Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

Aktivisti v Anglicku vyšli na pochod za vytvorenie 127 ochranných zón

pre ryby na mori.Vraj sa pridalo do tejto aktivity až 800000 ľudí.

Mohu mít výhrady ke zpracování snímku. Ovšem nelze pochybovat o někdy nebezpečném a zdravotně závadném prostředí v němž se J.V. pohybuje. Chce to skutečně kus odvahy a zapálení pro věc. Vím to z vlastní zkušenosti, když jdu na trek do džungle, kde se nachází spousta nástrah. Jsou i tací, kteří trek se mnou odmítnou a to i z řad domorodců. J.V. takové zážitky přeji a musím konstatovat, že kdyby mě bylo 30 let velmi rád bych takové výpravy absolvoval. Navíc má při přednášce velmi dobrou rétoriku. Na srazu hovořil o Rusku. Mohu potvrdit, že takové zimy tam jsou. Pobýval jsem tam a v únoru bylo několik dní nejtepleji -28 st.C. Nejvíce jsem zažil - 45 st. Ještě musím podotknout, že J.V.je velmi dobře znalostně vybaven a něco o biotopu, bionomii atd. ryb ví. Berme jeho snímky tak, že nám chce něco sdělit. Jistě i tým, který natáčí to nemá jednoduché. Prostě dokument je o tom, že scény nelze opakovat. Zejména když v něm "učinkují" různí divoce žijící živočiši.

Pánové,já vám váš názor nevyvracím,každý má nárok ho mít,tak mi nechte ten můj.O J.V. si myslím své,nerozepisuju se o něm a pouze jsem konstatoval můj pohled na toto dílko.Netušil jsem,že toto fórum je určeno pouze na chválení,po zkušenostech z mnoha diskusí jsem měl opačný názor,ale ono asi záleží na tom o kom se člověk zmíní.Vypadá to,že jsme si sice všichni rovni,ale někteří přece jen rovnější.......:-):-P

Telefónne búdky v Brazílii

Klasicka situace. Mensi tresku cestou k lodi sezere vetsi...

[citace]bestik napsal:

Klasicka situace. Mensi tresku cestou k lodi sezere vetsi...

[/citace]

To vždycky potěší :)

polární záře

To je fakt nádhera. :-D:-D:-D

Jak skvělá auta půjčuje NAKI v Brně 8-O8-O8-O

Tak skvělou SLIVOVICI jsem od něj v Praze na srazu RYBOLOV NORSKO

dostal !!!!! Děkuju.....zrovna jí porcuju......:-D:-D

Tak na zdraví. :-D:-D:-D:-D:-D

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!