Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

Simále supr video.

Trolí stezka

Tak to je moc pěkný fakt pastva pro oči.

jo moc pěkné video, před dvěma roky jsme to projeli , a bylo to opravdu moc pěkné , doporučuji všem co se kochají nejen rybami, ale taky přírodou

Flamsdalen

Bacha na norky :-D

[yt=SQcqflC1dZE=yt]SQcqflC1dZE[/yt]

Neuvěřitelné:-P

Tak to je mazec

www.novinky.cz:-D:-D:-D:-D:-D

Proč ho nezastřelil a mohl mít ryby dvě:-D

v Hogsetu v přístavu tam loni také bydlel nějaký obdobný vodní hlodavec. Ale byl velmi plachý, "uklidil" po nás zbytky rybího masa až když jsme poodešli o značný kus dál.

to plukas

jj , taky jsem toho hlodavce letos zahlídnul :) malá černá vydra asi ...

Pro Dannyxs:Neni to malá černá vydra ale norek americkej.Mám chatu na Ohři kousek pod Varama a vloni se tam prvně objevila celá rodinka,letos už tři rodinky a na doporučení všech-LIKVIDOVAT-každej rok okolo chaty plno kačen z mladejma,letos ani jedno mládě.Kolega z práce má chatu pár kylometrů ode mě,je to vyhlášená lokalita užovky stromové:TOTO JE CITACE Z WIKIPEDIE---Užovka stromová či užovka Aeskulapova.Unikátní je ostrůvkovitý výskyt užovky stromové v údolí řeky Ohře mezi Doupovské hory a Krušné hory v okolí obce Stráž nad Ohří na Karlovarsku. Jde o jednu ze tří ostrůvkovitých oblastí v Evropě, kde se tyto užovky vyskytují je to nejvzácnější a nejohroženější had Česka.---Letos tam prvně zahlédli norka a taky mrtvé užovky.Norek americkej zlikviduje co se hejbe,dostal se do přírody zásluhou ochránců přírody kteří je vypustili z chovů kde je chovali kvůli kůžím,norci se přemnožili protože nemaj konkurenta.V Norsku nám norek kterej měl tak 40cm odtahal vyfiletaváné kostry z hlavama tak 80cm dlouhé. :-(:-(:-(:-(

pro otta: no vidím, že je to opravdu malé " milé" zvířátko.... potfora jedna

Doporucuju omrknout web http://earth.nullschool.net/ Aktualni animovana mapa vetru popr. morskych proudu. V odkazu jsem hodil vitr v kombinaci s pozadim vody v mracich (tzn. destove mraky). Zajimave videt, odkud se co zene. Kliknutim na Earth se daji menit parametry.

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!