zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Aktivisti v Anglicku vyšli na pochod za vytvorenie 127 ochranných zón
pre ryby na mori.Vraj sa pridalo do tejto aktivity až 800000 ľudí.
Odpovědět
Mohu mít výhrady ke zpracování snímku. Ovšem nelze pochybovat o někdy nebezpečném a zdravotně závadném prostředí v němž se J.V. pohybuje. Chce to skutečně kus odvahy a zapálení pro věc. Vím to z vlastní zkušenosti, když jdu na trek do džungle, kde se nachází spousta nástrah. Jsou i tací, kteří trek se mnou odmítnou a to i z řad domorodců. J.V. takové zážitky přeji a musím konstatovat, že kdyby mě bylo 30 let velmi rád bych takové výpravy absolvoval. Navíc má při přednášce velmi dobrou rétoriku. Na srazu hovořil o Rusku. Mohu potvrdit, že takové zimy tam jsou. Pobýval jsem tam a v únoru bylo několik dní nejtepleji -28 st.C. Nejvíce jsem zažil - 45 st. Ještě musím podotknout, že J.V.je velmi dobře znalostně vybaven a něco o biotopu, bionomii atd. ryb ví. Berme jeho snímky tak, že nám chce něco sdělit. Jistě i tým, který natáčí to nemá jednoduché. Prostě dokument je o tom, že scény nelze opakovat. Zejména když v něm "učinkují" různí divoce žijící živočiši.
Odpovědět
Pánové,já vám váš názor nevyvracím,každý má nárok ho mít,tak mi nechte ten můj.O J.V. si myslím své,nerozepisuju se o něm a pouze jsem konstatoval můj pohled na toto dílko.Netušil jsem,že toto fórum je určeno pouze na chválení,po zkušenostech z mnoha diskusí jsem měl opačný názor,ale ono asi záleží na tom o kom se člověk zmíní.Vypadá to,že jsme si sice všichni rovni,ale někteří přece jen rovnější.......:-):-P
Odpovědět
Klasicka situace. Mensi tresku cestou k lodi sezere vetsi...
Odpovědět
[citace]bestik napsal:
Klasicka situace. Mensi tresku cestou k lodi sezere vetsi...
[/citace]
To vždycky potěší :)
Odpovědět
Jak skvělá auta půjčuje NAKI v Brně 8-O8-O8-O
Tak skvělou SLIVOVICI jsem od něj v Praze na srazu RYBOLOV NORSKO
dostal !!!!! Děkuju.....zrovna jí porcuju......:-D:-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...