zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
To Janka : Ty norské noviny jsou supr, ale když jsem viděl Jandáka, tak mě humor přešel :-D. Hezké svátky.
Odpovědět
kluk chytil v Topsdalsfjotdu u Kristiansandu 18 kg tresku pri chytani na dirkach
Odpovědět
Odpovědět
Snad se neblizi katastrofa i sem - u Kristiansundu chytili do site kamcatskeho kraba.
kamcatsky krab u Kristiansundu
Odpovědět
Pavel chytil kamčatského kraba na pilkr v roce 2000 na Bakkanu. Už jsou asi všude - potvory. Pro střední a jižní Norsko to může být opravdová katastrofa. sever není tolik ohrožen díky silné populaci vlkoušů. Na jihu nemá přirozeného nepřítele a sežere vše na co přijde.
Odpovědět
My jednoho chytili v Bremsnesfjordu na Averoy pred 4 lety, ale mrcha se nam u lodi pustil, nestacili jsme ho zachytnout, a pak nam to nikdo neveril. Tvrdili, ze to byl urcite Troll-krab, ale my jsme presvedceni, ze nebyl ...
Odpovědět
Nevím jestli už to tady bylo, ale zajímavé nejenom pro Norsko
Odpovědět
Ten tunel vypadá jako prima nápad, každá ušetřená hodina dobrá. Jen abychom za těch 10 let už nejezdili pouze na ty kraby...viděl jsem před časem v dokumentu, jak v Barentsově moři zamořují místama celé dno - potvory komunistický
PS. Jak vidím tu macatou tresku kousek výše - u nás se na dírkách taky občas ledacos chytí: akorát to spíše pálí, než mrazí...
Odpovědět
Takových tresek mám chycených stovky a za zajímavost to nepovažuji.:-x
Odpovědět