Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

[citace]zerp napsal:

BOKOČI... co dšláš 15.11. nezahraješ mně TROCHU......

50.........[/citace]

Čekal jsem tě včera, že dorazíte i s Márou, aby jste viděli jestli budete chtít zahrát na té vaší prosincové besídce.

:-(:-(:-(

Případné zájemce chci upozornit na to, že Přírodovědecká fakulta UK v Praze bude od února pořádat semester, který by některé z nás mohl zajímat. Témata: Mořská fauna střeodomoří a Vodní ekosystémy. Dle obsahu kurzu to vypadá dobře. Cena je 300,-Kč. Blíže na jejich stránkách. Přihlášky se přijímají do 15.12.2014

Trochu z jiného soudky-pro milivníky cestování,outdooru atd.

http://www.pohora.cz/obzory

1.11. - 2.11. 2014. Praha, Filozofická fakulta UK

zerp: Podle zbarvení by to mohl být i münsterlandský ohař, jsou dva , malý a velký, nebo jeho nějaký kříženec. Ovšem taky by to mohlo být plemeno ČUS (čistá uliční směs):-D:-D:-D

V poslednich dnech drzi Norsko v sachu pocasi - velke zaplavy, sesuvy pudy ...

video

obrazky

Nedaleko Trollveggen se ocekava velky sesuv pudy mannen - rauma

Priroda si opet dela co chce

Shlédl jsem video.Muselo to být hrozné.Píší o evakuacích,doufám,že nejsou oběti.Předpověď počasí není pro oblast příznivá.K tomu začíná mrznout.

Zatim zadne obeti, jen obrovske skody...

Lidi byli vcas evakuovani, jen bohuzel se ted mnozi nemaji kam vratit

Zde

je srovnavaci obrazek v Odda pred a po povodni. Po povodni chybi na obrazku 5 domu ...

Díky za informace,ikdyž tak smutné.Takových srovnávacích obrázků se určitě objeví ještě hodně.

;-);-) V týdnu se u mně stavoval PREPARÁTOR pro pár drobností , protože vyráží směr Indonésie na měsíc. Poprvé jsem měl tu čest si s ním popovída ...a dle mého názoru je to super človíček....

Přeju mu TOP pobyt a spouuuuustu zážitků......:-):-):-D:-D:-D

V utery a stredu se ocekava snehova kalamita v severni casti Svedska a smerem na jih az ke Stockholmu. Od severu jdou teploty kolem -20 stupnu. Takze pokud ma nekdo namireno na sever, tak at radeji zustane doma v teple. :-D

Jak se jezdí v Norsku do kopce:-D mi nejde vložit, protože to je PowerPoint prezentace

:-(

Jirko, vezmu Tě k Márovi do kurzu, mám to již zamluveno.:-P

Ceho se jeste nedockame! Smöla bude mit vlastni pivo.

Konkretne Veiholmen, kde Anton a Turid zakladaji maly pivovar.

Z jedne varky by melo byt 1400 l piva anebo - jak se tesi Anton - 2400 pullitru :-)

V domacnostech si lide varili pivo od nepameti. takze pry jen navazuje na tradici domacich piv.

Anton zatim dostal povoleni na vyrobu alkoholickych napoju do 22 % a ted uz jen ceka na povoleni k prodeji, ktere by mel dostat v prosinci.

Zatim ma v planu varit dva druhy silneho tmaveho piva. Tak se dame prekvapit, pripadne ho poslem na exkurzi do Plzne :-)

clanek

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.