zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
http://virtualniprohlidky.cez.cz/cez-dlouhe-strane/
Je to zajimavé
Odpovědět
ješte jednou
Odpovědět
Janko. Krásné video. Je zajímavé, že pokud se nemýlím byli v blízkosti I kosatky. Zřejmě čekali zda se jim podaří ukořistit nějakou mladou velrybu.
Odpovědět
Ahoj všem, do 14dní pustím do světa sraz RN Spálov březen 2015. Letos jsem se rozhodnul, že trochu upravíme sraz v přednáškách..Posunu to trochu jiným směrem, no spíš se podíváme skoro do celého světa a zajímavých lokalit..
Hlavní bude Norsko, dále Seychely, Maledivy, Thailand, v jednání mám Mongolsko a co bude top, NOVÝ ZÉLAND, dnes jsem viděl fotky a to stojí za to, přijdou mi zítra a hned je zveřejním (nemohl jsem se od nich odtrhnout)!!! Dokonce mám doma knížku, která stojí skoro 3tis korun a to je teda něco(mám ji pučenou), mám kamaráda který tam byl...ale to až příště..8-)8-)8-)
No a samo Tonda Čáp a jeho Britská Kolumbie ve fotkách...
Thailand přednáška bude spíše pro dospělé...8-)8-)8-)8-)
A dozvíte se, jak fotit krásné fotky i kompaktem atd...
Odpovědět
V techto dnech zacina nad polarnim kruhem polarni noc. Tma ale neni hned cely den, ve dnech, kdy je slunicko tesne pod obzorem, zari v dobe "zapadu" a "vychodu" slunce nebe fantastickymi barvami
Odpovědět
Pár foto od kamaráda Aleše Růžičky, který vystoupí ve Spálově na srazu. Je se na co těšit..8-)8-)8-)8-)
Všechny fotky jsou jeho...
Odpovědět