Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

[citace]janka napsal: Dokonce byl uzavren na nejakou dobu Geiranger - uz je zase vse v poradku ..

kdo se chystate v techto dnech na cestu, mejte s sebou radeji cestovni pas a pripravte se na mozne zdrzeni po ceste kvuli kontrolam.

Koukejte kolem sebe a Oslu se asi radeji vyhnete.

http://www.nrk.no/mr/geiranger-blei-evakuert-1.11847229

http://www.nrk.no/nordnytt/fa-aktuelle-mal-i-nord-norge-1.11847236

cesky [/citace]

Díky za info, příští týden touhle dobou již budeme před hranicí s Norskem, tak snad se to do té doby uklidní :-(

Kajakáře povozil mořský obr

Mimochodem, nějak mi tu schází Northwolf a jeho skvělé reportáže :-?

[citace]jirka66 napsal: Kajakáře povozil mořský obr

Mimochodem, nějak mi tu schází Northwolf a jeho skvělé reportáže [/citace]

občas tady jeho příspěvek zaregistruju, ale jak to vypadá, tak se pořád ještě s něčím kurýruje :-(

Já jsem se s ním nedávno potkal a vypadal docela spokojeně. :-D:-D:-D:-D

A říkal,že bude kupovat nový kajak, tak si myslím ,že brzo budou nějaké reporty. :-):-):-):-):-)

To snad ne! :-? Dvakrát si od Nakiho půjčuju auto. Minule jsme byli v Oslu přesně týden po atentátu a v neděli vyrážíme zase. Už jsem psal Nakimu, ať pro mě na příští rok nachystá nějakou obrněnou verzi. :-E

[citace]janka napsal:

Teroristická hrozba Norsku

Kdo za tím stojí, co je cílem a jaký útok není známo.[/citace]

Teraz som našiel tieto info.

Šéfka PST Benedicte Björnlandová vo štvrtok na tlačovej konferencii povedala, že jej tajná služba "získala informácie, že osoby napojené na extrémistickú (islamistickú) skupinu v Sýrii pravdepodobne plánujú uskutočniť teroristický akt v Nórsku".

Nórske ministerstvo vnútra vydalo varovanie pred možným teroristickým útokom tiež vo štvrtok, odvtedy je nórska polícia v maximálnej pohotovosti. Aj ropný koncern Statoil dnes preventívne zvýšil bezpečnostné opatrenia na veľkom kontajnerovom termináli. USA i Veľká Británia upozornili občanov, aby počas návštevy Nórska boli mimoriadne obozretní, uviedla tlačová agentúra DPA.

A pak ze nejsou na pstruhovych vodach tresky:-)

Fotky dodam z PC :-D

Ovšem, tohle je treska, kterou nikdo neviděl. :-P:-P:-P:-P:-P

Já ji viděl :-D

Tak já pořád čekám na ty fotky. :-x:-x:-x:-x

[citace]DOSKY napsal:

Tak já pořád čekám na ty fotky. [/citace]

Nechal jsem kabel v práci:-( ráno to sem nacpu.

Na facebooku jsou u Šroubka:-D:-D

Tak nyní slíbenená fota i pro ostatní, hlavně pro Šroubka, protože i v České republice jsou sladkovodní revíry, kde se dá chytit treska:-D

Jedna ryba, dva rybáři:-D

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!