Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

POZOR SKORO VŠICHNI KDO POJEDOU V LÉTĚ DO NORSKA

http://www.novinky.cz

[citace]honzak napsal:

POZOR SKORO VŠICHNI KDO POJEDOU V LÉTĚ DO NORSKA

www.novinky.cz[/citace]

Pokud se nepletu, tak vesta je povinná nejenom v Norsku, (Německu), ale i u nás, tak se není čeho bát :-)

:-Dporazili jsme Norky nebo ne...?:-|

Kdo jste na ceste poo E6 - informujte se o stavu cesty - mezi Lillehammer a Otta hrozi zaplavy.

Dopravni situace

najdete tady

«National Geographic Explorer» pristal dnes u Smöly

trasa expedice

clanek a video

A já si včera pořídil nový vláčkařský oblek u Boba Marlyho v Prostějově.. :))

On má i dětské velikosti/nebo spíše maličkosti/?:-)Nic ve zlém,já zas kupuju místo bundy deku na koně.:-P

Sroubku je to i s kalhotkama? Vypadá to pěkně. Jaká je prosím cena?

Peto, to abys ale chytal na plovanou, proze vsechny tresky budou na hladine, az budou chtit videt, jak Ti to slusi :-) :-)

Bunda je zde..

Bunda

Kalhoty jsou zde..

KALHOTY

Dá se to koupit jednotlivě, ale já vzal i kalhoty s Bobem Marlym je supr domluva..

[citace]otta napsal:

On má i dětské velikosti/nebo spíše maličkosti/?Nic ve zlém,já zas kupuju místo bundy deku na koně.[/citace]

Nene v klidu, je pravda, že mám ten nejmenší Bob Marly mi to poradil a nasoukal mě do něho přímo v obchodě..:-)

[citace]Pafka napsal:

Peto, to abys ale chytal na plovanou, proze vsechny tresky budou na hladine, az budou chtit videt, jak Ti to slusi [/citace]

Tento oblek je defakto univerzál, já ho využiju i u nás na rybách, proto jsem ho kupoval, pozor, není plovoucí..

Šroubku, ty budeš fešák. :-D:-D:-D:-D Už si dlouho netelefonoval, co je s tebou? :-P:-P:-P:-P:-P

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.