zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]janka napsal:
proc nosit vestu a nebo plovouci oblek
clanek s neuplnm videem, to najdete napr. na Youtube
clanek
http://www.youtube.com/watch?v=wQNNgvvVgi8
[/citace]
Janko, to je více než poučné video:-(
Bez vesty a nebo plovoucího obleku = 5 minut a dost :-S
Odpovědět
jeste k te reklame:
na teto strance http://sortieenmer.com/
je "simulator"
pomoci toceni kolecka na mysi se muzete zkusit udrzet nad vodou a o zivot bojovat...
Behem toho by se vam mela obcas ukazat teplota tela ...
nemam momentalne mys, tak k tomu nemuzu vic rict.
Odpovědět
Trochu starší video, ale opravdu žádný FAKE
[yt=SlnGW9qkD_s=yt]SlnGW9qkD_s[/yt]
Odpovědět
8-O MÁM SKVĚLOU NABÝDKU .
15.5. ODJEZD DO NORSKA 150 km NAD TROND. LUXUSNÍM MULTIVANEM !!! VE ČTYŘECH LIDECH !!! V CENĚ 15.000.- JE !!!!!!! :
DOPRAVA+ UBYTOVÁNÍ + 2 LODĚ BĚŽNĚ PRO 4 OSOBY a nyní prO 2 !!!+ KAJUTA NA TRAJEKTU + SUPER PARŤÁCI !!!!!!
INFO. U MNĚ 603563002 ZERP
Odpovědět
Cestou do středního norska bychom chtěli navštívit námořní muzeum v
Götteborgu,příp.jiných zajímavostí.Uvítám jakékoliv ifo.Díky.
Odpovědět
Pro všechny proviantní náčelníky a zásobovače.
V Lidlu je akce Budvar plech 0,5l za 12,90. Super nákup do Norska.
Odpovědět
Jojo Budvar je Budvar. Jen ležák je do Norska problém. Má 5 voltů.
Odpovědět
Všiml jsem si, že asi zasekly webovky. Nefunguje počítadlo u množství příspěvků.
Odpovědět
[citace]Pandion napsal:
Pro všechny proviantní náčelníky a zásobovače.
V Lidlu je akce Budvar plech 0,5l za 12,90. Super nákup do Norska.[/citace]
Je to tak-již mám náboje zakoupeny.:-D
Odpovědět
Možná to všichni víte a děláte,potom se nezlobte až budete číst dál.Byl jsem v Norsku už vícekrát a až letos jsem poprvé mazal el.multíky.Doporučil mně to zkušenější Norek.Promazat řadiče-nejproblémovější část- vazelinou ve spreji od firmy Whürt a její označení je 2000 nebo kvalitnější 5000.Mazali jsme to celá parta asi 3x během pobytu a potom po důkladném vyčištění doma.Běžné WD se na to nedoporučuje.
Děda
Odpovědět
Kralovsky par je na navsteve v Nordmore - dnes navstivil Aure, Kristiansund a je na dalsi ceste smer Halsa
primy prenos cesty chvili trva, nez s enacte
Odpovědět
[citace]janka napsal: Kralovsky par je na navsteve v Nordmore - dnes navstivil Aure, Kristiansund a je na dalsi ceste smer Halsa
[/citace]
Koukal jsem na jejich trasu a profičeli dopoledne kolem Korlinu. Tak jen doufám, že nám tam nevyplašili ryby :-).
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...