Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

A hlavne nepíšu každú ulovenú rybu do úlovkového lístka. ;-)

17 Srpna v Norsku otevřou 1310m dlouhý most který nahradí vytížený trajekt Bruravik-Brimnes na cestě z Oslo do Bergenu.Hardangerbrua bude další do sbírky architektonických kousků Norských stavitelů.:-)

[citace]VydraCZ napsal: Kurna zajímavosti na rybářskech stránkách sou vo rybách a tady se furt někde probírá chlast a pašování děte s tím někam [/citace]

No,žalovat se nemá,ale hlásit se to musí,to se nedá nic dělat:-D

Krásné básnické střevo něžného pohlaví, že chlapi:-D:-D:-D

V sobotu byl v Altě ukázkový den záchranářů,měla přiletět i záchránářská helikoptéra,ale bohužel nepřiletěla...

Šroubku, víš kolik by se utopilo lidí v Čechách při této akci?

[citace]Jiran napsal: Šroubku, víš kolik by se utopilo lidí v Čechách při této akci?[/citace]Já si to nemyslim.Viděl jsi někdy práci našich vodních záchranářů?:-x

[citace]Jindrich napsal:

Jiran napsal: Šroubku, víš kolik by se utopilo lidí v Čechách při této akci?Já si to nemyslim.Viděl jsi někdy práci našich vodních záchranářů?[/citace]

Já to myslel jako legraci, že když to vyšetřovala policie tak to samé množství by se utopilo při rekonstrukci:-D:-D:-D

To Jindrich: Jiran to nemyslel zle, jen zapomněl umístit za text rozchechtaného smajlíka. :-D Hasiči, rychlá zdravotní a záchranáři klobouk dolů před jejich prací.

Také cvičíme.....loňská zima,led měl 47 cm....:-D

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.