovu pstruhů na břehu jezera a byli jsme tudíž potichu. Na druhou stranu krásná podívaná.
Odpovědět