Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

Ahoj všem, dnes na Prima ZOOM od 21.05. dávají mořské kovboje! Určitě na to koukněte, halibuti tam létají vzduchem a ty okouníci!8-O

[citace]Preparator napsal:

Ahoj všem, dnes na Prima ZOOM od 21.05. dávají mořské kovboje! Určitě na to koukněte, halibuti tam létají vzduchem a ty okouníci![/citace]. :-)jo díky za info,bude pokoukáníčko..!!8-)

8-O tak se díváme a je to masakr..!! To je néco jinýho co chlapi......:-S:-?8-)

Opravdu masařina. Nevím co bych k tomu více napsal. Je to jejich práce a asi neoptimálnější cesta k finančnímu ohodnocení. Ještě, že jsou stanoveny lovné kvoty.

Nekoukal jsem na to, abych viděl vyhřezlá střívka, ale vždy mě zajímalo jaké ryby se jim dostanou na palubu. A když jsem viděl některé okouny co tam tahají!8-O

:-|A co ta"treska černá .?? Tu jsme ještě nechytili,už ji měl někdo na prutě?:-|

:-( Hledali jsme tresku černou ale nic....:-|jsme nenašli..!:-| co to je za rybu? Viděl ji někdo z vás na vlastní oči..? V tom dokumentu ji tak nazývali..!!

:-Dtak Jakabo jako jediný ji našel..!8-)

Dnes ve středním Norsku - More og Romsdal

To Respi: No mážná je to tím, že lovili na Aljašce, nebo tím, že okouníka nazývali ropušnící..:(

Ale jinak mazec a svým způsobem pokoukáníčko.

[citace]Dorsak napsal:

To Respi: No mážná je to tím, že lovili na Aljašce, nebo tím, že okouníka nazývali ropušnící..:(

Ale jinak mazec a svým způsobem pokoukáníčko.[/citace]. Jo bylo to někde okolo Aljašky, ale ropušnice to nebyly,byli to okouníci jako telata.!!:-P

[citace]Dorsak napsal:

Ale jinak mazec a svým způsobem pokoukáníčko.[/citace]

Okouníky nazývali dokonce perutýnama :-) :-) :-)

Ale myslím, že problém byl spíš v překladu ...

Alta dnes odpoledne....

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.