zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Pro dub:kdo nic nedělá nic nezkazí !!!!:-D:-D:-D:-DNic ve zlém.
Odpovědět
Pre Ota. A máš pravdu. Už sa teším na tvoje další výrobky. ;-)
Odpovědět
Odpovědět
Letos to bude na Smole asi dost divoký :-D:-D:-D
Odpovědět
Při šmejdění na netu jsem narazil na ALABAMA RIG,asi by to v menšim provedení fungovalo na makrely-udělám to a skusim,třeba pět ramínek.To na obrázku je ale vážně extrém.:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Navstivte Smölu a vystupte na nejvyssi horu ostrova (Ramndalshaugen 69,7 m)clanek
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Při šmejdění na netu jsem narazil na ALABAMA RIG,asi bi to v menšim provedení fungovalo na makreli-udělám to a skusim,třeba pět ramínek.To na obrázku je ale vážně extrém.[/citace]
Nevím, čím to je, ale rybáři mají hrozné znalosti mateřského jazyka. Zejména gramatika je zoufalstvím.
Odpovědět
2 kejklík.
Svatá pravda. Alespoň trocha snahy by opravdu neškodila. ;-)
Odpovědět
[citace]husky19 napsal:
2 kejklík.
Svatá pravda. Alespoň trocha snahy by opravdu neškodila. [/citace]
Bohužel, to nejsou jen rybáři. :-?:-? Pokud budete brouzdat i po dalších stránkách, jedno jakých, všude najdete chyb jako máku. Uroveň naší mateřtiny je strašná. To, že někdo píše slangem nebo i trochu lidověji, by asi tolik nevadilo, ale trvdá a měkká i,y zaměňovat takřka pravidelně, je v podstatě neodpustitelné. 8-O8-O Nu což, ne každý měl ve škole čas dávat pozor. :-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
nono, rybám je jedno jestli s tvrdým nebo měkým, to není ženská :-D
hlavně když všichni pochopí, co chtěl pisatel říct8-)
Odpovědět
[citace]os napsal:
nono, rybám je jedno jestli s tvrdým nebo měkým, to není ženská
hlavně když všichni pochopí, co chtěl pisatel říct[/citace]
To bylo jenom takové povzdechnutí. :-D:-D:-D:-D
Odpovědět