zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Kdo byl v Rjukanu, tak pochopi proc tam ta zrcadla dali. Super.
Odpovědět
Udělal jsem gaf a tak mě napadlo napsat na Google fishing gaf,toto valezlo,některé výtvory jsou zajímavé.Na ebay valezli ty s tou cenou v našich korunách,ten smotanej drát to je dílo.
Odpovědět
Zdravím všechny Norky po sezoně a posílám foto pojízdného sceneru, kterým jsme museli projet koncen září v Bergenu. Z našeho trajektu si vybrali 15 aut,-většinou dodávky, ale byl tam i jeden autobus. Všichni jsme museli z aut ven. Alkohol je v tomto případě moc nezajímal, co asi, to si jistě každý domyslí.
Odpovědět
[citace]janek.su napsal:
Zdravím všechny Norky po sezoně a posílám foto pojízdného sceneru, kterým jsme museli projet koncen září v Bergenu. Z našeho trajektu si vybrali 15 aut,-většinou dodávky, ale byl tam i jeden autobus. Všichni jsme museli z aut ven. Alkohol je v tomto případě moc nezajímal, co asi, to si jistě každý domyslí.[/citace]. :-| a co? Našli,našli..nebo nenašli..?:-)
Odpovědět