zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
POZOR SKORO VŠICHNI KDO POJEDOU V LÉTĚ DO NORSKA
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
POZOR SKORO VŠICHNI KDO POJEDOU V LÉTĚ DO NORSKA
www.novinky.cz[/citace]
Pokud se nepletu, tak vesta je povinná nejenom v Norsku, (Německu), ale i u nás, tak se není čeho bát :-)
Odpovědět
Kdo jste na ceste poo E6 - informujte se o stavu cesty - mezi Lillehammer a Otta hrozi zaplavy.
Dopravni situace
Odpovědět
Odpovědět
A já si včera pořídil nový vláčkařský oblek u Boba Marlyho v Prostějově.. :))
Odpovědět
On má i dětské velikosti/nebo spíše maličkosti/?:-)Nic ve zlém,já zas kupuju místo bundy deku na koně.:-P
Odpovědět
Sroubku je to i s kalhotkama? Vypadá to pěkně. Jaká je prosím cena?
Odpovědět
Peto, to abys ale chytal na plovanou, proze vsechny tresky budou na hladine, az budou chtit videt, jak Ti to slusi :-) :-)
Odpovědět
Dá se to koupit jednotlivě, ale já vzal i kalhoty s Bobem Marlym je supr domluva..
Odpovědět
[citace]otta napsal:
On má i dětské velikosti/nebo spíše maličkosti/?Nic ve zlém,já zas kupuju místo bundy deku na koně.[/citace]
Nene v klidu, je pravda, že mám ten nejmenší Bob Marly mi to poradil a nasoukal mě do něho přímo v obchodě..:-)
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Peto, to abys ale chytal na plovanou, proze vsechny tresky budou na hladine, az budou chtit videt, jak Ti to slusi [/citace]
Tento oblek je defakto univerzál, já ho využiju i u nás na rybách, proto jsem ho kupoval, pozor, není plovoucí..
Odpovědět
Šroubku, ty budeš fešák. :-D:-D:-D:-D Už si dlouho netelefonoval, co je s tebou? :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět