Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

http://www.novinky.cz/cestovani/317093-na-podzim-a-v-zime-nemeli-ani-spetku-slunecniho-svitu-zrcadla-vse-zmenila.html

Kdo byl v Rjukanu, tak pochopi proc tam ta zrcadla dali. Super.

Udělal jsem gaf a tak mě napadlo napsat na Google fishing gaf,toto valezlo,některé výtvory jsou zajímavé.Na ebay valezli ty s tou cenou v našich korunách,ten smotanej drát to je dílo.

8-O8-O8-O8-O

toto už je historie...Murmansk

Zdravím všechny Norky po sezoně a posílám foto pojízdného sceneru, kterým jsme museli projet koncen září v Bergenu. Z našeho trajektu si vybrali 15 aut,-většinou dodávky, ale byl tam i jeden autobus. Všichni jsme museli z aut ven. Alkohol je v tomto případě moc nezajímal, co asi, to si jistě každý domyslí.

jo v jednoduchosti je krása;-):-D:-D

[citace]janek.su napsal:

Zdravím všechny Norky po sezoně a posílám foto pojízdného sceneru, kterým jsme museli projet koncen září v Bergenu. Z našeho trajektu si vybrali 15 aut,-většinou dodávky, ale byl tam i jeden autobus. Všichni jsme museli z aut ven. Alkohol je v tomto případě moc nezajímal, co asi, to si jistě každý domyslí.[/citace]. :-| a co? Našli,našli..nebo nenašli..?:-)

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.