Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3,493 odpovědí. Do diskuze (275 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 3,494)
  • Autor
    petras
    Účastník
    (272 odpovědí)

Už to funguje,ještě zlobí- po přihlášení se dostanu na začátek vlákna a ne na poslední nepřečtený příspěvek.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

janka napsal:

driv se ten odkaz automaticky zduraznl, ted se to asi musi nejak delat, ale ja nevim jak – nahore je sice napsano odkaz, ale kdyz na to kliknu, objevi se nejake “odborne blaboly” ja to zkusim

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/rogaland/haugaland/1.7204838

hmm tak jsem myslela, ze kdyz na to tuknu a pridam odkaz, tak to pujde automaticky, ale houby .. admine, jak to mam delat?

Ahoj, nic na tom není. Zkopíruju si link, který chci vložit do diskuze, zmáčknu na tlačítko “Odkaz” a dám ctrl+v(vložit), pak OK, dám znova ctrl+v a zase OK a to vše. V tomto případě bude klikací odkaz vypadat takto:

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/rogaland/haugaland/1.7204838

A nebo druhá varianta je, že si opět zkopíruju link, který chci vložit do diskuze, zmáčknu na tlačítko “Odkaz” a do prvního pole napíšu “Žralok uloven v Norsku”, pak OK. Do Druhé pole vloží přes ctrl+v požadovaný link a OK. V tomto případě bude klikací odkaz vypadat takto:

Žralok uloven v Norsku

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

petras napsal:

Už to funguje,ještě zlobí- po přihlášení se dostanu na začátek vlákna a ne na poslední nepřečtený příspěvek.

Nevím přesně co máte na mysli, ale na poslední příspěvek se dostanete buď klikem na dané vlákno vypsané v levém sloupci (výpis těch osmi posledních vláken), nebo pokud chodíte přes horní menu, přes tlačítko diskuze, tak musíte kliknout na jméno toho kdo vložil poslední příspěvek, aby vá sto hodilo na poslední příspěvek…

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Sem teďka narazil na zajímavý video. Sice sem zatím úspšně sjel akorát Vlatavu a Sázavu, ale tohle by bylo jiný kafe… Nemá někdo zkušenost z norských řek?

[yt=lscwH-6nUao=yt]lscwH-6nUao[/yt]

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

21 dni podminene na dva roky, pokutu 10.000 NOK plus uhradu soudnich poplatku 1.500 NOK dostal 24lety lotysec, kteremu policie pri kontrole rizeni lodi namerila 1,9 promile.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.7211290

vsem se omlouvam, asi jsem blba, ale nefunguje mi ani jeden z odkazu.

Takze si to zase musite zkopirovat a nebo se admin pokusi vymyslet jednoduchou cestu pro nas (me) idioty (a).

petras
    Účastník
    (272 odpovědí)

Vždyť to funguje,odkaz je světle modrý a po kliknutí se otevře.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Hehe, on uz to nekdo opravil …. ze dekuju!! 🙂

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Duke napsal:

Sem teďka narazil na zajímavý video. Sice sem zatím úspšně sjel akorát Vlatavu a Sázavu, ale tohle by bylo jiný kafe… Nemá někdo zkušenost z norských řek?

na některých místech je to jako – KONEČNÁ VYSTUPOVAT nebo nezaplatil sis tak padej :-))))

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Zajímavý výhled

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Ahoj,kdo pojede ještě letos přes polskou dálnici na přechod Olszina,tak si dávejte pozor na stopujíci a poskakujicí tmavší občany kolem dálnice,mají černé fára.

Dělají,že jim došel benzín a dělají to věrohodně,ale prd okradou vás-chlapi nezastavovat!!!!

Může se vám stát,že pojedou kolem vás a budou stopovat a prosit,nic ignorovat.

Ve čtvrtek minulý týden sem jel po té dálnici a včera dom-pořád to samé,sou tam pořád a policie polská nic.My sme nezastavili a basta.

Všem šťastnou cestu.Po Berlín v Německu sem neviděl žádného policajta.

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

sroubek282 napsal: Ahoj,kdo pojede ještě letos přes polskou dálnici na přechod Olszina,tak si dávejte pozor na stopujíci a poskakujicí tmavší občany kolem dálnice,mají černé fára.

Dělají,že jim došel benzín a dělají to věrohodně,ale prd okradou vás-chlapi nezastavovat!!!!

Může se vám stát,že pojedou kolem vás a budou stopovat a prosit,nic ignorovat.

Ve čtvrtek minulý týden sem jel po té dálnici a včera dom-pořád to samé,sou tam pořád a policie polská nic.My sme nezastavili a basta.

Všem šťastnou cestu.Po Berlín v Německu sem neviděl žádného policajta.

Tak na ty “hnědočechy” bacha i u nás. Tyto trvale opálené občany jsem párkrát viděl i na Rudné ul. mezi Ostravou a Havířovem. 2x i v Č. Těšíně u polských hranic.

Nezastavovat! Teda pouze pokud byste měli v autě pitbuly, kteří by chtěli trochu provětrat:-S

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Ti opálení občani! jsou již prakticky všude.Ale pozor jsou snimi i kamarádi z Ruska nebo Ukrajinci!Proto nestavět i kdyby prosili v kleče. Je to finta!!! čau:-S

petras
    Účastník
    (272 odpovědí)

V úterý jsem je potkal u Vrbna p.Pradědem,za Železnou na mě mával,přibrzdil jsem,a když jsem viděl,že u otevřeného kufru stojí tmavá občanka,tak jsem přeřadil a pokračoval.”Asi jsem přišel o výhodný nákup levného zlata,ale člověk nemusí mít všechno”.:-P

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Jeje kluci,příští týden ve čtvrtek tama jedu znova-přes Polsko,tak dám vědět pokud sou tam ještě8-O

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

To Petras:Nebo jsi mohl taky přijít o všechno.o))):-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 3,494)

Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...