zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Šroube, my jsme to všichni pochopili, že máš radost. :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Šroube, my jsme to všichni pochopili, že máš radost. [/citace]
Myslím,že Michal má větší...já jsem to jenom tak trochu zorganizoval...:-):-):-):-)..
Odpovědět
A že se ještě nevyjádřil majitel. Asi má Šroubka jako sekretářku a tiskovou mluvčí zároveň. Blahopřeji Michale:-P
Odpovědět
Michale gratulujem.
Šroubek je managéééér. Ahoj Šroubku:-P
Odpovědět
Odpovědět
Myslím,že Michal má větší...já jsem to jenom tak trochu zorganizoval.....[/citace]
Šroubelíne, já bych řekl, že z toho máš radost větší než SIM a jako malé dítě.Ale ve tvém případě to není "jako"
:-D:-D:-D
Odpovědět
Certifikát znamená, že Michal ulovil Wahoo, nebo to je certifikát o rekordní velikosti ryby?
Odpovědět
[citace]zdeneko napsal:
Certifikát znamená, že Michal ulovil Wahoo, nebo to je certifikát o rekordní velikosti ryby? [/citace]
o zaregistrování na Igfa a rekordním úlovku.
Odpovědět
Paní Janko. Prosím o radu. Zaregistroval jsem si Autopass přes internet. Registroval značku auta a kreditní kartu. Z účtu ale žádné peníze převedeny nejsou. Když kouknu na stránky https://turistportalen.csautopass.no/english
tak se tam dočtu, že k zaplacení byla jen 1 NOK.
Co s tím prosím.
Děkuji
Odpovědět
Milan,prachy ti stiahne z účtu,ako prekročíš hranice Nórska.Mne to robilo 40.- eur.Správa mi prišla na mobil.
Odpovědět
[citace]Sten76 napsal:
Paní Janko. Prosím o radu. Zaregistroval jsem si Autopass přes internet. Registroval značku auta a kreditní kartu. Z účtu ale žádné peníze převedeny nejsou. Když kouknu na stránky https://turistportalen.csautopass.no/english
tak se tam dočtu, že k zaplacení byla jen 1 NOK.
Co s tím prosím.
Děkuji[/citace] Ta 1 nok je ověření karty. Jakmile vjedeš do Norska, strhne se ti 300 NOK. Jakmile je projedeš, strhne se dalších 300 NOK. Vyúčtování je (dle zkušeností) na 3měsíce. Pak ti pošlou zbytek zpět . Ostatně to uvidíš i v přehledu na AUTOPASS.
Odpovědět