zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]janka napsal: Dokonce byl uzavren na nejakou dobu Geiranger - uz je zase vse v poradku ..
kdo se chystate v techto dnech na cestu, mejte s sebou radeji cestovni pas a pripravte se na mozne zdrzeni po ceste kvuli kontrolam.
Koukejte kolem sebe a Oslu se asi radeji vyhnete.
http://www.nrk.no/mr/geiranger-blei-evakuert-1.11847229
http://www.nrk.no/nordnytt/fa-aktuelle-mal-i-nord-norge-1.11847236
cesky [/citace]
Díky za info, příští týden touhle dobou již budeme před hranicí s Norskem, tak snad se to do té doby uklidní :-(
Odpovědět
Mimochodem, nějak mi tu schází Northwolf a jeho skvělé reportáže :-?
Odpovědět
[citace]jirka66 napsal: Kajakáře povozil mořský obr
Mimochodem, nějak mi tu schází Northwolf a jeho skvělé reportáže [/citace]
občas tady jeho příspěvek zaregistruju, ale jak to vypadá, tak se pořád ještě s něčím kurýruje :-(
Odpovědět
Já jsem se s ním nedávno potkal a vypadal docela spokojeně. :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
A říkal,že bude kupovat nový kajak, tak si myslím ,že brzo budou nějaké reporty. :-):-):-):-):-)
Odpovědět
To snad ne! :-? Dvakrát si od Nakiho půjčuju auto. Minule jsme byli v Oslu přesně týden po atentátu a v neděli vyrážíme zase. Už jsem psal Nakimu, ať pro mě na příští rok nachystá nějakou obrněnou verzi. :-E
Odpovědět
[citace]janka napsal:
Teroristická hrozba Norsku
Kdo za tím stojí, co je cílem a jaký útok není známo.[/citace]
Teraz som našiel tieto info.
Šéfka PST Benedicte Björnlandová vo štvrtok na tlačovej konferencii povedala, že jej tajná služba "získala informácie, že osoby napojené na extrémistickú (islamistickú) skupinu v Sýrii pravdepodobne plánujú uskutočniť teroristický akt v Nórsku".
Nórske ministerstvo vnútra vydalo varovanie pred možným teroristickým útokom tiež vo štvrtok, odvtedy je nórska polícia v maximálnej pohotovosti. Aj ropný koncern Statoil dnes preventívne zvýšil bezpečnostné opatrenia na veľkom kontajnerovom termináli. USA i Veľká Británia upozornili občanov, aby počas návštevy Nórska boli mimoriadne obozretní, uviedla tlačová agentúra DPA.
Odpovědět
Ovšem, tohle je treska, kterou nikdo neviděl. :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Tak já pořád čekám na ty fotky. [/citace]
Nechal jsem kabel v práci:-( ráno to sem nacpu.
Na facebooku jsou u Šroubka:-D:-D
Odpovědět
Tak nyní slíbenená fota i pro ostatní, hlavně pro Šroubka, protože i v České republice jsou sladkovodní revíry, kde se dá chytit treska:-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...