zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
8-O to jich frnklo docela dost..! 127000ks 2kg...:-| tj254tun !!:-D to už je masa ryb, co??
Odpovědět
:-)a byla by větší šance chytit losůska na moři!:-P jenže tito jsou odkrmení na něčem jiném:-| jsou to sice dravci ale aklimatizace trvá ,,! Na moři jim granulky nikdo nehodí!:-|8-O
Odpovědět
[citace]lubos napsal:
Nakoupíme boilie a jedem[/citace]
Halibutí pelety budou vhodnější ;-)
Odpovědět
A kde konkretně ti pacholci frnkli,.?:-| ale to je jedno.. Losos uplave ..denně i 100km! Takže budou všude..:-|8-) takže hoši granule do Norska příští rok s sebou:-P:-P
Odpovědět
Myslím, že už tam nebudou, neumí lovit a dravci se o ně postarají.
Odpovědět
Přesně tak.
Škodu jim částečně nahradí pojišťovna a maximálně se na čas zvýší cena lososího masa:-(
Odpovědět
Možná tuleně tato zpráva potěší. Nebudou tuto zimu trpět hlady.
Odpovědět
Vzhledem k dlouhodobym poctum by ani teoretickych 127 tis. (ve skutecnosti asi neutekly vsechny ryby) nebylo nic extra.
V roce 2006 to treba bylo 921 tis. lososu. Loni 133 tis. duhaku apod...
Ve statistikach jsou i stovky tisic tresek.
Odpovědět
[citace]Respi napsal:
a byla by větší šance chytit losůska na moři! jenže tito jsou odkrmení na něčem jiném jsou to sice dravci ale aklimatizace trvá ,,! Na moři jim granulky nikdo nehodí![/citace]
Takže příští rok do norska plavačku s rohlíkem.:-?
Odpovědět
[citace]Rk napsal:
Respi napsal:
a byla by větší šance chytit losůska na moři! jenže tito jsou odkrmení na něčem jiném jsou to sice dravci ale aklimatizace trvá ,,! Na moři jim granulky nikdo nehodí!
Takže příští rok do norska plavačku s rohlíkem.[/citace] a namazanej máslem:-P aby jim lepší klouzal do krku(jícnu):-D
Odpovědět
DinTur mně poslal email a láká mě na zimní zájezd. Prý budou letos ty nejlepší podmínky na pozorování polární záře.
Odpovědět
Zdeňku, když ne na ryby, pokouší se nalákat tě na jiné atraktivity, což je od nich rozhodně hezké. Bez rybaření bys tam myslím, slušně řečeno, pošel. To zvaž! Zažít bych to ale chtěl a nejraději v létě. Pro nás středoevropany to musí být bomba.
Odpovědět